DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 https://youtu.be/Pb7B1mx512M?t=101 beğenmediğimiz aziz bile daha dik durdu, gerekirse hapse girdi ama fiko gibi bükülmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Sankisormuslar aziz hapse girmeden once, “efendim hapse girer misiniz” diye de o da e gireyim bari demis. Yaka paca attilar iceri ki cikisi da yalayarak oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Ali koc da en mantikli hareketi yaparak uzaklasti bokun icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 İlk sayfalarda yerimi alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Aziz ne ile karşılaştı da dik durdu? 3 Temmuz ayyuka çıktı adamı içeri attılar sonra hoop fetö’ye bağlayıp, saldılar. Çıkar çıkmaz Reis’e defalarca teşekkür etti? Fiko eğilip, büküldü diyorsunuz. Kimse istemez tabii ama ülkenin geldiği nokta farklıymış gibi konuşuyorsunuz. İstiyorsunuz ki çıksın Başkan artistlik yapsın. Kolay mı? Adamlar uğraştılar stadı yine aynı araziye yaptılar. Adamın annesine küfür etmiş dahası mı var? Anamı küfür ettiler, ben “sayın” demem deyip hem kellesi hem 105 yıllık kulüp mü gitsin? Siz de çok iyi biliyorsunuz, 1 sezona bakar alaşağı etmeleri. Neyse Ali Koç’u da göreceğiz… Şu ortamda kimsenin maçası yemez karşı çıkmaya. Ayrıca zaten niye çıksın futbol-siyaset bu kadar içiçeyken herkes politik olacak tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ooo on sayfalar, buralari degerlenir. damn you kara kaos!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 İsmi de güzel oldu başlığın, bu sene bu gazla bi şampiyonluk gelir, Luis Enrique TD olacakmış, vereyim gazı da :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 #WengerIn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 daum gelecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 zidane'in fb baskanlik secimlerinden bi kac gun once istifa etmesi tesaduf mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 zidane td wenger sportif direktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 I'm LÖWin' it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Wenger, sportif direktor olayina karsi oldu hayati boyunca ya. control freak adam https://www.theguardian.com/football/video/2017/may/09/arsene-wenger-dont-know-director-of-football-means-arsenal-video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 löw pislik adam, ali koç sıkmaz elini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Oski said: Wenger, sportif direktor olayina karsi oldu hayati boyunca ya. control freak adam https://www.theguardian.com/football/video/2017/may/09/arsene-wenger-dont-know-director-of-football-means-arsenal-video tamam işte gelsin kendisi yönetsin istediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Ersun gelecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Damien Comolli gelmiş sportif direktör, Wenger gelmez herhalde eski scout'unun sportif direktör olduğu yerde TD olmaya jdsjsdf. Gerçi iyidir Comolli; bu Arsenal'in EPL'yi yabancılaştırma ekolünde çok fazla Fransız, Afrikalı falan soktu takıma ve 90'ların sonu 2000'lerin başı kusursuz kadroyu toplayan adamlardandı. Youtube falan yok tabii o zamanlar. Tabii scout diye geçmeyelim sonra Tottenham ve Liverpool'da yöneticiliği vardı görevini hatırlamıyorum da baya oyuncu kazandırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 adam 72 li 49 yasinda yazmislar goal.com tr edisyonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Bu ali koçun seçilmesine tam olarak niye seviniliyor peki? Aziz şike yaptı ali yapmayacak mı bu mudur olay? Bana sanki hiç bişey değişmeyecekmiş gibi geliyor ama bi taraftan da futboldan anlamıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 şikeyle alakası yok vizyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Ben hala aziz in gittiğine inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Kaliteli yabancılar alıp altyapı yatırımıyla türk futbolunu ileri mi taşıyacak nedir? Tamam fantazisini kurmak güzel de gerçekte böyle mi yürüyor bu işler? Aziz mesela silah tüccarı olarak niye FB başkanı oldu bilmiyorum ama mutlaka kendine bi faydası olmuştur, bu da benzer şekilde kendine / koç grubuna faydası olacak diye başkanlığa oynamıştır yoksa niye uğraşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Benim bildigim adam hasta fenerli hem fenerbahce baskani olmak ciddi prestij sagliyor gerci adamin cok da ona ihtiyaci olmayabilir. Besiktasli olarak memnumum geldigine daha cok azizin gitmesine gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Sevinç daha çok siyasi bir duygudan kaynaklanıyor. Aziz bir tirandı. Böyle adamlar güce yapışıp bırakmıyorlar. Söküp atılması insanları mutlu etti. Baya pislik bir herif çünkü. Baya god complex'e kapılmıştı. Onun deşarjı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar