Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Serdar için çok mantikli oldu. Fenerin şuan futbolcu sevmeye ihtiyacı var.serdar bi tekmeye kafa atar kalpleri çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 İlk maçta penaltı yaptırıp üstüne 15 maç sakatlanma ihtimali de var ama :D... Çok sever Fener taraftarı o zaman onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN SERDAR AZİZ: - soğuk havalarda ballı sütünü eksik etmeyin. - idmandan sonra sırtına havlu koyun. - haftada 3 gün muhakkak kemik suyu çorbası içirin şifa niyetine. - midesi hassastır çok fazla yağlı falan yedirmeyin bozuyor mideyi. fener için iyi transfer ama. nöyşıtaderden sonra sizde nesta etkisi yapar. red'in de dediği gibi bir tekmeye kafa soktu mu KAPTAN çekersiniz. ligde ilk 10'a taşıyacak hamleler geliyor comollinin listesi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Zajc açıklandı 4.5 yıllık sözleşme yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 zayts diye mi okunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 evet o şekildeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 tolgay doğuştan fenerliymiş heyt yavrum bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Fistan said: zayts diye mi okunuyo googlelasaydın ya? ( fistan mode on ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 slovenyaca ses yok google translate de baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 ingiliz spiker bi maçta zayiç diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 zajc diye yazilir ZAaaaaaaaaaaaaa diye okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Bir transfer daha var deniyor 1 saat 13 dakika kaldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 zaycsev esprisi yapıldı mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Fener'e gelenler de hep dandik anasını satiim, lig sonuncusuyuz bu kadar da ağlamayın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 forvet alamamak baya kötü oldu. soldado'nun eline bakar takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Hepimiz saatleri geri alirsak forvet alabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Bu sezon Soldado ile idare ederiz. Zaten bi hedefimiz gs ı yenip başakşehire maçı satmak kaldı onuda hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Yapılan transferler iyi fayda sağlarsa, şansta verilirse Slimani'nin daha iyi oynayacağını goller atacağını düşünüyorum. Genelde maçlarda sağa sola çok koşuyor pozisyonunu çok kaybediyor. Orta saha pas trafiği kuramıyor geriye geliyor vs vs. bunların gol yollarında, son vuruşlarda vs. etki ettiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Birader 1-2 tane de orana burana çarptırıp atarsın ama ya, 1 golü var ligde adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 bin tane pozisyon buldu ya al at diye önüne veriyorlar dan dun dışarı vurdu hepsini. kafa vurmayı bile bilmiyor dağ gibi fiziğyle kaleyi bulamıyor ben artık inancımı kaybettim ilk başta şanssızlık kısmetsizlik dedik ama ııh olmuyor bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Bilmiyorum çok mu iyimserim ama forvetlerin bu tarz çok koşularının özellikle vuruşlarda negatif etki ettiğini düşünüyorum. Bende çok sövdüm kendilerine ama toparlanacağını düşünüyorum takım toparlanırsa. Bazı yerlerde Frey felan diyorlar da Slimani bu kadar çok kaçırmasına rağmen çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Frey + Slimani bir Guiza bile etmez, kötülüklerini ancak böyle açıklayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Holy noktayı koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Sezon basi nasil da kivancliydi herkes ABI SLIMANI GELIYO OOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2019 Holy said: Frey + Slimani bir Guiza bile etmez, kötülüklerini ancak böyle açıklayabildim. Karın boşluğuna yumruk gibi laf olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar