fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 lan zaten 17.yiz bi de cuneyt puanimizi gaspediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Ahahh neler kacirdi bursa ben 60ta actim maci. En az 4 net gol pozisyonu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 90+6'da acsan gene ayni lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 ersun hocam be, dünyanın en iyi td'si 106 gol ligin ikinci yarısı 19/17, drone, futbol bilimi futbol anlamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Su sonuncu girse efsane olurdu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Bariz faul var. Var sistemi de yer kamerasını göstermedi cüneyte. Hayır gol geliyorum diyodu zaten ama böyle olması insanın canını sıkıyo. Bi de valbuenaya ettiğim küfür burdan bursaya yol olur. 2 senedir kaptırdığı top yüzünden yediğimiz gol sayısı 20 yi bulmuş. Valbuena diye ağlayan taraftarı da allaha havele ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 düşme hattının üstü zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 faul varsa niye kufur ediyorsun adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Çanlar çaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Faul olsa da yapmamsı gereken şey çünkü o. Aynı şekilde kaptırdığı topla yediğimiz golün haddi hesabı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Yok ama artık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 ulan hakket düşer mi küme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Rize toparlayacak yalniz o belli. Ankaragucu dusen ilk takim olur. Saka maka 3-4 transferle toparlar Fener de, bana A haber diyenler nerde simdi merak ediyorum sene basinda daha mac oynanmadan bunlarin hepsi cop dedik gelecegin takimi kuruluyor filan denmisti sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Olsun abi en azindan yenilmedi fener Fenerbahce’yi Aytac Kara’rtti. 90 lari ozlemisim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Ankaragücü net gidici. Bundan sonra değil 20, 2 puan zor alırlar. Darmadağın olmuş durumdalar. Stattan kaçan topçu nedir abi? Ankaragücü, Rize ve Erzurum gidici gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 küme düşürmezler dün başakşehir maçındaki hakem gibi koyarlar 2-3 maça hakem zavallı anadolu takımlarını heder ederler en kötü kalırlar yine. ama düşse çok fena gırgır şamata döner forumda efsane banlar olur 3-5 kişi kalır futbol bölümüne yazan adspfmdsğmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Ben küstüm küseli Fenerbahçe'nin burnu boktan çıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Bu sene takimlari kume dusurmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 akirafes said: Bu sene takimlari kume dusurmezler. var varken kıyak falan zor fenerin işi zor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Play-on mu gelir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 15.yiz 1 puan yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Play on beğendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Llama said: akirafes said: Bu sene takimlari kume dusurmezler. var varken kıyak falan zor fenerin işi zor valla yok ya 21 takim oynar diyor, en mantiklisi o olur herhangi bir buyuk takim oraya gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Aa rize, yeni gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Borlach said: Bi de valbuenaya ettiğim küfür burdan bursaya yol olur. 2 senedir kaptırdığı top yüzünden yediğimiz gol sayısı 20 yi bulmuş. 2 senedir kaptırdığı top mevzusunda haklısın da bu pozisyon da nasıl kaptırmıcak ki? Adamın içinden mi geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar