Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bariz faul var. Var sistemi de yer kamerasını göstermedi cüneyte.

Hayır gol geliyorum diyodu zaten ama böyle olması insanın canını sıkıyo.

Bi de valbuenaya ettiğim küfür burdan bursaya yol olur. 2 senedir kaptırdığı top yüzünden yediğimiz gol sayısı 20 yi bulmuş.

Valbuena diye ağlayan taraftarı da allaha havele ediyorum.
Mesaj tarihi:
Rize toparlayacak yalniz o belli. Ankaragucu dusen ilk takim olur.

Saka maka 3-4 transferle toparlar Fener de, bana A haber diyenler nerde simdi merak ediyorum sene basinda daha mac oynanmadan bunlarin hepsi cop dedik gelecegin takimi kuruluyor filan denmisti sfds.
Mesaj tarihi:
Ankaragücü net gidici. Bundan sonra değil 20, 2 puan zor alırlar. Darmadağın olmuş durumdalar. Stattan kaçan topçu nedir abi?

Ankaragücü, Rize ve Erzurum gidici gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
küme düşürmezler dün başakşehir maçındaki hakem gibi koyarlar 2-3 maça hakem zavallı anadolu takımlarını heder ederler en kötü kalırlar yine. ama düşse çok fena gırgır şamata döner forumda efsane banlar olur 3-5 kişi kalır futbol bölümüne yazan adspfmdsğmg
Mesaj tarihi:
Llama said:

akirafes said:

Bu sene takimlari kume dusurmezler.

var varken kıyak falan zor
fenerin işi zor valla

yok ya 21 takim oynar diyor, en mantiklisi o olur herhangi bir buyuk takim oraya gelirse
Mesaj tarihi:
Borlach said:

Bi de valbuenaya ettiğim küfür burdan bursaya yol olur. 2 senedir kaptırdığı top yüzünden yediğimiz gol sayısı 20 yi bulmuş.

2 senedir kaptırdığı top mevzusunda haklısın da bu pozisyon da nasıl kaptırmıcak ki? Adamın içinden mi geçicek.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...