pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 karius dhafksaghkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 avrupadaki 8taş efsanesi yavaş yavaş geri geliyor karius ümit verdi bana bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 bir şekil de CL seviyesindeki takımlara yenilmeyi sorun etmiyorum. mesela dün GS nin portoya kaybetmesi. FB nin benficaya elenmesi vs.. de ya bu tip takımları kesin yenmek gerekiyor. geçen hafta FB zagrebe yeniliyor.bu hafta BJK malmö ye yeniliyor. bunlar olmamalı.ülke puanı için sıkıntı bunlar hep. akhisarı salla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Esh said: d*rklandiniz Ahahahahahhahahahahahah (tu) Bjk kötü futbolunu mağlubiyetle taçlandırdı. Tebrikler bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 bayağıdır bekliyormuş millet ne kin kusmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Bjk dünyanın en iyi top oynayan takımı olduğu için herkes bi köşede bekliyodu ilk mağlubiyeti. Sezondaki ilk mağlubiyet bu olduğu için ilk fırsatta bu oldu. Dalga geçen, kin kusan futbol cahillerinin üzerine olsun futbol tanrılarının gazabı. Bjk dünyanın en iyi top oynayan takımıdır. Bu gerçeği çekemeyen anten takabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 senol onemsemeden, hazirlamadan, B kadroysuyla ortaya karisik oynarim ve gruptan cikarim diye dusunuyor. belki haklidir. fakat hazirlik maci olarak degerlendirildiginde bile bu sekilde lig icin kazanim elde edilebilecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 TheGreatWall said: Bjk dünyanın en iyi top oynayan takımıdır. Bu gerçeği çekemeyen anten takabilir. https://image.prntscr.com/image/-3AFoeA5RamGis_3Xecygw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 neden mesajlarım siliniyor 8taş yazdım diye : ( lütfen arkadaşlar burası serbest bir platform.... tbr karius darısı 9 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 foruma ısınamadan gideceksin kardeş bu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 yakışıklıyı harcamışlar heuhe https://www.youtube.com/watch?v=EqrsLMI564Y dünkü sonuçlardan sonra sarpspor lider olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 tüm grup 3'er puan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 3er puan 0 averaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 ben tam maci actigimda oldugu icin gol anlayamamisim hatasi yokmus hakkaten bizim trabzondan yedigimiz goller gibi iste, sansin yoksa her top gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 üçer puan, averajlar sıfır. bu durumda liderlik iki maçta da gol atan takıma verilmiş. ilk defa duydum da tahminen ilk defa da böyle bir durum gördüm aksdjfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 ne iki maçta gol atanı ya fazla gol atan lider işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 maivresnon said: neden mesajlarım siliniyor 8taş yazdım diye : ( lütfen arkadaşlar burası serbest bir platform.... tbr karius darısı 9 a O tarz şeyler yazınca genelde yörüngenin dışına çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 maivresnon said: neden mesajlarım siliniyor 8taş yazdım diye : ( lütfen arkadaşlar burası serbest bir platform.... tbr karius darısı 9 a Hayır, burası serbest bir platform değil. Öyle olduğunu nereden çıkarttın ki? Sebebi zaten bölümün tepesindeki asılı mesajda yazıyor. Yeni üyelik ve ilk defa olması sebebiyle sadece mesaj silindi, normalde yukarıda da dendiği gibi yörüngeye kadar devamı var cezanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 6 yillik hesap la ne yenisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 eski acc u kaybettim bide vardı 10 11 yıllıkta bunu alalıda bi okadar olmuş adam yeni dedi üzüldüm bak şimdi sdfjgd tamam bidaha jimnastik klubü topiclerine yorum yazmıycam pardın. şampiyon bursaspor diyerekten terkediyorum burayı atış serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 aquila said: 6 yillik hesap la ne yenisi. Ceza vermek isteyemiyorum diyemeyen de yeni hesap diyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Ceza verseler baya öceden uçmuştun zatwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 8tas cincon fenev bunlar hep tuzak kelimeler. Gerçi fenev in gecerlilik süresi doldu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Fenev'den triggerlanacak bir sey yok adamla dalga gecmek oluyor takimla degil o da hos degil. Yil 2018 hala 8-0'dan triggerlanan Beşiktaşlı varsa kolay gelsin dileklerimi iletiyorum kendisine. 8tas falan mehh ilk gunlerde zekiceydi Cincon demek de hos degil ve gereksiz yani cimbom'un bile anlami yokken anlansiz bir seyi alip daha anlamsiz yapmak genious sdfaf Olay ortami bok etmesi. O digerine 8-0 bu otekine 6-0 digeri suna cincon o buna fenev topic birden yangin yeri oluyor. Sirf boyle seylerle ortam bozulmasin diye direkt hakaret veya saldiri olmasa da unleme basıyorum ki o kisi uyarilsin düzgünce konuşalım burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 caner yine sahada, yine vida onun yüzünden ikinci dakikada sarı gördü, yine love forvet ve caner şaklaban ikilisi 1.70’lik adama top şişiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar