applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Livered said: Rocco çöp denmiş katılmıyorum, adamın çok kritik müdahaleleri vardı ben bu maç beğendim. Fener maçın baktım, beşiktaş topu yere indirsin feneri yer. yürüyerek çalım yedi kaç kere ya, baya çöp abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Caner ile q7 ayni anda sahada olursa fener tokatlar.Ikisi bir macta 1.50lik adama 50 tane orta acarlarsa gol falan atamayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 applev0dka said: sosa'nın olcay'ı gibi olmalı töre ljacic'e. Törede olcay daki futbol zekasinin esamesi bile yok. Hatta olcayin sahip oldugu tek iyi ozellik oydu. Suan kanattaki oyuncularimizdan da sadece babelde o kafa var gerisi hala ilkokulda top oynar gibi oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 said: Sarpsborg karşısında Beşiktaş'ın en fazla ikili mücadele kazanan (12), en çok hava topu kazanan (7) ve en fazla uzaklaştırma yapan (11) oyuncusu Enzo Roco'ydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 lens'in bir pozisyonu var, ljajic elleriyle onume at isareti yaparken bosa kaciyor. lens efendi onundeki ljajic'e oynamak yerine kanat degistirip caner'e uzun top atiyor. tore lens'den daha iyi oynadi. ilk yari tek pozitif sey tore'nin hareketliligi ve ljajic'e ayak uydurabilmesiydi. iceri yardirdi, eski sezonlari hatirlatan paslasmalar oldu. fakat tore'nin 90 dakikada gosterecegi performans tartisilir ve sagda quaresma'yi senol kestirtmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Stringray said: said: Sarpsborg karşısında Beşiktaş'ın en fazla ikili mücadele kazanan (12), en çok hava topu kazanan (7) ve en fazla uzaklaştırma yapan (11) oyuncusu Enzo Roco'ydu. Bu yüzden istatistik herşeyi göstermiyo, ve oyuncuyu tribünden izlemek lazım deniyor zaten. Çok hatalı müdahale yaptı, alanını boşalttı, ağır kaldı, hatalı pas attı(yine) Gol attığı için ama haftanın takımına girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Rocco ya hemen sıvamışsınız bana Tosic reyizin ilk geldiği zamanları hatırlatıyor adama şans vermek lazım düzenli forma giydiğinde ne yaptığını görmek lazım vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 dün roco'nun alan boşaltıp, bir anda ağır kaldığı için kaybettiği 2-3 pozisyon vardı ciddi atağa dönüşen. bir tanesini yine kendi affettirdi ama diğer ikisi gol olabilirdi. Onun dışında geldiğinden beri en iyi performansıydı. Ben de ilk maçları olan adam için beğendim. Eleştirmek için daha erken halen, düzenli oynayıp iyice alışması gerek. Nitekim hamle ağırlığı olan adam onun için yanındakilerle uyum yakalaması şart. Rhodolfo gibi tecrübeli adamda değil ki geldiği gibi adapte olsun. Bi 10 maç falan görmek gerek, ondan sonra çöp denilebilir. Ama alan boşaltması vs. harbi sıkıntı yaratıyor aşırı, bunu aşamazsa zaten ne kadar iyi pasör olursa olsun olmaz. Belki tek başına olsa neyse, Medel'de boşaltıyor paso zaten derken ortadan delmeye gelen adam %75 falan başarılı oluyor bize karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 o telafi ettigi pozisyonda arkadan öyle bi abandıki rakibine rakip az akıllı olsa penaltıyı alması işten bile degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Tertemiz aldı ya abartmayalım onu kjhasdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Derbi çok fena olacak. Ali koç vs hikaye fenerle tekrardan düşman olduğumuz derbi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=8C3V8oaxULY huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 iyi ki satmisiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 The Sun, Ocak ayında ön protokol ile almak için Giroud ve menajeri ile görüştüğümüzü yazmış. Şenor varken Negredo'dan farkı olmaz, zaten golcü profil değil. Boşa para. Şenor sonrası için müthiş hamle olur. Ocak'a kadar kovulsa keşke, o zaman alsak hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 negredodan daha fazla gol atabilir reisin ortalarına öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 mario gomez günlerini arıyor herhalde yönetçiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 bence sadece beleş forvet kovalıyorlar ve beleşlerin en iyisi bu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 olivye jiru negredodan bile kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2018 jiru gs'ye lazim pls almayin tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 DarKRideR said: The Sun, Ocak ayında ön protokol ile almak için Giroud ve menajeri ile görüştüğümüzü yazmış. Şenor varken Negredo'dan farkı olmaz, zaten golcü profil değil. Boşa para. Şenor sonrası için müthiş hamle olur. Ocak'a kadar kovulsa keşke, o zaman alsak hatta. niye olm işte tam orta kafa gol oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Geçen seneki facia kararlardan sonra akşam benim pek bir beklentim yok , izlemem bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 akşama 3-1 fener galibiyeti, quaresma kırmızı kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 besiktasin yeni hocasi kim olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Darksun said: Geçen seneki facia kararlardan sonra akşam benim pek bir beklentim yok , izlemem bile :) : ) bende böyleyim tam fenerin potaya girmesi için gereken her şey oluştu gs yenildi.. bjk ye puan vermezler keşke hiç oynanmasa 3 0 fener yazsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Kazanmamız Fenerbahce icin olabilecek en iyi şey ama hakem kadrosu ve geçen seneki olaylardan sonra umudum az. Tüm maç küfür edilir ceza da çıkmaz Fener potaya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar