Esh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 O pozisyon penaltiydi di mi, yine var la yendi hakkimiz. Ilk hafta var sadece fenere calisir dedigimizde millet gulmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Fenere çalışsa nolacak zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 durup durup kendi aranızda ağlamaya başlamışsınız sizde asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 quaresmanın daşşşaanı yiyin, tek top oynayan o bjk de biraz da oguzhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 sıkıntı o zaten tek top oynayan o. gitse bütün takım oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 keşke tek top oynayan olsa, onu bile beceremiyor zihin sefili çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 adam portekiz tarihinin 3. en iyi futbolcusu avrupa kupası sahibi siz kimsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 abi çok seviyosan git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 ben çok sevmiyorum hızı ve çalımı çok kaliteli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Fistan said: adam portekiz tarihinin 3. en iyi futbolcusu avrupa kupası sahibi siz kimsiniz madem öyle adamı neden öldürmeye çalıştınız yav bu kadar beğeniyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 mokoko said: öyle salak şey mi olur abi. var hakemi izleyin diyorsa izlemek zorundadır hakem. yoksa neden var'a gidilsin ki. daha gidilmeden önce zaten hakem oyunu devam ettiriyorum var'a gidilmeye ihtiyaç yok demesi lazım. hem var'a gidilecek, hem de var hakeme incele diyipte hakem gördüm ben diyecek gibi bir durum olamaz. güntekin onay twitterda "maçın hakemi ile var odası hakemi arasında kıdem farkı varsa sistem çalışmıyor" yazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 atiba uel kadrosunda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Karius simdiden baslamis galiba DM'den yurumeye Arda Turan misali. 1-2 haftaya magazin dergilerine de cikar. Performans filan beklemeyin derim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 karyusun şöyle beton gibi kız arkadaşı yok muydu lan, hani şl finalinden sonra her zaman yanındayım diyeninden falan https://90l.tribuna.com/images/6a/55/f7/6a55f7714de1409d9238a72b0ca0fa84.jpg eli yüzü düzgün kim gelse coşuyor zaten, van der wielin victorias secretdan fırlama sevgilisi vardı ama bizim medyaya sorsan danla bilic sığırına yürüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 adam snapchat sormuş lan sdfds sipastik türk kızı da hemen ‘bakın beni z.kmek istiyor arkadaşlar’ diye ifşa etmiş tabi herif nusret’ten paylaşım yapınca oraya gidip story atmış üstüne tam bir kezo yakışıklı diye gıcık olmuştum için için de bizden çıktı eleman anlık nude istiyecek snap’ten zarar gelmez bu modelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Raylen said: karyusun şöyle beton gibi kız arkadaşı yok muydu lan, hani şl finalinden sonra her zaman yanındayım diyeninden falan https://90l.tribuna.com/images/6a/55/f7/6a55f7714de1409d9238a72b0ca0fa84.jpg eli yüzü düzgün kim gelse coşuyor zaten, van der wielin victorias secretdan fırlama sevgilisi vardı ama bizim medyaya sorsan danla bilic sığırına yürüyordu valla kaliteli adam Volvic iciyor.. benim sudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Ucuz olm Volvic. Voss, Fiji filan icer insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Stringray said: adam snapchat sormuş lan sdfds sipastik türk kızı da hemen ‘bakın beni z.kmek istiyor arkadaşlar’ diye ifşa etmiş tabi herif nusret’ten paylaşım yapınca oraya gidip story atmış üstüne tam bir kezo yakışıklı diye gıcık olmuştum için için de bizden çıktı eleman anlık nude istiyecek snap’ten zarar gelmez bu modelden bizden onlardan diye biş yok abi, pahalı fahişeler instagramdan pazarlık yapıyo, kariusun yaptığı anormal bişi yok, fahişenin kezbanlığı tutmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 hayır ilk defa yapan bi kadın da değil bu. daha önce ronaldoyu falan da böyle ifşalamıştı. reklamını iyi yapıyo sağlam gelir elde ediyo böylece. karius bana yazdı ronaldo bana yazdı diyip bu iki kişiyle iş yapmasa da bu haber sayesinde çok daha fazla müşteri kazanıyor. kezbab fahişe falan da mesleği iyi çözmüş biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 aynı kezban ronaldo'ya da aynısını yaptıysa fake'dir zaten herhalde ikisinin birden bu tipe yazmış olma ihtimali milyonda bir felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 karius'un kendisi kadından daha güzel abi :( neyine yazmış anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 aynen oyle, karius'la mi bu kadinla mi desen ulkedeki gay orani artar. uzaktan bi fotosunu gordum acip instagramina bakamayacagim simdi. siz yuceltiyorsunuz bunlari ama arkadasiniz olmayan unluleri takip etmeyin, fazil say gibi "unluler" degillerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Senol da cıkmıs yabancı fazla dusurulsun demis. Sizin 14 yabancınız yok mu neden baskanınız ve teknik direktorunuz cıkıp bu bos acıklamayı yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2018 şenol milliyetçi bir arkadaşımızda ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar