Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 E beni alsinlar bari genc yanki olarak 35imde oyniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 kadroyu 11 kisiye mi indirmeye calisiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 pattisliborek said: adam istanbulu seviyor abi. güzel şehir, yemekler on numara, taraftarin cogu seviyor, avrupaya 3 saat. sıkıldın mı kaçıveriyor. hani bazi yabancilar gercekten alisiyor buraya. muslera, quaresma, nobre, tafo, alex falan iste. genelde latinler fit oluyor istanbula. xD ekstra 5 mio için kıpırdamıyor iste. keyif reis. Pardon ama keyfini seveyim afedersin sdfs Euroyu 5.7 ile carptigimiz anlatilsin guzel bir dille de silktir cekilip yollanilsin pls sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 al işte yine salmış yönetim beni göndermek istiyor paylaşımını tam şaklaban ya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 diyorum buna teklif bile yoktur, niye olsun ya. her transfer dönemi en az 3 kere. transfer dönemi bitmeye yakın sezona kötü başlarsa katar haberi salınacak mesela atın fav'a bekleyin. bunu senede 10 kere yiyen mallar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 pepeyle keyfi yerindedir onun ya gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 kalecisiz ne yapmayı planlıyoruz dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 4-4-3 ucuna da taramali takacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 DarKRideR said: Utku, Orkan, Aras kiralık gönderilecekmiş. Orkan forvet arkası oynar aslında. 10 numara alınmaz mecburen oynatır diye umuyodum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 said: Ricardo Quaresma, Beşiktaş yönetimine haber yolladı: "Sözleşmemin sonuna kadar Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. Bittikten sonra ülkeme dönebilirim." (Fanatik) Yemin ederim süreleri bile şaşmıyor artık, script devreye sokuyor arada bir aynı döngüde, haberi yapan kişilere ve kaynaklara kadar döngü aynı şekilde gidiyor ve her seferinde prim topluyor ksdjfhdsa Ben Quaresma'yı cidden seviyorum ya. Böyle geri zekalı topluluğu bulup sömürmesin mi adam ne yapsın. Sonuna kadar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Düşünsene sen evlat yetiştiriyorsun bin bir türlü zorluk altında, yemiyorsun yediriyorsun belki. Okutuyorsun, koruyorsun kolluyorsun. O çıkıp Twitter kullanmaya başlıyor ve "Quaresma giderse BJK rakip kaleye top bile taşıyamaz" diyor. Kahrolursun, intihar edesin gelir emeklerinin karşılığı bu çıktı diye. Cebine eroin falan koyup polise ihbar etmen gerek böyle durumlarda evladını işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Abi sen çocuk sahibi olma en iyisi. Allah korusun BJK'li olmaz yada ne bileyim futbolla ilgilenmez filan öldürürsün heralde sen çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 yok lan beşiktaşlı olursa öldürür bu asıl düşünsene dark'ın çocuğu dark'a senol güneş'in futbolunu övüyor... kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Tovbe estagfurullah, d*rk deyin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 D*rk bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Bey sifatina gerek yok. d*rk diyip geciniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 dork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ben arfa ve joe hart hamleleri bekliyorum bizimkilerden. ikisi de 30+ yaşlarda, biri sakat ve kulüpsüz; diğeri kiralık yollanılmaktan bıkmış, hiçbir lige hayır demem diyen biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 ### BEN ARFA BOMBASI ### @@@ JOE HART BOMBASI @@@ (;一_一) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 https://twitter.com/Muratozen1903/status/1021062097638252544 Lol Prensini oynattırmak içindir kesin. Hiçbir şeye karışmayan adam söz konusu geleceğe yatırım olunca düşman kesiliyor. Çünkü adamın derdi takımın geleceği veya geliştirme değil. Günü kurtarıp, götünü sağlama almak. Bu adamı çok iyi tanıyacaksınız. İş işten geçmiş olacak ama... FB'ye hayırlı olsun Orkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 mokoko said: düşünsene dark'ın çocuğu dark'a senol güneş'in futbolunu övüyor... kan çıkar ahahahah beni bir gülme aldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Bir gün herkes Şenol Güneş'in nasıl bir bok olduğunu tamamen anlayacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Anlayamadi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 DarKRideR said: Bir gün herkes Şenol Güneş'in nasıl bir bok olduğunu tamamen anlayacak :( Bile değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Uefa maçında süprize uğramayalım da . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar