Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 pektemek yedi güzelim maçı. Bu kadar kabiliyetsiz olup yıllarca Beşiktaş'tan milyonlar kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Bu kritik bir maç olmuş. Bjk 5-0 yense lider bitirecekken berabere kaldı diye sonuncu bitirdi grubu. Ş.l. de 1. olurken uefada sonuncu olmak için nasıl bir beddua almak gerekiyor aklım hayalim almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 mario gomezsizlik bedduasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 bu takimdan gomez gecti abi ya hala inanmasi guc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 iş sebebiyle 70den sonra açtım maçı, çok pozisyona girip bol bol kaçırmışız diye duydum. ben açtığımda pili bitikti takımın. doyamadık puan kayıplarına, hala oyuncu eleştirisi yönetim eleştirisi görüyorum sağda solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 ben izlemedim bile, nasılsa bir rezillik çıkar yine demiştim. sağolsun 2 senedir olduğu gibi yine haksız çıkarmadı rezil kepaze sözde hoca ve arkasında duran yönetim. artık sinir strese yer yok. şenor kovulunca biraz izlemeye başlarım. yönetim gidince tekrar eski halime dönerim. bu sezon sadece 3 maç izledim bjk'nin, elazığ'ın daha çok maçını izledim. orası da kötü, ciğerim soldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Tolgea 35 hatalı pas ile sahanın en çok top kaybedeni olmuş. Bu arada takımın pili bitikken bi kontratağa çıktık, daha doğrusu kimse çıkmadı Pepe tek başına çıktı. Rakip korner direğinin orda yardım gelmediği için kaybetti topu. Adamın görevi atağa çıkmak olmadığı halde, o deparla oraya kada gidiyorsa kimse yaşlı takım muhabbeti yapmasın. Yaşlılıktan değil, tembellikten kıçını kaldırmıyo paşalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Kuyt da öyleydi, Webo da, vs.vs. Yaştan ziyade profesyonellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Bu sezon ilk defa güzel oynadık, ben şaşırdım. Doğru pas, hızlı ayağa güzel bir oyundu. ama takım yorulunca oyundan düştük. ilerde top tutabilecek bir forvetin olmayınca top daha hızlı geri geldi. adamlar da bu sene iyi. güzel de gol attılar. Tolga karius'tan daha çok güven verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Tolga’yi cok savunurum ama baya kotuydu ve guven vermedi, bitmis futbol hayati yalniz son saniye cikardigi top %100 muthis kurtaris 3-4 tane top daha gelse hepsini yerdi adamlarin isabetli sut sayisi 3 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 said: #DorukhanToköz, 73 dakika sahada kaldığı Genk maçında 4 top çalıp %82,1 başarıyla pas yaparak oldukça etkili bir görüntü çizdi. Hoca antremanda bir şey görmüştür hüüüü Gerçi şimdi oynatmaya başlasa "hoca zamanında oynatmaya başladı, bekledi sürdü sahaya gerçek bir kurt" falan diye dolanırlar. Şey gibi yaz boyunca bu adamı istemiyorum diyip, hiçbir planına dahil etmediği Negredo adam yokluğunda son bölümde sahaya girip, son dk golüyle götünü kurtarınca bir anda değişilmezi olduğunda da aynı triplerde gezildi çünkü... Aynı adam gidene kadar 50 araba laf edenlerin, gittikten sonra kahraman ilan edip arkasında durması gibi... Leş bir kitle bunları destekliyor, umarım yönetim ve çöp hocalarıyla birlikte siktir olup gider bu tayfada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 %82 pek de başarılı sayılmaz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 sardalya said: Tolga’yi cok savunurum ama baya kotuydu ve guven vermedi, bitmis futbol hayati yalniz son saniye cikardigi top %100 muthis kurtaris 3-4 tane top daha gelse hepsini yerdi adamlarin isabetli sut sayisi 3 falan. Tolga'nın her zaman sıkıntısı oyundan kopukluğu. BJK gibi bastıran, kalesinme az top gelen takım kalecisi uyuyor bi yerden sonra. Fabri'nin avantajı 90 dk boyunca uyanık kalabilmesiydi. O son dk pozisyonu maçın baskı görmediğimiz bir kısmında gelse belki de kurtaramazdı aynı Tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 https://theblacksea.eu/stories/football-leaks-2018/mendes-besiktas-deals/ Bulut ve Mendes BJK'yi 10-11'de nasıl tokatladı Leaks'e düşmüş. Hep anlatılan, bilinen şeyler işte aslında da neyse... Buna rağmen Fiko 2 sene yedirmeye devam etti, yedirmek içinde bu kulübe gerçekten emek verenleri kovdu. Her şey ortada. Ben hep ŞG'ye sövüyorum çöplüğüne vs. ayrı konu ama ondan daha tehlikelisi varsa Fiko'dur bu kulüp için artık. Fiko'nun düşürülmesine yol açacaksa ben şahsen ŞG ile devam etmeye bile razıyım o kadar nefret ediyorum 1 senedir falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 hibe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 atiba oğuzhan ljajic önünde güven 11 bakalım karius da sakatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 guven! editleyip yazayim yedik sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Yine arka direkten kafa golu yediniz. Ahah Ama gol olmuyormus GG guzel tiplemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 3 kişi aynı anda sıçar mı ya yenilen gole bak saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 hep salak saçma goller yiyoruz alıştık sfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 en kısa mesafeden yetişemeyen caner bi de adamlara kızıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Güven, lovedan da pektemekten de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 çok büyük bir meziyet değil günün şartlarında (takımın durumuna bak :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 ljaic topun başına bile geçmiyor nereye geldim diyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar