Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maçtan çıkıp doğanlardan anca geldik :)

tee konya maçından bütün tribünlere ceza geldi. o maça girenler bu maça giremeyecekti. zaten bilet bulabilmek için millet PC başında nöbet tutuyor. bizde devir alıp girdik maça.

Bayram hoca tam istediğimiz göztepeyi yarattı. yeniyoruz çogunlukta . puan da kaybediyoruz ama istediğimiz gibi oynuyoruz. beto yu anlatmaya kelimeler yetmez. beton yetmez zaten :)

neyse "our city our rules" diyip kaçıyorum.
Mesaj tarihi:
Llama said:

senolun hakket kafa milli takimda
bi teklif gelsede gitse rahatlasa adam

beyni bile olmayan bir adam için fazla büyük bir laf bu, bir yeri düşünebildiğini iddia etmek. ama teklif gelse de siktir olup gitse de kurtulsak harbi sonunda.

gerçi yönetimden de kurtulmak gerek önce ama hepsi sıra ile

bu arada

ZAAA

NASIL SAPLAMIŞLAR.

Dedik maçtan önce yenme ihtimali yok diye, yine röreröerö yapıldı her ortamda bize...
Mesaj tarihi:
Maçı da zaten izlemeyecektim ama 4 saatlik simulatörüm vardı, maçın 30. dakikasınadn itibaren başlıyordu. Çok tatlı oldu, yanlışlıkla can sıkıntısından falan açar kendimi silkerdim sonra sağda solda yine izleyip.
Mesaj tarihi:
TheGreatWall said:

Göztepe bjk maçı varmış galiba sırada. Göztepe çok formda.
Bjk kaybederse ligden erken kopar. Büyük ihtimalle gene Fenerin altında bitirir ligi.
Merakla bekliyorum maçı.

Sunu 10 gun once falan yazdim.
Gs 3 puan alsaydi bjk net kopmustu yaristan. Su anda da mental olarak koptular ama rakipleri cok dengesiz. Arka arkaya 4-5 galibiyet gelirse tekrar yarista olurlar. Aksi halde 10 yillik serefli 3.luk periodunun 2. senesinde oldugumuzu dusunmek mantiksiz degil.
Mesaj tarihi:
beşiktaş hep kötü takımdı. gezi olaylarında bunların duyarlı yanı parladı. hafif sempati kazandılar ama futbol olarak bir gelişme yaşanmadı. penaltı kaçıran ve ezilen bir takımdı geçen gün göztepe karşısında. vallaha fenerbahçeli olmama rağmen ben utandım maçı izlerken.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...