senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Oyun duzenli mail atiyor lan Gectigimiz gunlerde bunları bunlari yaptin bu kisilerle tanıştın vs diye Guzel dusunmusler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 senko said: Fin said: oyun cok kotu degil mi witcher yapmaya calismislar hic olmamis ama. Neleri olmamis mesela? Benim begenmedigim yanlari ya ln quest derinlikleri ve craft olmamasi cok buyuk fani degilim hani gereksiz boklamis olabilirim ama eski atmosferi havasini vermedi bana. ac boyle daha bi leap of faith assasination gibi geliyor bana hep witcher/fable karisimi tarzi bisi yapmislar falan ,oralardan baya bi dustu gozumden bide story cok alakasiz essek kadar map yapmislar,korelasyon yok gorevler arasinda rpg yapmaya calisarak rpg de yapamamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Ne kadar oynadın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 https://i.redd.it/yxi5eo9bw0221.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Fire Set deneyin bu arada, çok keyifli oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Oyuna başladım çok iyi hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 aboovv şunu gördünüz mü https://welcome.club.ubisoft.com/en-GB/units Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Ben çoğunu harcıyordum zaten, 0 diyor bana expire olacaklar. 205 de balance var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7EsubzU4YQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 -Deno- said: Ben çoğunu harcıyordum zaten, 0 diyor bana expire olacaklar. 205 de balance var. neyde kullanioz ki bunları 800küsür varmış bende 40 ı gidecek martta dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Oyun içi skin, item vs. açıyorsun işte. Kullanışlı aslında, ben AC oyunlarının hepsinde bişiler purchase ediyorum. Uplay'in currency'si yani, bir Ubisoft oyununda kazandıklarını başka bir Ubi oyununda da harcayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 anladim bana nerden geldiyse bunlar sdf ata boynuz fln alirim assassin creedte artik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Daha önemli bir kullanım alanı da 100 puan karşılığı Ubistore da %20 indirim alabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 senko said: anladim bana nerden geldiyse bunlar sdf ata boynuz fln alirim assassin creedte artik sdf oyun oynadıkça geliyor. benim 0'dı, sırf odyssey'i bitirince 200 oldu oradan burdan achievement'larla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 anladim simdi yeni oyun alabilioz mu bunlarla? yeni far cry i aliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Oyun için indirim alıyorsun. The Division 2 preorderında kullandım ben mesela 100 puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 BU VAR MI ODYSSEY'DE ONU SÖYLEYİN HELE https://www.twitch.tv/denoran/clip/SweetAbstruseTruffleResidentSleeper?filter=clips&range=7d&sort=time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Malaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 dikkat deno var nsfw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 O kadar seksi değilim canım abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 50 saat ile ana hikayeyi bitirdim Skyrim ve witcher dan sonra 40+ saat gomdugum 3. oyun oldu, cook uzun zamandir. 50+ asan wow ile uo vardir bi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Ben de dün Origins'i bitirdim, bedelliden dönünce Odyssey'e başlarım artık. DLC'leri de güzel diyorlar Origins'in, complete almıştım ben onları da aradan çıkartırım herhalde önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Aman eksik kalma dlcleri de bitir sdfg Odyssey fena degil ya. Bi witcher seviyesi degil ama oynatiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 fakir edition indirmiştim ne güzel oynuyodum, 1-2 hafta ara verdikten sonra denedim geçen gün .dll bişey bulunamadı hatası verdi :c illa parayla mı her şey YAUV BU NEDİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2018 Virüs programının karantinasına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar