Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Odyssey

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

ubisoft'un pisliğine karşı hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yapıp, özel kod verip hepinizi oyuna erkenden sokayım mı?

ya da neyse şurada birkaç saat kalmış, etik değerleri dinamitlemeyelim, ama aşırı kızgınım bu şerrolara zarar vermem lazım asdaf
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

La bu Ubisoft sana ne etti gardaşım?

son 1 gün kala işlemci desteği bilgilerini değiştirdi, 1. nesil i7'lere destek yok VSX desteklemiyor diye oyun açılmıyor.

Origins'i kaymak gibi oynarken aynı oyunu abuk bir sektörel dayatma yüzünden oynayamıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yabgu said:

ubisoft'un pisliğine karşı hayatımda hiç yapmadığım bir şeyi yapıp, özel kod verip hepinizi oyuna erkenden sokayım mı?

ya da neyse şurada birkaç saat kalmış, etik değerleri dinamitlemeyelim, ama aşırı kızgınım bu şerrolara zarar vermem lazım asdaf

Ver ver bak benim kolumda dövmesi bile var.
Sosyal ağlarda paylaş

denovu için PC oyuncusunu satan şerefsiz ubisoft

1. nesil i7'lerde 5'lerde AVX teknolojisi yok, denuvo bu teknoloji ile çalışıyormuş, yani denovu olmasa Odyssey oynayabileceğim(iz)

şerefsizlik net

yama falan çıkarsa oynayabileceğiz gibi yoksa gg
Sosyal ağlarda paylaş

Update on AVX Support

Hey everyone,

We’ve been actively monitoring player reports about PC crashes and want to take a moment to provide you with an update on this.

First and foremost, we want to thank everyone who got in touch with us via the various channels to provide additional information. Thanks to your support, we were able to identify the common cause of a few instances of reported crashes: the impacted CPUs didn’t support AVX – more details below.

We heard your feedback and are now actively working on a solution to extend the supported CPUs for our players to be able to run Assassin’s Creed Odyssey without AVX support, within the minimum requirements.
As this is an ongoing process, we are not able to provide an ETA just yet, but rest assured this is a high priority for us and we will keep you updated on the progress.
Sosyal ağlarda paylaş

Başıma birşey gelmeyecekse ben beğendim bunu.

Origins de güzeldi ama Odyssey baya baya koymuş üstüne. Hikaye nispeten daha iyi gibi başladı Origins e göre. Onun dışında baya bir Witcher 3 gibi olmuş. Yan görevleri falan baya uğraşmışlar, seçim olayı hoş olmuş. Hatta daha ilk başta witcher 3 kopyası bir görev var. Witcher sense i bile çalmışlar ehueh. Bu 'çakma' işinde de problem yok bence oyunu iyi yapabiliyorsan. Sonuçta sektör böyle böyle yürüyor, hatta çakma işinin kralı Blizzard yani. Mercenary sistemi de güzel olmuş. Shadow of Mordor un sistemi alıp Originsin bounty sistemini update etmişler. Son girişimde ana hikayeyi bırakıp kelle avcıları ile kapışıp durdum. Harita kocaman zaten, eğer benim gibi haritada her noktaya uğrayarak oynama hastalığı varsa kafadan 70 80 saati var bu oyunun ve 260 TL ye aldığım için Gold edisyonu gelecek DLC ler ile falan 100+ saati var. İyi bir deal oldu.

Görsellik şahane zaten. 1080ti ile oynadığım için performans sorunu var mı bişi diyemem. Combat sistemi güzel olmuş. Hunter, Warrior, Assassin ağaçlarından yetenek seçip onları kullanmak hoş olmuş. Kombatı daha az sıkıcı yapıyor. Originsden sonra armorlarada da equip gelmiş. Sabit outfitlerle oynamıyoruz, taktığımız item ile görünüş değişiyor vs.

Baya baya olmuş. Zaten 2020 ye kadar da çıkmayacak galiba yeni oyunu. Adamlar bariz bunu yapmış origins i 2. Takım ara sıcak diye salmış önden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Kassandra başladım 1.5 saat oynadım sonra baktım hikaye / görseller hep adam üzerine gibi geldi daha çok, Spartan baban önünde eğiliyor sen benim gururumsun falan savaşçısın şöylesin böylesin Kassandraya yapılınca garip geldi - şimdi Alexios gidiyom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...