Goering Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 yan dairenin yatak odasindaki komidinin uzerindeki telefon saat 7:30'da titriyor (sesli bile degil) ve bu benim yataktan duyuluyor: gecen hafta yan yatak odasinda gece fiziksel aktivite yapilana kadar farketmemistim, benden de oraya baya ses gitti ve gidiyor sanirim. daire duvari arasinda buyuk bir gomme dolap var. sanirim karsi dairede de aynisindan var ve iki dolap arasinda yalitim yok (veya duvar?) (veya karsi dairenin yatagi benim gomme dolabin orada, ki o da buyuk skinti) dolabi iptal etmeden cozemem sanirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Goering said: , benden de oraya baya ses gitti :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Seks yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 git ustasına sor ben şimdi nasıl yapacağını anlatsamda sen becetemezsin sonuçta usta yapacak. ayrıca mekanı görüp sesini dinlemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 yumurta kabi yapistir dolaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 KehKeh said: git ustasına sor ben şimdi nasıl yapacağını anlatsamda sen becetemezsin sonuçta usta yapacak. ayrıca mekanı görüp sesini dinlemem lazım. 2kat'li ev, yatak odasi ust katta cati kati. sesci tanidiklar var, sen oner onlara yaptiririm ben? yatakBAŞları mobilya olarak duvara bagli (priz fln koymuşlar) o da sesi iletiyor olabilir. ama ayrı bir yalıtım eksikliği var, eğlence sesi geliyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 şu an telefondan yazabiliyorum bilgisayar başına geçince fotoğraflı anlatırım. özet olarak bilgi vereyim yapı marketlerde yumurta kutularına tip olarak benzeyen polimer ürünler var siyah ses yalıtım malzemesi diye geçer ondan kullanabilirsin ama görsel olarak güzel görünmez. daha ileri seviyesi zaten ustalık ister sen yapamazsın profesyonellerden teklif ve fikir al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 baskan butce ne kadar ayirmak istiyorsun? hangi ulkedesin? bunlara yanit ver, yardimci olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Op seks yaptigi alt metnini de gecmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 bundan al https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1YAZAPpXXXXajXpXXq6xXFXXXM/PU-deri-silikon-top-a-z-gage-oral-feti-oyuncak-fixation-a-z-dolmas-yeti-kin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 o ses eksmek icin degil biliyorsun degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 palyanço burnu ne alaka lan ses kesmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Palyaço burnu değil o halhal. Ayak bileği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 denge bilekliği ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 KehKeh said: git ustasına sor ben şimdi nasıl yapacağını anlatsamda sen becetemezsin sonuçta usta yapacak. ayrıca mekanı görüp sesini dinlemem lazım. video kaydı iş görür mü? (sesli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 dasaaa said: o ses eksmek icin degil biliyorsun degil mi? sen ne için kullanıyosun ağız topunu ldshglds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 hms hms ban kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 seks oyuncağı o slk. burna sokuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Akustik sıva... http://www.styronit.com.tr/portfolio-item/styronit-akustik-sty-325/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 bunu bi de ustanin test etmesi lazim. o sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 taşyünü kaplatacan duvara. üzerine alçı pan. çok masraflı olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 duvara terlikle vuruldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 akustik siva, tasyunu falan hayvani cozumler. su an evden calisiyorum, evi kapatip insaata sokamam :) gomme dolabin icine yumurta kabi seyden yapistirsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Oha konuya bak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 senin titreşimin geldiği duvardaki titreşimi sönümlendirmen gerekli, o yumurta kabı direk çıkan sesin emilmesi için. kaynaktan direk çıkan ses için yani. Senin sesin dışarı çıkmasın istiyorsan ideal fakat ideal olanı cam yünü vs olabilir ama basit bi çözüm istiyorsan, sünger koyabilirsin. linkteki ürün, hem gelen, hem de giden ses için biraz işe yarayabilir. https://www.hepsiburada.com/centera-coustic-akustik-kare-sunger-5-cm-siyah-59-x-59-cm-p-HBV00000BGX0P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar