Trias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 https://venturebeat.com/2018/05/30/zynga-buys-1010-maker-gram-games-for-250-million/ Tebrik ediyorum. Kurucularından birisi arkadaşım, wow da tanışmıştık. Umarım kısa sürede daha fazla firmamız bu başarıları elde eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Vayy muhteşem bir haber. Bizim 25 yıllık yazılım firmasını italyanlar 20m eu'ya alacak diye ceo heyecandan geberiyordu az kalsın. Almadılar tabi dadssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 ben de bu konuyu sorup tartışmak istiyordum, hazır açılmışı varken sorayım. bu haberi gördükten sonra acaba çok yaratıcı çok sıradışı oyunlar mı yapmışlar diye merak ettim baktım, ama oyunlar bu ilgiyi taşıyabilecek kadar etkili gözükmedi bana. aynı formülün farklı renklere boyanmış halini birkaç kere sunmuşlar. bazı oyunlar var mobil piyasada, "eğer bugün burada ilerlemek istiyorsan 5 lira daha öde" tarzı engellemeler var, tekrar tekrar oynamak istediğinde ödemen gerekiyor. ya da daha hızlı gelişebilmek, diğer oyunculara karşı avantaj elde etmek istiyorsan yine paralı ödeme yapıyorsun felan. bunda öyle bir sistem de yok, gördüğüm kadarıyla sonsuza kadar oynayabileceğin oyunlar yapmışlar, ama yine de para istiyorlar sağdan soldan. adamları eleştirmek dalga geçmek için söylemiyorum, hemen yanlış anlayıp celallenecekler sakin olsun. merakımdan ve anlamak için soruyorum. nedir zynga'nın bu adamları 250m dolara alma nedeni? 100 kişilik felan bir ekip kurup yıllar boyunca işletmiş olmaları mıdır onları bu kadar değerli yapan? aynı oyunları 5 kişi yapmış olsa ve markette aynı oranda indirme istatistikleri olsa, yine zynga 250m vericek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Haberde yazana göre günlük aktif kullanıcı sayıları 3 milyon ve oyunları da 170 milyon defa indirilmiş. Demek ki ticari olarak başarılılar. Tabii Paticik'deki hemen hemen hiçbirimizin elini süreceği tarzda oyunlar yapmıyorlar ama yine de Türkiye'de böyle bir sektörün iş yapması iyi bir gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 para mobilde abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 texas hold m pokeri oynadim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Adamlar Türkiye'de değil bu arada. Türkiye ofislerini toptan kapayıp Londra'ya taşındılar. Bone'unda dediği gibi, adamlar fantastik oyun yapma derdinde değil, var olan konseptlerden bağımlılık yapabilecek potansiyellileri bulup onları kopyalama üzerine bir iş planları var. Hatta arkadaş orda staj yapmıştı, artık oyun yapmak yerine hatta para getirecek oyun yapan firmaları satın alma yoluna gittiklerini anlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 İstanbul ofisi kapanmadı. Firma alma gibi bir strateji de hiçbir zaman olmadı. Şirket kültürü ve oyun geliştirme süreçleri dünyada sayılı firmalardan gram games. Yüzlerce prototip yapıp pilot bölgelerden aldıkları verilerle oyunun tutma yüzdesinin analizleri yapılıyor ve kesin tutacak oyunlar kendi adı ile publish ediliyor. apple vs ile toplantılar yapıp listelere sokacak kadroları var. Çalışanlarına sağladığı imkanlar google ı aratmayacak düzeyde vs vs. Türkiyede çalışılacak en güzel firmalardan birisi. Abim dahil eski ekibimin yarısı orada çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Vay be demek ki Kilogram Games olsaydı adı 250b dolar edecekti şirket. İşte adlandırma önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 helal olsun be. benim de aklımda çok güzel projeler var. kağıda döküyorum ama koda dönüştüremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 quixef said: Vay be demek ki Kilogram Games olsaydı adı 250b dolar edecekti şirket. İşte adlandırma önemli. 1 kilo çelik mi daha ağır 1 kilo pamuk mu tier bi yorum olmuş, gramına vermemişler ki parayı bütününe vermişler. Kilogram games olsaydı da aynı parayı verirlerdi (çünkü 1000 gram yerine 1 kilo almış olacaklardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 evet gramına 250m vermişler, µg games olmalıydı yani adı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Bone said: ben de bu konuyu sorup tartışmak istiyordum, hazır açılmışı varken sorayım. bu haberi gördükten sonra acaba çok yaratıcı çok sıradışı oyunlar mı yapmışlar diye merak ettim baktım, ama oyunlar bu ilgiyi taşıyabilecek kadar etkili gözükmedi bana. aynı formülün farklı renklere boyanmış halini birkaç kere sunmuşlar. bazı oyunlar var mobil piyasada, "eğer bugün burada ilerlemek istiyorsan 5 lira daha öde" tarzı engellemeler var, tekrar tekrar oynamak istediğinde ödemen gerekiyor. ya da daha hızlı gelişebilmek, diğer oyunculara karşı avantaj elde etmek istiyorsan yine paralı ödeme yapıyorsun felan. bunda öyle bir sistem de yok, gördüğüm kadarıyla sonsuza kadar oynayabileceğin oyunlar yapmışlar, ama yine de para istiyorlar sağdan soldan. adamları eleştirmek dalga geçmek için söylemiyorum, hemen yanlış anlayıp celallenecekler sakin olsun. merakımdan ve anlamak için soruyorum. nedir zynga'nın bu adamları 250m dolara alma nedeni? 100 kişilik felan bir ekip kurup yıllar boyunca işletmiş olmaları mıdır onları bu kadar değerli yapan? aynı oyunları 5 kişi yapmış olsa ve markette aynı oranda indirme istatistikleri olsa, yine zynga 250m vericek miydi? Gerçek manada oynaması-öğrenmesi kolay ama ustalaşması zor oyunlar yapmışlar. En azından benim indirdiğim oyunlar öyle. 1010 tarzı oyunu ilk keşfeden firma bu mu bilmiyorum ama inanılmaz derece de iş yapan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar