BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Namessar said: fo4 un gunplay i cok praise edildigi icin, elde hazir basarili bir mekanik oldugu icin (fo4 un tek elle tutulur yaniydi), sdfadsgasdg duvarın içinden ateş edilen third personda görüp vurdugun first persondan vuramadığın oyunun mu gunplayi praise edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 https://i.redd.it/l7c0vjki8z111.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Haha cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 ahah koptum sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 fallout 3 ten sonra new vegas gelince acıya kedere değmişti f4 ten sonra 76 gibi bir oyun gelince ne bok yicez bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 One fat guy passes out. Ahshvkjkalfgsdfjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 BonePART said: sdfadsgasdg duvarın içinden ateş edilen third personda görüp vurdugun first persondan vuramadığın oyunun mu gunplayi praise edilmiş Evet. Edildi. Neredeyse tum reviewlari ki metacritic user reviewlar dahil oyunun combat sistemini ovuyor. Ben VATS only oynarim, fo3 te de, fo4 te de, NV de de. Bu nedenle real time ne yaptiklarinin bana zerre etkisi yok. ve zerre fo4 e sevgim de yoktur. Fo4 un kendi konusunda da bu konuda kendi goruslerimi uzun uzun yazmisligim var. Ama sezarin hakki sezara. Oyunda gunplay fo3 ten ve dolayisi ile ayni temel uzerine insaa olan nv den cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 fo3 un gunplayine kiyasliyip gunplay iyi demek herhangi bir endingi mass effectin 3 un endingi ile kiyasliyip iyi ending yapmislar demek gibi bisi ya citayi daha fazla dusurebilmek mumkun degil sdafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Laurelin said: fo3 un gunplayine kiyasliyip gunplay iyi demek herhangi bir endingi mass effectin 3 un endingi ile kiyasliyip iyi ending yapmislar demek gibi bisi ya citayi daha fazla dusurebilmek mumkun degil sdafsdf azına sağlık vats real time farkından söz etmedim bile vatsda 95% hit ratei olup göremedin düşman mı dersin 10 metre ilerinde olup vatsda cıkmayan düşman mı dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 fps oyununda vats açmak bana resmen hile yapıyormuşum hissi veriyor zaten. izometrik görüntüde bir anlamı olabilir ancak şu haliyle saçma sapan bir sistem vats. onun yerine bullet time falan koysalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 vats işte nma kültüne yaranılsın diye eklenen yalapşap bir yarım elma gönül alma özelliği. yaranılmadığı gibi esas oyunun da special sistemlerini bozuyor vats only perk/stat vs ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 BonePART said: Laurelin said: fo3 un gunplayine kiyasliyip gunplay iyi demek herhangi bir endingi mass effectin 3 un endingi ile kiyasliyip iyi ending yapmislar demek gibi bisi ya citayi daha fazla dusurebilmek mumkun degil sdafsdf azına sağlık vats real time farkından söz etmedim bile vatsda 95% hit ratei olup göremedin düşman mı dersin 10 metre ilerinde olup vatsda cıkmayan düşman mı dersin bir ustteki mesaj alintilanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 eeee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?3,414530,414530#msg-414530 said: 6) Quote (Alıntılama) yaparken dikkat edilesi kurallarımız burada var, ama kısaca söylemek gerekirse: hemen üstteki mesajı alıntılamıyoruz ve bir alıntı yapacaksak, sadece cevap vereceğimiz ya da ilgili konuşacağımız bölümü quote parantezine alıyoruz... Bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 adam 20 senede ilk kez ilk okuyusta anlasilan bir sey yazmis. millet alintiya takilmis ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 verecek cevap kalmadigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 3-4 yukarıda cevabı yazılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 şurda 5-10 kişiyiz , zaten anlaşılıyo neyin ne olduğu , bu kadar şekilci olmayın harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 vegas shooter olarak bir çok orjinal shooter oyundan daha iyiydi zamanında, sniper kullanmak ayrı bir zevkti 4 de böyle bir imkan olmadığı gibi real time tek atış silah kullamak üst zorluk seviyelerinde, avrupa insan hakları mahkemesi kararları ile yasaklanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 here comes sam the paladin asdfsdfs lightbringerımı çekiyorum kurallara uymayanları kesiyorum dandan dan dannnn neyse özetle bence skilli shooter olmaz ya skill olur ya shooter 0 vurma sansın olan mobu sürbünle vuraibliyosna o skilli neden aldıgını srguluyor insan aynı seyi ben lockpick ve computer mini gameleri içinde soruyorum ya o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 abi 14 yıl önce forumun görgü kuralları yazılmış, işte yıl 2018, hatırlatınca sustalı çekilecek neredeyse. gelinen nokta bu. 5-10 kişi kalınmasına şaşılacak bir durum yok hani. sen "eee" yazana kadar birşey de yazasım yoktu aslında. kafanıza göre, bildiğiniz gibi. şu saatten sonra değişecek birşey yok zaten eski üyeler böyle benimsemişse. shooter değil zaten abi, rpg içinde gunplay olur ama gayet oyununa göre. gunplay =/= shooter. strateji konunca rpg içinde stratejiye dönüşmüyor sırf o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 benim şahsen bir şikayetim yok skill olmuş real time olmuş, duruma göre oynuyorsun işte, yoksa 4 kartlı apartman gibin deniz canavarını 50mt de skilin yok diye bazuka ile vuramamak ayrı bir "RPG" sorunu. misal bu gibi durumlarda geçiyorsun real time sıka sıka gidiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 offf redditte her posta "this gonna be downvoted" diye baslayan elemanlar gibi... "sustali cekilecek nerdeyse" ne demek abi cringe mi kasiyorsun yoksa magduriyet thresholdun gercekten o kadar dusuk mu? odun iste bone ehueh. 14 senede, cogunda mis gibi moderasyonla (sdfgsdf) yontamamisiz. zahmet oldu sonunda typosuz, okunakli yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 lul https://clips.twitch.tv/HyperEndearingFlamingoSwiftRage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 typo yaparak prim yapma piyasasını demet akalın bitirdi :D mevcut vaatlere baktığımda 3-5 ay oynanıp silinip gidecek bir oyun çıkacak muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar