Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 savunmamış olmak için o postu yazmasan yeter dedim. o postu yazdığın an savunmuş oluyorsun. onayımıza gerek olmayan eleştiri metodun falan. savunup savunmuyor olmana yorum yapmamla bambaşka bir konu abi ya of. nasıl bir ısrar bu ya of said: dediğim şey sektörde kanvasmış, plastik kalitesiymiş filan bunların zaten öyle yüksek standardı yok, fason yaptırılan şeyler. kaliteli bir çinliye verirlerse ne ala, vermezlerse işte naylon torba da oluyor herşey oluyor. iyi mi, hayır kötü. ama böyle "aman yarabbi nasıl böyle birşey olur" gibi bir tepki verdirmiyor bana. yine savundun. alt metni bethesdanın yaptığı şey piyasada normal. bu kadar vurmayın. e savundun?? iyi mi hayır kötü demen bir şeyi değiştirmez. o kadar da vurmayın demek de savunmadır. önce biraz savunursun sonra da biraz vurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 yok bambaşka tellerde çalıyoruz, hala savunma diyorsan şu noktada benden bu kadar. daha anlatırım, açıklarım, ama nihayetinde anlatmak da dinleyenin anlayabileceği kadarla sınırlı. sövmemek = savunma yani sizin zihinlerinizde, anladım ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 strawman falan değil bu arada. orada onu yazma amacın bethesdanın yükünü piyasanın gerçeklerine dikkat çekip azaltmak. iyi o zmn sen bethesdanın laylonlarına enayi gibi para basmaya devam et desek tam textbook strawman olurdu bak. biz şey diyoruz iyi o zmn sen bethesdanın baglı oyunlarına para basmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 şu avengers başlığına bakayım da sonra gidip buglı buglı oynayayım oyunumu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 iyi ben de son sözü söyleyeyim. kabul et etme. ben insanların neden sana sürekli sataştığının sebebini açıkladım. ister straw man olsun ister en abidik gubidik aristonun götünden salladığı fallacy olsun. sen insanlara nasıl bir imaj çizdiğinin farkında olmadıktan sonra bunun önemi yok. her fallacy kötü niyetle oluşmaz. bu kadar insan sana fallacy yapıyorsa onlara belki de yanlış bir intiba bıraktığını da hesaba katmanı istemiştim sadece. belki de suç hep karşıda değildir. elinde sigarayla bi adam sana yaklaşıp bilader sigara içme çok zararlı derse ilk ne dersin ona? dünyanın neresinde olursa olsun herkes sen kendin içme diyecektir. bu da dünyanın en büyük fallacy'sidir. çünkü adamın sana tavsiyede bulunmasının kendi eylemleriyle herhangi bir bağlantısı yoktur. ama kimse kimsenin bu fallacy'ye düşmemesi için çaba göstermez nedense. bazı şeyler insan algısını aşamaz. burada olduğu gibi. savunmuyorsan da öyle görünüyor olman bizim suçumuz olmayabilir. biraz da bu açıdan düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 birşey demeyecektim de şu yazdığın son birkaç gündeki fizban ve cüce'nin yazdığına benzer birşey olunca ister istemez birşey yazmam lazım çünkü ima eildiği üzere "arızalıyım, ondan bana tepki veriyorlar" gibi bir düşünceyi asla kabul etmiyorum. spesifik konuda hatam varsa bundan bağımsız, o olabilir. ya benim bıraktığım intiba işte bonecrusher'dan bir tık üstte zaten forumda, kendim yukarıda yazmadım mı "nickler olmadan anonim atılsa postlar konu bu noktaya gelmez" diye. yapacak birşey yok, bu benim, siz de sizsiniz. "kendimi kabul ettireyim, beni sevsinler" gibi dertlerim olmadığı herhalde aşikardır ama "bunu başkası dese tepkimiz aynı mı olurdu" diye de kendinize sorup sormamak size kalmış. gerçek hayatta da böyle üstüme gidilince, itip kakılınca sinen, susan bir adam değilim. "sus, yazma" filan benden beklerseniz de dikine giderim yani beğenmiyorsanız da değiştirecek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 bethesda fallout serisine pençe geçirip canım seriyi aksiyon fps haline getirmek yerine, AHMET 1, AHMET NEW VEGAS, AHMET 2, AHMET 76 diye yeni bi post apo seriye başlasaydı senin o üçüncü madalyan bile olmazdı heralde. bütün sıkıntı serinin ağzına sıçılmasından çıkmadı mı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Sam said: ya benim bıraktığım intiba işte bonecrusher'dan bir tık üstte zaten forumda, kendim yukarıda yazmadım mı "nickler olmadan anonim atılsa postlar konu bu noktaya gelmez" diye. Nickler olmadan da seni çıkarabilirdik bence :) Hiç de zor olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Releaseden 1 ay gecmeden psnde %54 indirim yiyen tek oyun olarak tarihe altin harflerle kazidi adini Tesekkurler bethesda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Sene bitmeden yeni yama gelecekmiş sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 AHMET NEW VEGAS baya iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 F2p olur sene bitmeden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 yekeyeke said: Sene bitmeden yeni yama gelecekmiş sanırım... 4'ünde geldi, dün geldi, 18'inde de gelecek. dördündeki kötüydü de dünkü yama bayağı önemli, çıldırtan şeyleri fixledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Canta naylonmu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 her gün herkesi relog relog uğraştıran carry weight bonus fixlendi, naylon çok da tın. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 gbndjk kanal çok iyiymiş, 4-5 tane mi ne vidyası var ama olsun (esasında dark souls'lusunu koyacaktım da güncel başlık olsun istedim :3) https://www.youtube.com/watch?v=oEMxZdM-2bI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 bu son patchlerle "lunchbox"'lar update olmus caktirmadan: https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/a5l9f7/lunchboxs_appearing_in_fallout_76_esm_files_no/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 oyun o kadar kotu ki 63 sayfa ne tartistiniz burada cok merak etmekteyim. beles account geldi, oynadim aynen iade ettim gonderene. git beraber oynayacak baska enayi bul dedim. baskasi ile iyiydi hayir kotuydu vs diye kavga etmeyi falan birakin, su yazdigim satirlara ayirdigim 60 saniyeye degecek oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 7.5'luk oyun, 50 saat gömen var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 vatanda 190 lira alınır mı ya? https://www.idefix.com/Oyun-Konsol/Fallout-76-Pc/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0001784681003?utm_source=Affiliate&utm_medium=digitouch&utm_campaign=376 pc mi ps4 mü? pc idefixte var ama modding yok galiba ondan ps4 alasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 https://media3.giphy.com/media/3ornkaYb0ezq88cE5a/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Xenus said: vatanda 190 lira alınır mı ya? https://www.idefix.com/Oyun-Konsol/Fallout-76-Pc/Oyunlar/Aksiyon-Macera/Aksiyon/urunno=0001784681003?utm_source=Affiliate&utm_medium=digitouch&utm_campaign=376 pc mi ps4 mü? pc idefixte var ama modding yok galiba ondan ps4 alasım var pc tabii ki, mod desteği sunulmadığı halde şimdiden kritik modlar var, perk loadout setup mesela hayatımı kurtardı. fo4'ü sevdiysen alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Birkac ay daha bekleyin 20tl ye duser fiyati f2p olmaz ise Bir ay gecmeden heryerde %50 indirim yiyen oyuna releasede tam para veren veya pre order verenlerin psikolojisini tahmin bile etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 ustelik ucabiliyorsun, https://www.youtube.com/watch?v=q6v1QeqTolE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Laurelin said: Birkac ay daha bekleyin 20tl ye duser fiyati f2p olmaz ise Bir ay gecmeden heryerde %50 indirim yiyen oyuna releasede tam para veren veya pre order verenlerin psikolojisini tahmin bile etmek istemiyorum vc4 de iki ayda yedi, oluyor arada herkese. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar