Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Caladorn

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Muhteşem görünüyor beklediğimden bile iyi. İşte gerçek fallout bu, yıllardır beklediğimiz oyun bu. Özellikle perk almak için store a para bayılma fikrini gameplayle birlikte düşününce ıslandım sırılsıklamım mmmmmhhhhhmmmmmppppfsss.

Bütün paranızı bu oyuna yatırın arkadaşlar, nolur lütfen gidin satın alın sonra da boxlarını alın falan. Fallout adı işte bu şekilde devam etmeli, bethesda gibi asil yapımcıların şanı böyle böyle yürümeli.

Teşekkürler fallout3ü, 4ü ve skyrimi oblivionı satın alanlar. Bu oyun sizler sayesinde var olabildi (tu)

Guzel Todd posting olmus :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hunter/hunted 4 kişi ve herkes başka birini kovalıyor anladığım, garip geldi hayli de br mantığından uzak hani.

gerçi burada daha değişik anlatmışlar beta oynayanların yazdıklarından, betacılar eksik yazmış herhalde.

endişelerim ve rahatsızlıklarım var ama betayı izleyince aldım key sitesinden, ölüsü de olsa combat expansion niyetine oynarım artık napalım. :/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fallout 76 (minimum): Requires 64-bit processor and operating system OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required) Processor: Intel Core i5-6600k 3.5 GHz /AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz or equivalent Graphics: NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 285 2GB or equivalent Memory: 8 GB RAM Storage: 60 GB of free disk space

Fallout 76 (recommended): Requires 64-bit processor and operating system OS: Windows 7/8.1/10 Processor: Intel Core i7-4790 3.6 GHz / AMD Ryzen 5 1500X 3.5 GHz Graphics: Nvidia GTX 970 4GB / AMD R9 290X 4GB Memory: 8 GB RAM Storage: 60 GB of free disk space"

ehhh, çok abartı olmuş ya özellikle cpu. öyle bir grafik yok ortada. 2 yıl olmadı daha i5 6500 alalı, umarım sorun çıkarmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

TES crossover when?

Sictilar iyice sivamalarini merakla izliyorum, ejderhayi gorunce cok tatmin oldum. Tam fallout eveninin ihtiyaci olan seyler bunlar, elfler filanda gelmeli mutlaka, dwemer belki kaybolmadi fallout evrenine isinlandi?

http://i1.ytimg.com/vi/9lyKxKn_WsE/hqdefault.jpg

Scrub of the year garati, bravo todd
Sosyal ağlarda paylaş

Streamlerden izledim biraz. Kazı bölgesine gidince lvl 30 minerlar çıkıyor. 20 sene öncesinin mmo mobları. Minerlar kazı yapan bir grup insan değil vurman için o bölgeye özel eciş bücüş bir yaratık. Ateş ediyorlar canın yüzde biri anca gidiyor. Sonra aralarında lvl 32 miner crusher var. Tek vuruşta öldürüyor. Ölürsen 10 adım ötedeki kampta spawnlanıyorsun. Seni vuran mobun üzerindeki dmg durduğu için mob inene kadar ölüp ölüp respawnlandılar. Ağır dmg vuran moblar kitelandı falan. Moblar temizlenince quest geldi. Bölgeye moblar geliyormuş onlara karşı defans yapıldı.

Tarih öncesi mmoların en kötü özelliklerini özenle seçip oyuna eklemişler.
Sosyal ağlarda paylaş

instance binalarin herkese acik sekilde olmasi cok sacma olmamis mi, giriyorsun icerde zaten 10 kisi var herseyi oldurmusler falan.

aksi sekilde loot olayida kisisel loot oldugu icin baskasinin oldurdugu seyi sende lootlayabiliyorsun levelin vs neyse ona gore loot geliyor gibi sanada aynen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...