goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 ben bisiklete binsem daha sürmeden kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Bright said: Babasına bir şey patlamıcak abi, onun vekaletiyle yapmış, her şey ona patlayacak. Ayni baba ayni vekaletle gidip bi ton borca girip dukkan devrelan baba di mi? E abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 adam pamuk şeker ama ekonomik fiyasko ise çekilir ama sanırım 300k teminat falan baya dara sokmuştu seni zamanında. bir de inatçı bir babaydı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 ticarette babasına güvenen babayı alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 ne olursa olsun adamın babası neticede. avukat bulup geçmiş primleri ödeme ve bu işten en az zararla nasıl çıkarızı bulması gerekiyor. birde 15 günü nasıl göstermiş? part time mı yoksa 15 gün geliyor 15 gün gelmiyor gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 abi maalesef öyle. zamanında iflas etti, ticaret yapamadığı için ufak dükkan tutkusu, hadi iş yapsın vs diyerek vekalet verdim 5 sene önce. Başımıza açmadığı iş kalmadı. Vekaleti, kartları aldım ama işte sürekli bir yerden bir pislik çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 cok agir cezasi var ya minumum 100-150k arasi bisi cikar kiza para teklif edin anlasin yada ayda 30 gün gelmedigini ispatlmaya calisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 en son dün kızla 2000 tl olarak anlaşmıştık. Bugün gitmiş 5bin istiyorum diye tutturmuş. Çıkarkan babama küfürler falan etmiş. 18 yaşında bir kız. abi bunun bir yolu yok mu? Eksik sigorta primleri sonradan ödenenemiyor mu? Sürekli böyle tehdit mi edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 yok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 kızı dövdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 µh said: goldbären said: sipeyskekin işletmesinde çalışıp onu bezdirmeyi acayip isterdim... yemekhane sırasına çift dikiş girer, sigara içmediğim halde içenlerle goygoya çıkardım... ayda en az iki gün yalancı rapor alır, sonra discordda oyuna gelen var mı beyler diye @everyone atardım... böylece dost meclislerinde blue label içip işçilerin asalaklığından söz ederken örnek vermekte hiç sıkıntı çekmezdi. win/win ahahahahahah allah cezanızı verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 bLackcha0s said: en son dün kızla 2000 tl olarak anlaşmıştık. Bugün gitmiş 5bin istiyorum diye tutturmuş. Çıkarkan babama küfürler falan etmiş. 18 yaşında bir kız. abi bunun bir yolu yok mu? Eksik sigorta primleri sonradan ödenenemiyor mu? Sürekli böyle tehdit mi edecek. 5.000 TL'ye iş bitiyorsa HEMEN belgeleri imzalatın ve anlaşın, ama avukat olsun işin içinde, oyuna getirmesinler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 5k'ya kız tamamsa hemen imzalat hatta 1k fazladan ver kız işkillenmesin. millet araba verdim diyor.. bir yanım diyor ki kızı bul bu konunun linkini yolla.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 abi ne kagidi avukati sikayet etmis zaten onu kacirmisim GG NO RMK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Hukukçular daha iyi bilir de, 5k verirseniz şikayetini geri çekmezse bir bok yapamazsınız. Arabulucuya gidilmesinde, ve arabulucu tutanağı ile anlaşmanın belgelenmesinde yarar var. 1-2k da arabulucu masrafları çıkacak yalnız. Hala başvurmadıysanız bu konularda uzman bir avukata başvurun. Şu işi goygoya getirmeyin, gerçekten 30-40k lara çıkarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 anlaşmaya giderseniz bile evraklı yapın. sizle anlaşıp paranızı alıp, tekrar iş davası açmasının önünde hiçbir engel yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Geri çekilebilen bir şikayet olmamalı bu, gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 İşçi mahkemesi tam bir sektör ya. Sadece bu işe bakan avukatlar var ve sözleşme, imza, şahit, tutanak olsa bile mahkeme yine işçiyi haklı görüyor genelde. O yüzden istihdam sağlıyorsanız arkanızı bir değil üç kere sağlama bağlayın ve en ufak açık kapı bırakmayın sonra başınız çok ağrır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 İşveren tarafında bizim ofis. Dava kazanmak istisna. En az nasıl öderiz dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Normalde calisan tek konudan sikayetci olsa da onu ikna edip birden fazla konuda dava actiriyor bu arada avukatlar, tazminatin yuzdesi uzerinden ucret aldiklari icin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 bu denildigi gibi başlı başına bir sektör. çalışana cash para ödeyip, davayı satın alan avukatlar bile var. çalışana nakdi hemen verip sonrasında bir kaç kere davaya geleceksin diye anlaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 En güzeli çalışanın maaşını legal olarak kuruşu kuruşuna bildirin, maaşını bankadan kuruşu kuruşuna yatırın. İzine çıktığında formları muhakkak düzgün biçimde doldurtun. Yoksa biz anlaşmıştık, ama bak sözleşme yaptık falan BOŞ. helvacı kağıdı gibi kalıyor o sözleşmeler yani. GERGE'nin dediği gibi en az nasıl ceza öderim oluyor derdiniz. Hiçbir işçinize de güvenmeyin abi. Ben tamamım abi bu şartlara çalışırım der 2 yıl sonra bir bakmışsın adam şikayet etmiş. Yasal prosedür neyse onu yapın. Kafanız rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 bunun dava riski her zaman varmış. Süresi yok yani olayın. Biz para versek de şikayet ettiği takride ki şikayet etmiş sanırım yine de ödenmeyen primler + ödenmeyen primler x3 olarak ceza yansıyormuş. tabi muhasebeci ile konuştum kızın sigorta girişi geç yapılmış. part-time eleman gösterilmiş. E haliyle bu sefer saat faktörü de ortaya çıkıyor. Özel günlerde çalışmış olması da var. Bunlar toplanınca ciddi bir ceza çıkabilir. benim de hatam babam deyip kontrol etmemek. Bu da yediğim 432534. kazık kendisinden. Şirketin her boku benim üzerime olduğundan tüm ceza bana kitleniyor. Üstüne teftiş anında babam da orada olur ve sigortasız çalışan olarak gözükürse onun da cezası fsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 baban bi zahmet babasıyım yardıma geldim çalışan değilim desin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Bizim şirkette bir arkadaşın maaşın bir kısmını elden veriyolar sanırım. Şirketi batırmak pahasına ihbar etmek geçiyor aklımdan kafam attıkça. Edit: Kesilen cezadan işçinin cebine cidden hiç birşey girmiyor mu? O da garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar