ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Selamlar, Sıfırdan baslayıp oynamaya niyetim var. Devam eden ve yardımcı olabilecek kimse var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Sıfırdan derken daha önce oynadin herhalde ? Yardımcı olmaya çalışırım. Pm zeytin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 marksman said: Sıfırdan derken daha önce oynadin herhalde ? Yardımcı olmaya çalışırım. Pm zeytin Abi tam olarak yeto seviyesindeyim, herşeyi sorucam o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 şimdi ufak bir sorum olacak ben de ek paketler yok. wow gibi oyuna devam etmek için onları almamız gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 marksman said: oyundayım abi günlerdir online mı olmuyorsun yoksa bunda aynı realmda olma olayı geçerli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 kingpelvis said: şimdi ufak bir sorum olacak ben de ek paketler yok. wow gibi oyuna devam etmek için onları almamız gerekiyor mu? level80 den sonra ek paketlerin anlamı var diyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Ek paketler alınmazsa onlarla beraber gelen iki yeni Specialization da kullanılamıyor ki bunlar baya önemli görünüyor. Çünkü oyunun başında kullandığımiz 5 specializationdan çok daha farklı ve avantajlı. Ek paket sahibi değilseniz en azından youtubeden felan bunlarin sınıflara ne getirdiğini izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca her sınıfa farklı silah kullanma yeteneği geliyor, atıyorum elementaliste sword, warriora dagger, thiefe rifle gibi gibi ve bunlar oynama tarzına baya etki ediyor. Tabi ki ek paketleri almaya mecbur değilsiniz ve bunlarsiz da oynanır fakat biraz oynayınca zaten kendiniz almak istersiniz. Ek paket almazsanız sadece o patchlerle gelen haritalara ve bir raide giremezsiniz. Asıl önemli olan sınıflara gelen yeni build ve silah seçenekleri. Pvp olsun wvw olsun aynı haritalarda, dungeon ve raidlerde bulunabilirsin. zaytung mayhem.1207 ekleyin. Veya pm Kezban Alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 rated pvp kasmak için mesela, birkaç classın core buildleri gayet iş yapıyor. ama her classı efficient oynayamıyorsunuz o yüzden gerekiyor expler. wvwvw için ise zaten çoğu iyi build exp buildleri genelde. pve'de raiddir world eventtir onlar da yeni bölgelerde dopdoplu genelde. en kötü path of fire lazım eğer birkaç build ile comp pvp kasmayacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Evet illa ki son büyük ek paketle gelen build en iyisidir diye birşey yok. Çoğu sınıf ilk paketle gelen buildi kullanıyor. Son pakette ki farklı silahlar hedesi de hayati değil çünkü main kullandığınız silahlar %90 aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Geçen Guild Wars 1'e girdik arkadaşın hesapla, hepimizin karakterler duruyor hala, helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 marksman said: Ek paketler alınmazsa onlarla beraber gelen iki yeni Specialization da kullanılamıyor ki bunlar baya önemli görünüyor. Çünkü oyunun başında kullandığımiz 5 specializationdan çok daha farklı ve avantajlı. Ek paket sahibi değilseniz en azından youtubeden felan bunlarin sınıflara ne getirdiğini izlemenizi tavsiye ederim. Ayrıca her sınıfa farklı silah kullanma yeteneği geliyor, atıyorum elementaliste sword, warriora dagger, thiefe rifle gibi gibi ve bunlar oynama tarzına baya etki ediyor. Tabi ki ek paketleri almaya mecbur değilsiniz ve bunlarsiz da oynanır fakat biraz oynayınca zaten kendiniz almak istersiniz. Ek paket almazsanız sadece o patchlerle gelen haritalara ve bir raide giremezsiniz. Asıl önemli olan sınıflara gelen yeni build ve silah seçenekleri. Pvp olsun wvw olsun aynı haritalarda, dungeon ve raidlerde bulunabilirsin. zaytung mayhem.1207 ekleyin. Veya pm Kezban Alert o halde 80e kadar rahat rahat oynayip oyunu ogrenebiliriz degil mi? ek paketlerin olmamasinin simdilik bir kaybi yok 80e kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Pvp ağırlıklı oyun seviyorsan, zaten pek alternatif yok. Eninde sonunda alırsın ek paketleri. Bu nedenle kararlıysan, oyun tarzını seviyorsan kısa sürede almak, oyun zevkini arttırabilir. not: son exp ı oynamadım (mmo yu bırakmıştımda.. Fakat yeniden bir mmo ya başlayacak olsam, çok sağlam bir oyun çıkmamışsa, başlayacağım ilk oyun bu olurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 (düzenlendi) Birkaç haftadır %30 mu %25 mi ne indirim vardı, üzerine Bless Online gibi patlayan MMO'lardan sonra YouTube'a atılan videolar da olunca popülasyonda epey artış olmuş. Ben de geri döndüm Path of Fire'ı alarak. Cidden zevkli, ne zaman geri dönsen haftalarca seni oyalayacak güzel bir MMO ya. Nisan 2, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 selam ben tekrar indiriyorum oyunu patlayan birçok oyundan sonra pvp açlığı için herkes gw2'ye dönüyor diye okudum. Uzun süre oynamamıştım şimdi tekrar gireceğim. aktif oynayan kaç kişi var buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Ben oynuyorum hala. Bende 1 ay önce filan indirdim tekrar. Huzur gw de ya resmen. Herşeyi aynı anda yapmaya çalışıp sıkılmıştım daha önce. Şimdi aynı hatayı yapmamaya çalışıyorum. Yavaş yavaş yeni mapleri tamamlayıp, arada fractal pvp vs takılıp zaman öldürüyorum. İlaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 hangi serverdasın bir de nick nedir? mosqui.6487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2018 Desolationda benim karakter. Batlamyus.7481 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 https://buy.guildwars2.com %50 indirim varmış ek paketlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 bugun bende yeniden yükleyeceğim bir anda geldi aklıma ama eskisi gibi mi oynayan sayısı nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Ne yapacağına göre değişir; ama ben gözle görülür bir nüfus azalmasına denk gelmedim (SAB öncesi 1 ay WvW takıldım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Kendine has bir oyuncu kitlesi var zaten GW 2'nin uzun süredir ama son layofflar sonrası developerların odakları da değişti. Living World'un yeni episode ile birlikte bir artış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2019 bugun gidip yükliyim 2 senedir girmiyorum :) oynayan varsa WvW de doluysa yeter hevesle idare eder beni diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2019 dün oyuna girdim çok değişmiş thief ve necromender WvW için önerdiğiniz build var mı. daha önce dagger pistol thief oynuyodum ama galiba dagger pistol kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar