Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 City üze üze şampiyon sjfj. Sen tek bir maçta kaybet koca sezonda ama git ikinci ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 13 dakika önce, Cthulhu dedi ki: Sen tek bir maçta kaybet koca sezonda ama git ikinci ol. Çünkü Liverpool olmak bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 o maçı da city'e kaybetmeseymiş lul berabere bitse o maç, başka maçı kaybetse şampiyon lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Guardiola Şam pi yon .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 97 PUAN 1 MAĞLUBİYET ikinci... okudu biri galiba bu kulübe ya... bari şl alınsa da o da zor tottenham eşleşmeleri klopp'un en zorlandıklarından kazansa bile. ajax gelse %90 liverpool çakar derdim de bu çok zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 13 saat önce, Natanyal dedi ki: 97 PUAN 1 MAĞLUBİYET ikinci... okudu biri galiba bu kulübe ya... bari şl alınsa da o da zor tottenham eşleşmeleri klopp'un en zorlandıklarından kazansa bile. ajax gelse %90 liverpool çakar derdim de bu çok zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 On 12.05.2019 at 19:38, Natanyal dedi ki: okudu biri galiba bu kulübe ya... bu sene liverpool'un maçlarını çok izlemedim ama ne zaman izlesem salah'ın acayip bencilliklerine denk geldim hep. geçen sene acayip performans gösterince bu sene de o seviyeyi yakalamak için özellikle gol anlamında istatistiğe oynayıp takımı yaktı gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 T...larımız yok ama onları kullanmasını biliyoruz.. https://www.youtube.com/watch?v=layoVXL5mnw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 cringe video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darbukator Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 On 12.05.2019 at 18:44, Aceace dedi ki: Çünkü Liverpool olmak bunu gerektirir. Asfhdaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Guardiola Premier Lig ve Lig Kupası’nın ardından FA Cup’ın da sahibi olan Manchester City, bir sezonda üç kupayı da kazanan ilk kulüp oldu. City, 116 yıl sonra FACup finalinin en farklı skorunu elde etti. https://www.ntvspor.net/futbol/city-den-116-yillik-rekor-5ce048c68783b216a81dc23a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 arsenal-chealsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 maçın bugün olduğunu unuttum ben ya, kaçırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 https://www.theguardian.com/football/2019/may/31/jurgen-klopp-champions-league-final-liverpool-mainz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 hızlı başladı. go l'pool go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 28saniye penaltı. Liverpool 1 - Tottenham 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 (düzenlendi) Bayik mac. Millet Guardiola kaybedince anlamsiz sekilde seviniyor ama neutral fan icin su macta City veya Ajax olsa 10 kat iyi mac olurdu. Liverpool bu sene inanilmaz bayik zaten - defansi cok saglam gol yemiyor kolay kolay. Spurs nasil atacak bilmiyorum ama Tottenham - Liverpool mu City - X mi tercih edersiniz derken bunu kastetmistim.. Umarim ikinci yari acilir mac. Kaleye sut yok 45dk da nerdeyse. Haziran 1, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 van dijk çok iyi ya. ballon dor versen verilir. şampiyon olurlarsa zaten bence verilmeli ama bu sene modric aldı diye zaten isyanlarda olan messiciler iyice kudurur. forvet oyuncularının gol/asist istatistikleri yüzünden adil olmuyor gibi şu iş. 2014'te de neuer'e versen verilirdi, c.ronaldo'ya verdiler o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 salah da çok kötü bu arada. bu sene epl'de şampiyon olamamalarının sebebi bana göre salah'tı zaten, görüşümü destekler nitelikte oynuyor bugün de. robertson da çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 origiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 soluyla vurdu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 HOCAM BE, SALLANDIR VUR SURATIMIZA BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar