Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 @Borlach gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 (düzenlendi) ya baldan ziyade büyük oyuncu faktörü. liverpool baskı yapıyordu, barca'nın gole ihtiyacı vardı. messi golü yoktan var etti takımı rahatlattı. salah'ın yapması gerekeni yaptı. ki ben bunları yazarken de frikikten de attı şimdi. gram sevmiyorum ama çok büyük oyuncu. @Xenus aynen patladılar dsfd Mayıs 1, 2019 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Bu karaktersiz it galiba kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor sessiz sedasız, karşısında Ronaldo olmayınca hype'ı sona erdi de bu kadar kötü bir Barça'yı hem şampiyon yaptı hem de ŞL'de finale çıkarmış olacak resmen ki %75'te kazandıran adam olacak. Yolları kolaydı vs. ayrı konuda kolay yoldan bile bu kadar kötü Barça'nın buralara gelememesi gerekiyor. Feci büyük faktör, çok büyük oynuyor itoğlu it harbi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2019 kariyerinin en iyi sezonu mu bilmem de kariyerinin en iyi frikiğini attı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Gram hak etmedi dün akşam Barça maçı kazanmayı. L'pool oyuncuları bir tık az kazma olsaydı son vuruşlarda, dünkü skor tam tersine olurdu. Yayında spiker de kendinden geçti, topun gittiği yer harika falan ama öyle inanılmaz bir freekick gibi de gelmedi ya. Bunları görmeye alıştığımız için adamdan mı nedir İngiltere'de hayvan gibi önde baskı ile 20dk'da 2-0 yaparsa maçı l'pool döner seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 frikik muazzam ya, öyle bi mesafeden hem hızlı olacak hem 90'a asacaksın. zor yani. adama son zamanlarda bi şeyler oldu master frikikçi oldu çıktı. c.ronaldo'nun frikik golü daha fazla sanırım ama böyle giderse geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 frikik baya iyi ama ender görülenlerden değil sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Ronaldo'nun frikik golü fazla değildir ya, sanmıyorum. Ronaldo çok az atıyor ama attı mı öz olduğu için süper-ultimate frikikçi gibi aklımızda yer ediyor. Messi ben bildim bileli en kötü 2-3 haftada bir yerlerde birilerine frikik atıyor resmen sadkjfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 12 saat önce, Natanyal dedi ki: Bu karaktersiz it galiba kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor sessiz sedasız, karşısında Ronaldo olmayınca hype'ı sona erdi de bu kadar kötü bir Barça'yı hem şampiyon yaptı hem de ŞL'de finale çıkarmış olacak resmen ki %75'te kazandıran adam olacak. Yolları kolaydı vs. ayrı konuda kolay yoldan bile bu kadar kötü Barça'nın buralara gelememesi gerekiyor. Feci büyük faktör, çok büyük oynuyor itoğlu it harbi... Ronaldo musun kiskancliktan tirnaklarini yiyor gibi yazmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 49 dakika önce, Natanyal dedi ki: Ronaldo'nun frikik golü fazla değildir ya, sanmıyorum. Ronaldo çok az atıyor ama attı mı öz olduğu için süper-ultimate frikikçi gibi aklımızda yer ediyor. Messi ben bildim bileli en kötü 2-3 haftada bir yerlerde birilerine frikik atıyor resmen sadkjfas şu herif güncel tutuyor baya ronaldo'nun golü daha fazla 53vs48 de messi muhtemelen geçer. https://michelacosta.com/en/messi-vs-cristiano-goals-free-kicks-hat-tricks/#faltas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Yani Ronaldo'nun 53'e şaşırmadım da Messi'nin 48'e şaşırdım, az bence ya sadfs garip. 60-70 vardır diyordum ben frikik golü bunun. Sadece bu sene 15 tane falan atmıştır belki ya ne zaman Twitter'da Messi golüne denk gelsem frikik bu sene resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2019 altındaki grafikten anladığımız üzere c.ronaldo 2014'ten sonra bırakmış, messi de 2014'ten sonra başlamış gibi bi şey. c.ronaldo'nun diz sakatlığı 2014'te miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 22:00BeIN Sports 1Liverpool - Barcelona (Futbol) 3-0'in rovansinda dk 11 1-0 liv. onde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Maçın bugün olduğunu unutmuşum kaçırdık. Neyse uzar inşallah biraz fazladan maç izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Ylan attı liverpool ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 4 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 barça bjk tutulması yaşadı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Tam BJK golü yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 LAN OLUYOR MU YOKSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 messi uzatmada atacak kesin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Hocaaa! Bitir artık hocaaaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 5 dk verdi uzatmayı. Bi ömür gibi geçer şimdi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Sorarlarsa Messi uzaylı, Messi Goat falan dersiniz. En son gördüğümde Fabinho'yu kovalıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar