Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 goldbären said: peki sorması ayıp, o kadar para harcadıktan sonra 4k 65 tvye geçmek eşeğe binmek gibi olmayacak mı? gündüz izlemenin bir yolunu yapardın istesen. Olmaz yea, bende de vardi 120", gunduzleri hakkaten iskence oluyo. TV gibi olmuyo. Bide esh +1. Atmos olan sistem kurayim dedim direk 50k+ gördum sdg. En guzeli 75" bi tv + orta halli bi amfi ggnormk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 en buyuk sikinti burada ne izleyeceksin oluyor bir sure sonra. filmleri bekliyorsun ciksin da izleyeyim diye ve sinemada ki keyif de olmuyor ustune. e spoiler vs derken 2-3 ay sonra dvd si vs cikacakta izleyeceksin. arti ustte de denmis karanlik olmasi iskenceye donduruyor olayi bir sure sonra. bende projektor perde ile yapmistim ses sistemi falan, 3d gozlukler vs. basta super ama sonrasinda ustte yazdigim film ne izlesek ki de takildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Ne film izlesek ki derken? İzlemeye değer heralde bi 8000 film falan vardır. Hergün 1 tane izlesen 20 yıl gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 sabonsie katılıyorum, hani sadece marvel falan izlemek lazım üç ayda bir beklenen film bulmak için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 olmuyor oyle pek.. hepsine ulasamiyorsun eskilerin kalitesi kotu ekranda iyi durmuyor, e magarada degil ve sinemaya ilgiliysen zaten %90 ilgini cekecek filmleri izlemis oluyorsun.. film izliyim diye izlemis olmak icinde pek uygun degil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 senko said: goldbären said: daha az harcarsan keyif alamazsın detayı çok ince sdfs. 720p monitörde 480p izliyorum filmleri dostum sdf Muhtemelen keyif esigim dusuk oldugundandir keyifte aliyorum. hayat bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 bence OLED vs. olmaz ev sinema sistemine. 4k short-throw projeksiyon alıcaksın: 3-4 metreden 100" görüntü veriyor. 16-30k arası buna verirsin. ses sistemi minimum 2000 maksimumda sınır yok. zemini kazıp CAT6 kablo geçirtçeksin. ses yalıtımına da min. 7-8k atarsın. min 100k ve 40*50m2 odan varsa başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 hazır yalıtım varken ortaya da bilardo masası oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 goldbären said: peki sorması ayıp, o kadar para harcadıktan sonra 4k 65 tvye geçmek eşeğe binmek gibi olmayacak mı? gündüz izlemenin bir yolunu yapardın istesen. Şu anda 1080p benim projektor, tv yerine 4k projektör de alabilirdim artık araba fiyatına olmayanları var ama perdenin de değişmesi lazım onunla beraber, o da ayrıca masraf. Zaten yeni geçtiğim yerde o kadar büyük ekran istemiyorum, salon setupı ona uygun değil. Öyle bir sistem kurduğun zaman salonun bir ucuna ekranı diğer ucuna kanepeyi koyuyorsun, yemek masası vs. yapılamıyor. Onları da koyayım dersen bu sefer ekrana yaklaşmak zorunda kalıyor oturma düzenin, o zaman büyük ekran ihtiyacın olmuyor. İşin içine bir de ışık muhabbeti girince 4k projektör + perdeye para verip yine max 80 inçe çıkabileceğime 65 inç tv alırım sıkıntı çekmem dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 zaten istanbulda aletlerin bütçesinden ziyade uygun evde yaşama bütçesi çok daha gneiş olmalı bu iş için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Korax said: goldbären said: peki sorması ayıp, o kadar para harcadıktan sonra 4k 65 tvye geçmek eşeğe binmek gibi olmayacak mı? gündüz izlemenin bir yolunu yapardın istesen. Olmaz yea, bende de vardi 120", gunduzleri hakkaten iskence oluyo. TV gibi olmuyo. Bide esh +1. Atmos olan sistem kurayim dedim direk 50k+ gördum sdg. En guzeli 75" bi tv + orta halli bi amfi ggnormk. kesin en kaliteli sesi veren sistemi bulmuşsundur, o yüzden o kadar pahalıya çıkmıştır. şuradaki adam da senin gibi baya bir kasmış, hoparlörlerin yönlerini dahi özel olarak ayarlamış... https://www.youtube.com/watch?v=m4q_C1CXNIA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 adam o kadar sistem kurmuş, ama on metreden 55" tv izliyor. 98'de dört metreden 55cm tv izlemek gibi bir şey sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 alan konusunda fakir olunca napsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 bu arada Dolby Atmos demişken, şöyle bir hoparlör gördüm: https://www.sony.com/electronics/speakers/ss-cse şu hoparlörün üstüne koymuşlar: https://www.sony.com/electronics/speakers/ss-cs3 enteresan olmuş. merak ettim bunlar nasıl çalışıyor biri 2.0 diğeri 2.0 ses mi veriyor, yoksa ikisi birleşip 4.0 mı veriyor? ya da normali stereo çalışırken diğeri de aynı sesi dolby atmos olarak mı gönderiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 ne istiyosan yaparsın sana hangisi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 arabada 5 evde 15 veriyo bu modeller, atmos'un olayi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Bende 82" tv var, 4k gerçekten gereksiz (60-70 film var) . Bluray 1080p Remuxler ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 lg projector şunların duvara yere konulanları var sistem olarak ta çözümleri var fiyatları da 1500 $. Daha büyük daha küçük için uğraşmıyorsun. duvara ver gitsin. Bunların daha iyileri de var 3k£ e de bulamadım şimdi gladmir i çağırın onlara o bakıyor bir müddettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 goldbären said: adam o kadar sistem kurmuş, ama on metreden 55" tv izliyor. 98'de dört metreden 55cm tv izlemek gibi bir şey sdfs. bu tamamen tercih meselesi ya. ben yakından izlemeyi severim şahsen. uzak olunca zaten 55" tv sanki 37 ekran tüplü tv gibi görünüyor bana. koca duvarın ortasında bit kadar tv kalıyor falan anlamsız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 sony 50k 50k$ varsa hiç uğraşmayın sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 50K'ya doktora yaparım lan ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Trias said: Bende 82" tv var, 4k gerçekten gereksiz (60-70 film var) . Bluray 1080p Remuxler ideal. tahmin ediyim, samsung UE82MU7005? ondan almayi dusunuyorum bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 82 alinca da 4k olsun ama artik bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Dragonfire said: sony 50k 50k$ varsa hiç uğraşmayın sdfsdf. Yalnız şu efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Korax said: arabada 5 evde 15 veriyo bu modeller, atmos'un olayi o o ne demek yav :D fiyat açısından mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar