Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

takım çok mu kötü durumda lan. 3 gündür galatasaray dergisi'nden 7 kere falan arandım. açmıyordum da, son aramada boş bulundum açtım, başka galatasaray'ımız yok, şampiyonlar ligi şampiyonluğu için yola çıktık vs vs boş goy goy yapıp hadi size üye yapalım dedi adam :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya su 18 oyuncunun pozisyonunu degistirip kazanılan mac var mı acaba?

Sag bek sag acık oynasın, 3 lu savunmay donumus, sag acık ortada oynasın, sol bek i oynayamayan adama butun kanat verilsin.

Celil ya da Atalaydan birini ya da 2sini koy takımda oyuncular kendi bolgelerinde kalsınlar. Kalite eksigimiz olsun sadece. Onu da genclikle ve hırsla yenmeye calıs.

Yok illa 11 pozisyonun 7si off position oynayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Ya su 18 oyuncunun pozisyonunu degistirip kazanılan mac var mı acaba?

Sag bek sag acık oynasın, 3 lu savunmay donumus, sag acık ortada oynasın, sol bek i oynayamayan adama butun kanat verilsin.

Celil ya da Atalaydan birini ya da 2sini koy takımda oyuncular kendi bolgelerinde kalsınlar. Kalite eksigimiz olsun sadece. Onu da genclikle ve hırsla yenmeye calıs.

Yok illa 11 pozisyonun 7si off position oynayacak.

Donk Maicon çift forvetle kazanılmış maç var daha yeni?
Sosyal ağlarda paylaş

O mac icinde rakibini baskılamısken, rakibinin cıkarı yokken yapabilecegin mac kurtarma hamlesi 10 dakka olur 20 dakka olur. Forvet donk + maicon macın basında baslayamazsın.

Ya da her pozisyonun tamdır, bir pozisyonun eksiktir bekini bir iki maclık one alırsın. Ama 6 pozisyonu birden off pozisyon oynatırsan sacmalık olur. Zorunluluksa 2000li cocuklarla kaybedelim sag acık mariano ile kaybedecegimize.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...