sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 takım çok mu kötü durumda lan. 3 gündür galatasaray dergisi'nden 7 kere falan arandım. açmıyordum da, son aramada boş bulundum açtım, başka galatasaray'ımız yok, şampiyonlar ligi şampiyonluğu için yola çıktık vs vs boş goy goy yapıp hadi size üye yapalım dedi adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ben bileklik aldim deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Abi sampiyonlar ligi sampiyonlugu icin yola cikmadan once bi susurlikta mola falan verseydiniz ya shdjfhags Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 cezalar belli olmuş http://www.ntvspor.net/futbol/son-dakika-derbinin-faturasi-belli-oldu-5be4196c92144b2d989a9624 fatih terim 7,hasan şaş 8,rodriges,3 donk 6,ndiaye 5 maç ceza yemiş :D orta sahada oynayacak adam kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Belhanda var. 0 mac ceza aldi. Yoksa olaylari baslatan iki kisiden biri olup da ceza almamasi imkansiz. Ceza aldi da 0 mac aldigindan bir sonraki maca yetisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 fener yukarı çıkamayınca ligde bari galatasarayı aşağı çekelim demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 en az 5 mac selcuk izlicez simdi, #thankstff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Cezalar az verilmiş. Adam dövenler Caner kadar ceza almış. Bi tek FTnin cezasını anlamadım. İleri geri konuştu diye o kadar ceza almaması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kayseri fena iteleyecek bu hafta bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Beşiktaş ağlaması bi yana, gsli topçuların cezaları normal mi? Aşırı geldi bana biraz. Donk naptı da 6 maç aldı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Yabancı kuralıda geldi mi tadından yenmez. Hadi tff bu sene umutlarımızı iyice kır ve anadolu takımları takılsın kendi aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 TheGreatWall said: Beşiktaş ağlaması bi yana, gsli topçuların cezaları normal mi? Aşırı geldi bana biraz. Donk naptı da 6 maç aldı mesela? Zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Zaaa falan güzelde harbiden soruyorum. Donk naptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 kayseri maci ilk 11; muslera, omer, ozan, serdar, linnes, maicon, selcuk, feg, belhanda, mariano, sinan olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Gayer yeterli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 sinan yerine bebelerle baslayip sinani sonradan alsa keske su adami kazanacagiz diye ne cile cektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Ya su 18 oyuncunun pozisyonunu degistirip kazanılan mac var mı acaba? Sag bek sag acık oynasın, 3 lu savunmay donumus, sag acık ortada oynasın, sol bek i oynayamayan adama butun kanat verilsin. Celil ya da Atalaydan birini ya da 2sini koy takımda oyuncular kendi bolgelerinde kalsınlar. Kalite eksigimiz olsun sadece. Onu da genclikle ve hırsla yenmeye calıs. Yok illa 11 pozisyonun 7si off position oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 muslera kaledeyse, gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Her mac ciddi hatasi var abi Musleranin. Atalayi merak ediyorum ama Yunus mesela fizik olarak super lig seviyesinde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Ataturk'u elestirenleri anlayabiliyorum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 sardalya said: Ataturk'u elestirenleri anlayabiliyorum artik :). Muslera daha ne yapsın insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 madcow said: Ya su 18 oyuncunun pozisyonunu degistirip kazanılan mac var mı acaba? Sag bek sag acık oynasın, 3 lu savunmay donumus, sag acık ortada oynasın, sol bek i oynayamayan adama butun kanat verilsin. Celil ya da Atalaydan birini ya da 2sini koy takımda oyuncular kendi bolgelerinde kalsınlar. Kalite eksigimiz olsun sadece. Onu da genclikle ve hırsla yenmeye calıs. Yok illa 11 pozisyonun 7si off position oynayacak. Donk Maicon çift forvetle kazanılmış maç var daha yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 O mac icinde rakibini baskılamısken, rakibinin cıkarı yokken yapabilecegin mac kurtarma hamlesi 10 dakka olur 20 dakka olur. Forvet donk + maicon macın basında baslayamazsın. Ya da her pozisyonun tamdır, bir pozisyonun eksiktir bekini bir iki maclık one alırsın. Ama 6 pozisyonu birden off pozisyon oynatırsan sacmalık olur. Zorunluluksa 2000li cocuklarla kaybedelim sag acık mariano ile kaybedecegimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 sardalya said: Ataturk'u elestirenleri anlayabiliyorum artik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Mariano oynayabilir sag acikta acikcasi da orta saha kurgusu onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar