Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lancelion said:

cunku bizim yaptigimiz gider uefanin hosuna gider ;;;;))))

soyle bir sey varmis: https://rerererarara.net/entry/2525836

başkan da usulen itiraz ediyoruz demişti zaten. Tekrar incelemeyin pls q_q diye Cas'a gitmediler, zamanında inceleseydiniz arkadaş diye gittiler.
Mesaj tarihi:
fenerbahceden gecmis butun futbolculari fetoden iceri atacaklar galiba gecmis olsun

ben dedim ama eski dostlar birbirine duser, aziz ne kadar bulastirmissa kulube o teror orgutunu.
Mesaj tarihi:
ft sözleşme :

Yılda 20 milyon TL kazanacak. Kendisine yıllık TEFE, TÜFE üzerinden zam yapılacak.

Sözleşmesinde 3.5 milyon TL'lik lig şampiyonluğu primi bulunacak. Türkiye Kupası şampiyonluğu primi almayacak.

Anlaşmada dikkat çeken iki madde ise 75 milyon TL'lik Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu primi ile 15 milyon TL'lik UEFA Avrupa Ligi primi... Ayrıca katılma, tur atlama primleri de yine TL üzerinden.

imPARAtor ya
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

1905 lira almıyor muydu? güzel zam almış

1,5 senelik anlaşma yapmıştı, 0.5 için 1905 TL aldı zira geri kalan parayı federasyondan götürdü, herhalde aradaki farkı federasyon öder diye madde vardı. Bu sene için benim bildiğim 3 milyon +500 şampiyonluk pirimi alıyor.

Bu anlaşmayla senelik benim ücretim 3,5 mantalitesini oturmuştu o yüzden şaşırmadım :)
Mesaj tarihi:
yılda 3 milyon euro şuan ki kurla bile, fazla ama 2+4'dü galiba o güzel. takım opsiyonu kullanılır, 2 sene taraftarı uyutsun yeter gözüyle bakmışlardır.

bu açıdan bakınca tr'de daha iyisi yok, kesinlikle hak ediyor bence de adsfsad
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...