sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 yasin'i verdik ki 3 puanimiz garanti olsun, tam beceriksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 cok kotu oynuyoruz ilk 20 dakkada. Taraftar da takımı desteklemekten cok yasine tepki vermeye gelmis gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 sardalya said: yasin'i verdik ki 3 puanimiz garanti olsun, tam beceriksiz ya Ciğerci de gelecek daha. Yasin çok iyi oldu bize çok lazımdı o tarz adam. Kontratak kanat atak insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 abi sinan kanatta olmuyor 2. yarıda ileriyi 2lerken 3lerken girecek işte santrafor değil miydi zaten ilk geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Terim'in içine Aykut kaçmış. Bu ne biçim oyundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 En kotu oynayan sampiyon olacakmış kesin bilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Goztepe iyi alan kapatiyo da gs bi ara top falan yaslar yani. Yeteneksiz olmaz abi takim. Ne oynarsannoyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 onyekuru'nun pasini gordunuz mu sanki 15 yildir beraber oynuyorlar ;) ben zaten 4 dk'lik vidyosundan bu adami anladim, ligin adami olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 acceleration cok acayip bebede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 o paslaşmaların sonu gol olmalıydı ah sinan ah weak foot accuracy 10 üzerinden 2 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 actim ve yasin'i gorunce gs gol atsin istedim, ve atti gs. hadi yine iyisiniz koftehorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 ONYEKURUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 bebeyi begenmeyen kimdi yukarda sadfq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 8 top falan ezdikten sonra güzel tek vuruş yaptı apaçi bebe aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 ONYEKODU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 ben bu adami 40-50 M'ye satacaz derken bosuna demiyordum, ama bonservisini alamamisiz tabii ki vermezler sekmesini bile beklemedi YOK boyle bir gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Offf paslar falan efsana gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Forumdaki Yaziya Hitaben: https://forum.paticik.com/read.php?29,8412462,8684745#msg-8684745 Aceace said: Aceace said: Bugün Galatasaray'ın içinden (bayaa içinden böyle transferleri yapan 3-5 kişi diyebileceğimiz) biriyle görüştüm. Offtherecord olarak yarı transfer dönemi için çooook güzel bir isim verdi. Bruma tutunca bizimkiler "ya aslında Bruma gibi yetenekli bir genç daha bulabiliriz" kafasına girmişler diyeyim. Açık söyleyeceğim. İnanmıyorum olacağına ama "Bitti bile sadece takımın kafası karışmasın falan diye transfer sezonu açılana kadar açıklamayacağız" dedi. Suratına "Hastır ordan" diyemedim içimde kaldı. Valla ne kadar para verecekler konusuna elbette girmedik ama... Lan şarküteri marküteri ama... Neyse... Ben Dark değilim. Kesinlikle ismi söylememi beklemeyin. Sonuçta o bir taraftar. Benim taraftarlık durumum ayrı bir konumda. Sallıyorum Dark görse, kulüpten birine söylese, o bi gasteciye hüpletse hem ben patlarım hem transfer patlarsa üzülürüm. Neyse uzun lafın kısası. Bunlar şarküteri olmaktan yavaş yavaş (ama çok yavaş) kurtulacaklar gibi duruyor. Bu lafımı yedirmezler umarım bana. Tarih § 05 Oct 2016, 05:34 Bana o kişinin söylediği isim http://www.skysports.com/football/news/11670/10898992/arsenal-agree-6-8m-transfer-fee-for-henry-onyekuru Ah ulan. Ah ulan!!!! Çıldırmamak elde değil ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Iki mac sonra ayagini vercekler eline, bag koparcak boyle patlarken sikko erzurum sahasinda falan. O yuzden fazla seyetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 EREN GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Rezil bir lig olacak bu sene ya. Ins başlangıç da bitledir. Hiçbiri bir bok oynamıyor. Muhtemelen oyuncuların hiçbiri paralarını zamanında alamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Esh said: Iki mac sonra ayagini vercekler eline, bag koparcak boyle patlarken sikko erzurum sahasinda falan. O yuzden fazla seyetmeyin Bunu Garry için de yazmıştın geçen sene ahajk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Bak sakatlandi adam 3 ay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Her sayfada 1 ay atıyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 cok garip hala VAR ile hakkimiz yenmedi 45 dk oldu gecen mac 1 penalti 1 goldu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar