Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Abi sustursun biri bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Oh be. Neyse temiz aldık. Belhanda'nın asisti nefisti. Eren'in kaleciyi yatırıp asırtmasına inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 yatirmayi bilerek yapmadi galiba ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2018 onyekuru feghouliden çok net daha iyi ya, feghouli çok yalandan oynuyor belhanda iyi başladı çalımlar asistler dicem de dili dışarı çıkmış ankaragücüne son 20 dk girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Gs Clde şanslı bi kura çekmezse baya rezil olacak gene. Defansı nası bu kadar kötü olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Ben evde çektim bu çıktı: https://i.hizliresim.com/8zW9nr.png https://draw.inker.fun/#/cl/gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Manchester City Benfica CSKA Moscow Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paris st germain tottenham schalke 04 GALATASARAY https://snag.gy/chJptB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 psg manu d kiev gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 ahmet çakar'ın sıcak top tekniği kullanılırsa aek kesin gelir gs'ye. aynı torbadaymışık. olmaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 aquila said: psg manu d kiev gs üzerine kremşanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 simülasyon yapmışlar https://draw.inker.fun/#/cl/gs/2018 manu juve monaco çektim ben edit: göz yapmışlar kullanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 ulan biz napiyoruz kac mesajdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Ne zamanmis kuralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 30 aostos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Man City Porto Monaco Galatasaray Beygirspor çıktı bana en yakın deplasman 3 saat direk gg grubu türk oyunculara yetemezler onca uçuşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 liverpool niye 3. torbada ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2018 sardalya said: Paris st germain tottenham schalke 04 GALATASARAY https://snag.gy/chJptB.jpg A-AAA böyle güzel SS paylaşma şeysi biliyonda neden öğretmiyorsun? Hizliresim imgur uğraştırıyon bizi. Kaptım - bookmarked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Valla güzelmiş adamların sistemleri. Ben de bookmarkladım. Lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 city shakhtar schalke barça-roma maçlarında da kan çıkar sdf. https://s33.postimg.cc/4k2s1te5r/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Gomis gitmiş gibi bişimiş hiç yazmıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 gomis belli değil de carole 600k euroya strazburga satılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Gidince yazarız abi. Onun bi gitti bi gitmedi bitmiyor yani muhabbeti. Kap gelince konusulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Fener, alanya yönetimi üzerinden emreye fena baskı yapıyormuş: Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Emre Akbaba'nın transferi konusunda yaşanan süreci açıkladı.. EMRE AKBABA İÇİN 7 MİLYON EURO İSTEDİLER Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile uzun süredir görüştüklerini belirten Albayrak, "Ankara'da bir saate yakın bir görüşme gerçekleştirdik. Sevgili başkan bizden 7 milyon Euro istedi. Sözleşmesinin bitmesine 6-7 ay kalan bir futbolcuya böyle bir para veremeyiz. Özellikle böyle bir sıkıntılı bir dönemde. Biz buraya 100 liranın hesabını yaparak geldik. Nereden kısabiliriz. Nasıl yapabiliriz diye. Son olarak biz 2,5 milyon Euro teklif etti ve sonra 3 milyon Euro'ya çıktık. Dün Kulüpler Birliği toplatısından sonra TT Stadı'na geldim. Hasan başkanı da davet ettim. Kendisi de kırmadı geldi. 3 milyon Euro'da anlaşamadık. Kendisi "Ben Alanya'ya dönüyorum. Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarla görüştükten sonra size dönerim" dedi. Ben kendisini kendi aracımla göndereyim dedim. Kabul etmedi. Ben saat 18.00'de gideceğim dedi ama malesef o saatlerde Sabiha Gökçen'den Alanya'ya uçuş olmadığını öğrendik." dedi. "ALANYASPOR EMRE AKBABA'YA BASKI YAPIYOR" "Hasan başkan Alanya Fenerbahçeliler Dernek Başkanı, futbolcu Galatasaraylı. Galatasaraylı formaları var, ortalıkta dolaşıyor. Dün akşam geç saatlere kadar görüştük. Şu anda da yönetim kurulu Emre'yi almışlar baskı yapıyorlar gitmesi için. Emre'ye de teşekkür ediyorum. Kendisi "Ben Galatasaraylıyım, G.Saray'dan başka takıma gitmem" diyor. Herkes için hayırlısı neyse o olsun." . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2018 Bayern - Napoli - Liverpoll - Gs ben çektim böyle geldi. Buradan 3.olur UEFA ya gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar