Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Hakemler hakkında GS de doğru konuştu ama hatadır olur dedi karakter abidesi yöneticileriniz. Özellikle bu sene her ağlayana kulüpler Birliği bildirisini pdf olarak atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 hakemin en büyük hatası ilk penaltıyı tekrarlatmamak. belki orada maç 2 olup bitecek. 2. penaltıya penaltı değil diyen oyun kuralları kitabını okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 2. penaltı penaltı değil. Aha dedim. Onyekuru bildiğin "Allahım sana geliyorum" diye bırakıyor kendini. Kitap okucakmışmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 1.penaltı tekrar edilmeli, kırmızı kart yanlış. 2.penaltı için %50-50 demiş. maçı izlerken yaptığım bütün yorumlarımı teyit etmiş ali ece. daha evvel de kırıklarda anlamsız kırmızılar çıktığını hatırlıyorum ben başka maçlarda. rasyonel değil, duygusal millet olduğumuz için böyle galiba, handikap gibi veriyor kırmızı kartı hakem karşı takıma. + 1.penaltı tekrar ettirmediği için sonrasında o kararını nötrlemeye gidiyor. 2-0 olsa zaten maç kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 6 saat önce, applev0dka dedi ki: Sakatlik oldu diye kırmızı kart cikar nerede yaziyor kural kitabinda sayın mod ?? Boyle cahil yorum gormedim hayatimda. Adam bölümü yönetiyor sdfsda Yüzde yüz katılıyorum. Kırık var kırmızı kart demek cahilliğin daniskası. Sarı bile yok pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Evet Rize lehine korner vermesi gerekiyordu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darbukator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 11 saat önce, applev0dka dedi ki: Sakatlik oldu diye kırmızı kart cikar nerede yaziyor kural kitabinda sayın mod ?? Boyle cahil yorum gormedim hayatimda. Adam bölümü yönetiyor sdfsda Yorumun çok kalitesiz. Direk saldırmışsın adama raf raf diye. Sakin ol şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 kalitesiz olan kısmı neresi adam soru soruyor, saçmalamaya üye mi oluyorsunuz fake’misin yancı mısın darbukator ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Marca : Türk futbolunda enterasan işler olmaya başladı. Bir takıma maç kazandıran hakemler emekli ediliyor. UEFA bu konuyu incelemelidir. Avrupa basınında da baya çıkmaya başladı haberler. 2 maçtır gs Lehine yapılan sayısız kıyaklar Avrupa basınında da şike vari yorumlara neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 (düzenlendi) kaynak @ölümünebjk mı Mayıs 12, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 21 dakika önce, FuCKiR dedi ki: Marca : Türk futbolunda enterasan işler olmaya başladı. Bir takıma maç kazandıran hakemler emekli ediliyor. UEFA bu konuyu incelemelidir. Avrupa basınında da baya çıkmaya başladı haberler. 2 maçtır gs Lehine yapılan sayısız kıyaklar Avrupa basınında da şike vari yorumlara neden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Adnan Aybaba çok iyidi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 shitstorma hazır olun. rize maçı tekrarlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 doğru karar ama o cesaret yok tff ve mhk de. Albayrakta kasetleri var muhtemelen bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 golleri yeniden saysak olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 (düzenlendi) gol olmayan penaltı içinmiş başvuru. kural hatasının maçın skoruna etki etmiş olması gerekiyorMUŞ tekrar kararı için. yanlış alarm dfg Mayıs 14, 2019 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 hakem kendisi gidip gol atmış olsa bile o maçı tekrar ettirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Şike sahaya yansımadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 ryan babel kesinleşmiş. solid kanat oyuncusu. 2 yıl daha bizim ligde iş yapacak durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 TFF - terim savasinda 15 puanimiz silinirken kimse adil yonetim istemiyordu :)) ekrem imamoglu sagolsun adalet duygusu getirmis herhalde milletimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 ekonomik zorlanırsanız adam parasını alamazsa küser oynamaz, tecrübelendik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 parasını alırkende istemiyorsa oynamıyor. sözleşmesine değer katacak virajlarda it gibi oynar sadece ama orada öyle oynar ki işte hep aklına kazınır performansı askjdfda piç iyiydi ya o açıdan. özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 bu saatten sonra sozlesmesine degeri arabistanda katar*. *pun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Katar ya, bize gelirken de öyle deniyordu. Bir şekilde kulüp buluyor. Adamın kariyeri kontrat bulmak için oynadığı sezon ve kontrat bulduğu sezon şeklinde adımlarla gitti hayatı boyunca asdfsd Düz ve istikrarlı bir adam olsa zaten top class kulüplerden düşmezdi. Liverpool'dan direkt o dönemin üst seviyeleirne giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Artık 1 de değil 2 penaltı çalınıyor gs ye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar