FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 2. Penaltı ne zAman verilecek gs ye veya kırmızı Rize’ye ne zaman çıkacak diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 öldü mü lan adam noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Bilekten kırıldı sanırım of of of çok kötü yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 ne kismetsiz adammis ya, ise bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 32 dakika önce, FuCKiR dedi ki: 2. Penaltı ne zAman verilecek gs ye veya kırmızı Rize’ye ne zaman çıkacak diye bekliyorum 2si de gerçekleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) Size bisi diyim mi. Ben hayatimda bu kadar rezalet bir mac izlemedim. 2 penaltimiz da palavra. Emre'ye cok yazik oldu. Kirmizi kirmizi degil. Umarim Diagne ikinciyi de kacirir. Zaten adam tek basina tum takimi sabote ediyor. Mayıs 11, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Cidden anasını bellediler ligin. Bu kadar caba olmaz gs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 başak kazanacağına gs kazansın tabii de ne bileyim bu kadarı da utanç verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 resmen dandik hakemleri gs maçlarına verip kariyerlerini bitiriyorlar galiba kırmızı yanlış, donk atılmadı, penaltı yanlış, sarı kartları bol bol veriyor rize’ye. fiko’dan cacık olmaz da göksel konuşur konuşursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 40 dakika önce, FuCKiR dedi ki: 2. Penaltı ne zAman verilecek gs ye veya kırmızı Rize’ye ne zaman çıkacak diye bekliyorum İyi iyi çok beklemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 QRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) Abi ben 2 senedir hakem konuşmak istemiyorum, sevmiyorum çünkü hakemlerin kötü olduğu için kötü yönettiğini düşünüyorum ama bugün bariz şekilde müdahale var bu maça başka açıklaması yok ya asdkjhdskjfhas Penaltı penaltı değil, kırmızı kırmızı değil. (Kuralın ucu açık gerçi de art niyeti olmayan adam ona kırmızı vermez.) Aldı verdi resmen, müthiş ya. Eskiden bu işler aleni yapılmazdı. Yazık. İlk penaltıda palavra, o kadar palavra olduğunun farkına varınca da tekrar ettirmedi falan kural hatası üstüne hata... Rezalet ya... Mayıs 11, 2019 Natanyal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 3 dakika önce, Cthulhu dedi ki: İyi iyi çok beklemedin Görünen köy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) Mayıs 11, 2019 fresia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Güzel paylaşım maçın özeti olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Oha abi bu ne lan şimdi gördüm VAR ile verilen penaltıyı şaka gibi.Bu ülkede siyaset konuşmak ne kadar boşsa futbol konuşmakta o kdr boş bu saatten sonra. 2018-2019 sezonu gs kendi hakkıyla değil hakemlerle şampiyon yapılmıştır diye çocuklarımız konuşur bundan 20 sene sonra bile. Haram zehir zıkkım olsun diyecek baska soz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 bu saatten sonra mi? ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 (düzenlendi) öteki tayyipspor'a iyi olmuş, 2.8m tl prim varmış gs'i yenmeleri için amaçsız bir takıma. haçlı seferi modunda oynuyorlardı. vur kır parçala bu maçı kazan. hakem yönetemedi zaten serkan çınar 2017'den beri gs maçı yönetmiyormuş galiba. rize başkanı reyizi arayamadığı için çıldırdı lel ilk penaltı da sıkıntı yok. 2 tane penaltı var abi o pozisyonda. ayak kırıldı diye kırmızı verdi normal. 2.penaltı uyduruktu ama başak'a verilen dandik penaltılara sayılsın. edit: şimdi düşündüm büyük ihtimal ilk penaltıda penaltıyı tekrar ettirmediği için verdi 2.penaltıyı. rizesporlu oyuncu resmen cagne topa vurarken 1 adım yanındaydı. eyyamla yanlış kararını nötrledi. Mayıs 11, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 su basta bjka olmak uzere 17 takimin imzaladigi kulupler bildirisi vardi ya. AHAHHAAH. hadi canim oyna devam. YALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 bu basliga girince mekanin sahibine selam duracaksiniz once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 ilk penaltida tekrar edilecek bisey yok ki aga, ne anlatiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 abi adam topu kullanmadan ceza sahası içine girilmemesi lazım. gerçi uygulanmıyor 1-2 adım girince sıkıntı olmuyor ama cagne fake attığı için millet topu vurduğunu sanıp baya baya girdi içeri. deniz çoban da söyledi tekrarlamalıydı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 hikaye o, gecenlerde bi macta yapildi sadece, onun disinda hep olan sey, tekrarlatmiyo kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2019 GOLOTOSOROY HOKOMLORLO SOMPOYON OLDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar