Sotto Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Terim'in kaybettigi sampiyonluk da var ayrica. Besiktasin 100. yilinda kaybetmedi mi? 6 yedi Fenerden, CL'de husran oldu. Ertesi sene yarida birakti zaten kabul edip. Basarisizligi kabul etmedi diye birsey yok, ligi sonuna kadar goturdu o sezon ki bir noktada tekrar yarisci hale soktu takimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 dark zeki ama calismiyor dersine bazen iste, guzel guzel hikaye anlatiyor ama arkasi eh melo da emekli olsun da gelsin teknik ekibe bu sene bari xd https://www.instagram.com/p/BtGYrKUB7yW/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=i2gdq4j4im9b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 ulan seçlük 11'de yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Donk'u niye kestiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 BUGUN mac varmis ben de disarlarda surtuyorum hemen eve kosayim! Top sekmiyor ki sahada Mariano GERI PAS veriyor bu zeminde milyon dolar kazan defans zekan 0 olsun gecen mac da kimse bisey yazmiyodu, boyle taraftara sampiyonluk vermezler, hem ayagina vuruyor hem belinden cekiyor hem atagi kesiyor sari kart yok :) Mariano demis miydim? bi de musleranin aldigi maasa laf edelim hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Maçı açtım, sahaya baktım 1 puan max çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Gs alir abi Bi sekilde gol atmayi beceriyor takim, yalniz saha sartlari baya agir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 2 takim da bol bol bos kaleye kaciriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Bu Marcao hiç fena diil len. Kaç tane kesti tehlikeli pozisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Masallah iyi çıktı :D... Top vermesi felan iyi adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Evet atak falan da başlattı düzgün bir kaç tane. Maicon'dan bekleneni veriyor gibi. He daha 45 dakka izledik ama olsun, bu kadarlık izlemeye iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 ayni pozisyonda 4 kere elle oynayan fenere penalti olmaz bize 2 haftada 1 olur :) ama dedigim gibi maci bile izlemeyen taraftara niye sampiyonluk versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Verilmesi hataydı o penaltının, hak yerini buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Olm niye bu kadar fanatiksiniz. Öyle eller havada kafaya çıkarsan penaltı net. İtiraz edecek bişi yok. Maicona yapılan bi faulü falan kaçırmadıysam yani Asıl şimdi Linnes'e yapılan penaltıyı vermediler. Baya net vurdular ayağına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Rewendor said: Verilmesi hataydı o penaltının, hak yerini buldu. Troll or ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Saka yapti bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 niye bize oluyor bitek ona kizdim bizim futbolcular cok mal o zaman fb maclarini izlemesek sinirlenmeyecegiz lig standardi bu diyecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 applev0dka said: Rewendor said: Verilmesi hataydı o penaltının, hak yerini buldu. Troll or ? Gerçek troll sensin olm bu bölümde. Linnes'e yapılana ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Ahanda Göztepe attı golü Aha Sinan göğsüyle vuırmuş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Attık, vanish atar şimdi elmalı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 VAR turkıyede gs aleyhine yalan penalti yaratmaktan baska bir ise yaramadi ama 5 hafta soyledik her hafta ayni sey soylenmez ki atacaksin 6 tane bakalim hakem 6 penalti uydurabiliyor mu o da sinanla olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 sabonis said: applev0dka said: Rewendor said: Verilmesi hataydı o penaltının, hak yerini buldu. Troll or ? Gerçek troll sensin olm bu bölümde. Linnes'e yapılana ne diyorsun Maci izlemiyordum ki ben. Metrobüste cep telefonundan açmıştım o sira gordum sadece sonra kapadim 5-10dk izledim mac. Daha önce %100 penaltiya penalti dedigim icin bana trol demisti. Ona atıf yaptim. Boşa sıktın yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Penaltidan yenilen gol sayisi (aciklamayi yanlis yazmis): Aleyhine penaltı sayıları Galatasaray 5 penaltı Beşiktaş 2 penaltı Başakşehir 2 penaltı Fenerbahçe 1 penaltı penaltilardan atilan gol sayisi: Galatasaray: 0 en cok gol atan takimiz ama penaltidan golumuz yok TFF ile ters dusmeyecen aga, boyle bir istatistik olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 burası böyleyse ua forumları falan nasıl acaba hahahaha mükemmel tipler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2019 Forvetttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar