escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 hakem sivas'a penaltı yaratacak şimdi izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 cocugu oynatmadilar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 ohhh be. Ama Eren bi git takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Forvetsiz, kadronun yarısı sakat, cezalı şekilde devreyi 2 maç geride kapatmak mucize gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 puan tablosu da garip. http://i63.tinypic.com/295eiw1.jpg 2.olan 4 takım var. 2 gol daha atsak 2.olacaktık yaaa pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 jailson'un tokadi olmasa =< umarim 2. yari olay cikartmazlar da kartsiz cezasiz oynarlar abv berberileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 O tabloya bide antalya geliyor yarin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 şuan kim eksik abi asıl kadrodan. FT hariç? buna ulaşabileceğimiz bir liste falan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 akbaba eksik sadece, serdar da gida zehirlenmesinden oturu yok. transfermarktta yaziyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Belki işine yarar. Transfermarkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 tam da oraya bakıyordum. eyv tarık çamdal... dfsdfdsfgdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 serdar aziz 2 maçta bir sakatlanıyor zaten.devre arası defans ve forvet şart yoksa 5. anca bitiririz ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Gerçekten acayip kötü oynuyoruz. Bu takımın Kasımpaşa ile aynı puanda olması inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Abi şu takımda forvet olsa neler olacak temel sorun bence. Kotu oyun ortada top tutan güven veren bir forvet eksikliği. Golu geçtim arkadaş bak Diagne hayvanına. Bizde olsa kasımpaşa şu anda fenerle aynı bizde başakın 6 puan üstünde olurduk. Gerçi Diagne hayvanını versen fener de şu anda Kasımpaşanın yerinde olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 şampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 abi son golde erenin kaçırdığı top... iyi ki bıraktım maç falan izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 pattisliborek said: Forvetsiz, kadronun yarısı sakat, cezalı şekilde devreyi 2 maç geride kapatmak mucize gibi bişi. Mucizeden öte, ligin kalitesini gösteriyor biraz da. Favoriler hu kadar kötüyken bile kafaya oynayan takımlarla araları korkutucu şekilde açılmadı bir şekilde Manu aziciksendeledi adamları 15 pauan geriye attılar daha ilk devrede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Onyekuru da olmasa ne yapardik. Eren basak macinda topa vuramaz , sivasta vurmaya kalkar denk getiremez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Ban 👎🏻 escape said: muslera artık yavaş yavaş..... yeter yani tamam güldük eğlendik güzel günler geçirdik... güzel günler güzel kalsın... defans evet kötü ama muslera göz göre göre yattığı köşeden yiyor. komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Onyekuru acik oynayan takimlara karsi uber ama buyuk takim topcusu olacak seviyede oldugunu dusunmuyorum. Anadolu takimlarindan birinde olsa efsane olur hele ki buyuklere karsi - ama su an ihtiyacimiz olan adam tarzi degil kesinlikle. Bu arada ben ligin halinden cok memnunum. Herkes herkesi heryerde yenebiliyor. Buyuklerin gucsuzlugunden cok kucuklerin gucu cok ciddi sekilde artti su yabanci olayiyla. Akilli isler yapan takimlar cidden acimadan aliyor puanlari. 2005 yilinda filan gelecek Anadolu takimi 4 atacak, icerde 2-0 gerideyken mac cevirecek filan bunlari ruyasinda goremezdi. Artik her takim belli birseyler koyabiliyor sahaya, birak biri iki tane yese bile kopmuyor oyundan son dakikaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Arkadaş Belhanda müthiş felan oynadı diyor bütün yazarlar. Ben mi çok subjektif im adama anlamıyorum. Ben 45 de filan değiştirirdim belhandayı. Yürüdü tüm maç, saçma top ve pas hataları yaptı. Top süremedi vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 ben en buyuk belhanda dusmaniyim ama bence de iyi oynadi ligin halinden ben de memnunum eminim toplam kalite + avrupa puanina da yansiyacaktir bu, resmen oynuyor anadolu takimlari yalandan penalti uydurulmasa aleyhimize daha da memnun olacam terim halletti onu simdilik sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 yansır yansır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Avrupayı, Ziraat kupasını bırakıp lige asılmayacakları ne malum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 balotelli'yi bu sefer cidden alıyoruz galiba . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar