Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Ucuza geldiği sürece ben de karşı değilim, o yüzden onu yazmadım listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 endi karol söylentileri var, kendisiyle ve westhamla anlaşıldı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Yasiyo mu o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 adam 4 yıldır hep sakatmış ya alırsak yılın kazığı olur https://www.transfermarkt.com.tr/andy-carroll/leistungsdaten/spieler/48066/plus/0?saison=2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 aman diyeyim üst tier eren lazım değil kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Abi endi yi alcagina -15 takimindan bir forvet al. En azindan kadroya yedege felan cekersin. Son 4 yilda 50 maci sakatliktan kacirmis adam alinir mi la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 E birilerine okutacaklar, turkiyeden keriz ulke mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Andy Carrol'u alacağına King Bendtner'i al valla daha az madara olursun Avrupa'ya. Öyle haberler ve isimler çıkarıyorlar ki Demba Ba gelirse sevinecek duruma geldim bari o olsun alternatifler buysa diyerek. Ya zaten forvet seviyen "0" bile değil eksidesin, eli ayağı tutan herhangi bir adam bile kadroyu upgrade edecek, beklentiler bu kadar düşükken Diagne gibi bir tane adam bul dene işte. En kötü ne olacak? Takım zaten pozisyona giriyor Eren efendi cömert bir şekilde harcamasa pozisyonları CL'de gruptan çıkacaktın. Koy bir tane en azından oyun içi katkısı olmasa bile ayağı düzgün ceza sahası golcüsü belki bala göte şampiyonluk getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Ba zaten bu ligin kalitesinin çok üstünde adam. Ben istemem GS'ye gitmesini, işin duygusallığı falan bir yana net iş yapar GS'de çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Götünü bile kaldıramıyordu Göztepe'de niye istemiyorsun gitmesini? 2 tane jeneriklik gol attı diye "BJK'YE NİYEEE ONU ALMADINIZ ÜHÜÜÜÜÜÜÜ" diye dolanan tayfa yüzünden halen iyi sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Ba BJK'daki gibi gelecekse taş gibi olur, Göztepe'de ben izlediğim kadarıyla beğenmemiştim, ama yine Eren'den iyi olabilir. Caroll falan çok saçma hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 DarKRideR said: Götünü bile kaldıramıyordu Göztepe'de niye istemiyorsun gitmesini? 2 tane jeneriklik gol attı diye "BJK'YE NİYEEE ONU ALMADINIZ ÜHÜÜÜÜÜÜÜ" diye dolanan tayfa yüzünden halen iyi sayılıyor. ben göztepe'de oynadığını unutmuşum bile sdasfa bizdeki hali için demiştim tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 https://www.transfermarkt.com.tr/galatasaray-istanbul/vertragsende/verein/141/vertragsendeJahr/2019 Sene sonu temizlik güzel olacak. Yerlerine ucuz ve kaliteli alırsak süper. İşte Galatasaray'da 2018-2019 sezonu maaş listesi 1- Sofiane Feghouli: 3.850 milyon euro 2- Fernando Muslera: 3.575 milyon euro 3- Bafetimbi Gomis: 3.350 milyon euro 4- Younes Belhanda: 3.350 milyon euro 5- Fernando: 3.3 milyon euro 6- Selçuk İnan: 2.950 milyon euro 7- Mariano: 2.3 milyon euro 8- Maicon: 2.2 milyon euro 9- Eren Derdiyok: 2.150 milyon euro 10- Serdar Aziz: 2 milyon euro 11- Yuto Nagatomo: 2 milyon euro 12- Tolga Ciğerci: 2 milyon euro 13- Ryan Donk: 1.895 milyon euro 14- Tarık Çamdal: 1.605 milyon euro 15- Garry Rodrigues: 1.350 milyon euro 16- Martin Linnes: 950 bin euro 17- Ahmet Çalık: 900 bin euro 18- Lionel Carole: 700 bin euro 19- Sinan Gümüş: 650 bin euro 20- Muğdat Çelik: 2 Milyon TL (Yaklaşık 370 bin euro) Yaklaşık 15 milyon euro maaş yükünden kurtulacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Tolga Ciğerci, Gomis falan diyo listede hala ama, çok güncel değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 eren, selcuk, tarik the joker camdal bitiyor. kafadan 6-7m aciliyor. cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Selçuk geçenlerde ya indirimli yeni sözleşme imzaladı ya da imzalayacak sanırım. Eren'i de düşük maaşa tutmaya çalışabilirler diyecem ama Terim çizdi galiba üstünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 omer bayramin maasi yok? kacti? o listeye yazmak lazim ki elestirenler utansin, ki ucuz=elestirmeyin demiyorum bence iyi top oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Uçan tekme ile şut çekiyor adam her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Cevaba güldüm, sonra pozisyonlar ardara gözümün önüne geldi, bi duruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 açıkçası muğdat çelik varken ömere laf etmeye dilim varmıyor. biri schalke maçını bulsun da topa vurduktan sonra suratına çarptığı halini görsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Muğdat'ın alınma sebebi de Yasin'in maaşına istediği artışa rest olarak daha ucuzunu alırız senin muhabbeti. Yasin'i de zerre sevmem de tam Anadolu sevicidir, küçük maçları alırdı sana sonradan girip 1-2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 sardalya said: omer bayramin maasi yok? kacti? o listeye yazmak lazim ki elestirenler utansin, ki ucuz=elestirmeyin demiyorum bence iyi top oynuyor. Iyi oynuyo derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 oynuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Ömer Bayram tam derbi maçında arkasına atılacak topla adamını kaçırıp takımı yakacak adam. Kanat beklerine, hücum özelliği var oo tam büyük takım topçusu anlayışıyla bakılması baya yanlış. Caner ve GG dışında bunu beceren yerli bek yok. Öncesinde de Fatih Akyel falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 PS4 felan mı, basketbol mu ne oynuyor ciddi? Futbol oynamadığı kesin en azından GS ayarında futbol oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar