-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 sardalya said: Messi gibi adam, gruplarda 5 gol atar seneye 50m civari satariz fenerden baskasina vermezler bu sene diyordum ligi ama zorlayacagiz gibi duruyor Şunu imza yapmak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 kiralık adamı 50m'a satmak güzel yatırım planı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 geçen sene ne bok yaptı hiç bakamadım eğitimden de ondan önceki senelere göre yorum yaparsam harbi çok iyi iş. fiziği aşırı zayıftı, epl'de o yüzden direkt şans bulamadı diye biliyorum kiralandı geri ki tek zaafı o. ayağını eline verirlerse bizim ligde etkisiz kalabilir. ft falan bu tip adamları seviyor ama harcamaz. bizde olsa mesela şg gidip love'u koyup negredo'nun yaptıklarını yapmasını beklerdi falan harcardı. ft çıkıp gomis'lik yapmasını beklemeyecek kadar akıllı adam. kanat forvet olarak cidden iyi tabela yapar. düzgün kullanmak gerek sadece, tek riski o. bence müthiş iş ya. kıskandım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 dark beğendiyse yol olmaz o adamdan geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 bu sene yargı dağıtıcaz gibi duruyor ya. geçen seneden daha rahat bir şampiyonluk gelecek. fb ve bjk tırt baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 mokoko said: dark beğendiyse yol olmaz o adamdan geçmiş olsun https://forum.paticik.com/thumbnails/d22/9e0/b3b/550/b4c/e53/20f/612/95f/0cb/5e_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 harambe mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 dark begendiyse yandık. Rodriguez icin olası gelecek tekliflerde elimiz rahatlamıs olur. Suan icin iyi bir teklif gelmedi deniyor ama gelse de orda adam yokken sattıgımız icin yerine alacagımız adam bana mecbursunuz diye cok para isteyecekti falan. Hemen youtube videolarını izledim. Fena degil iste FTnin sevecegi kanat oyuncusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Dolar kuru, soğan kuru derken Onyekuru almışız. Bu da diğerleri gibi yükselir umarım... Herkes fiziği zayıf diyor, adam Nijeryalı. Bu nasıl tezatlık anlamadım. Nijerya'daki fiziği zayıf tek adamı mı bulup aldık naptık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Biz de nijeryadan dunyanin en yavas adamini almistik. Sirf cerceveyi tutturuyo diye OHEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Ben elemanı takip etmedim ama Belçika liginde düzenli oynayıp, Everton tarafından yatırım yapılmış ve piyasa değeri 10 milyon euro gözüken herhangi bir zenci iyidir diye düşünüyorum Transfermarkt yorumculuğu yapıp djsfsjdf Bizim için önemli olan takımdaki 2.skorer abi. Gomis seneye yine 30 gol atamaz, yıpranma payı var. Gary kadroda kalsa bile skor özelliği olan yegane adam kadroda Gomis harici. O yüzden hem -denildiği gibiyse- Onyekuru hem de Trezeguet iyi hamleler olacak. Tabii bu ikisi de alındıysa Feghouli veya Gary gidecek diye düşünüyorum; Gary ederini bulamadığı için Feghouli pazarlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Trezeguet'i Inter alıp Parma'ya vermedi mi ya? Ki zaten birilerini satmadan alması imkansız GS'nin, serbest kalmasından bir kuruş aşağıya inmiyor Kasımpaşa. 5.9 milyon euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 İkisi de sol kanat zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Bu yeazkuru 21 yaşındaymış zaten daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ÇÜKÜMEKA GS CAMİASINA HAYIRLI OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 mokoko said: dark beğendiyse yol olmaz o adamdan geçmiş olsun This (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Belhandayı satsinlar. Bi sezon daha gecmez o herifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Orta saha rotasyonumuz yokluktan bayılırken bi de tek ofansif orta saha oyuncumuzu satalım. Artık savunmadan top sisiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 https://i.imgyukle.com/2018/07/11/QLX41.png hülle kokuları geliyor burnuma. inter'in istediği söylenen, daha dün abdurrahim albayrak'ın "ciner bey ile bu transferi gerçekleştirecek yol bulacağımıza inanıyoruz" açıklamasından sonra bir anda slavia prag (ki semih kaya'yı alan takımdır kendisi yani gs ile iyi ilişkileri olduğunu söyleyebiliriz heralde) gibi 4. 5. tier bir takıma gitmesine kimse inanmaz heralde değil mi? ffp'den kaçmak için slavia prag'a para ödedip sonra kiralayacak falan mı acaba gs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Semih'i Slavia değil Sparta Prag aldı. Geçen seneki TD'si Stramaccioni Mancini'nin sağlam kankasıdır, o önermişti Semih'i. Her türlü kazıkladık gerçi jsdfjsd. Trezeguet'in hülle usulü transferi de olabilir ama tabii; sonuçta gideri olan bir oyuncu Çek ligine gitmesi saçma. Boluspor style. Biz işten önce işin piçliğini öğrenmeye çalışan bir milletiz neticede; Fener yapıyor hep biz asla yapmayız diyemem. Bu işin yolu açıldıysa ve legal açıdan seni kurtarıyorsa olacak bunlar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 doğru dedin slavia değil sparta idi. benim aklımda yanlış kalmış. kuralına göre oynadıktan sonra yapılabilir sonuçta sezon sonuna kadar kiralık sora satınalma zorunlu transferde bu ffp muhabbetiyle çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 misirli noname adam, belki de cek'e hatun pesine gitmistir, kirmayalim birbirimizi hulle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 ffp den kaçmak için neden slavia yı kullanıyoruz ki.direk kasımpaşa dan kiralayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 kdv'den kaçıyosunuzdur belki. belkide bu sadece benim sallamamdır gayet adam slavia prag'a gitmiştir. nüans? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 bu arada zaten kanatta oynamiyor mu henri kunfeyekun, 3 5 2 mi oynayacak terim ? trezege icin bu elemanin gelisinden sonra haber cikti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar