Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 yekeyeke said: Tamam sen tıklama, izleme. Adam gelirin nasıl elde edileceğini soruyor, niye ters tepki veriyosun? @eldar youtube gösterim başı para veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 aquila said: etinizi yeseniz de puding yiyemezsiniz, cunku pudingde kansere sebep olan zibsubar maddesi var. zaten ette de antibiyotik vardir, onu da yemeyin. BU BILGI DOGRU MU ARKADASLAR? BEN COK PUDINK YERDIM. ET DEGIL AMA TAVUK YIYORUZ BIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 10m view ile gelecek para çok düşük abi, sponsor falan olmadan olmaz yani. farkındalık yaratmak içinse ok ama öbür türlü yutub geliri ile imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Beğenip yorum yaptığım bir video bilgilendirme için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 İzlendi, Kullanılan sosyal paylaşım ağlarında paylaşıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 10m bana da az geldi 100 olsa belki hani dandik pop klip bile 100m cunku sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 O hurriyetin salak basligi. Hedrfleri koy kurmak bu projelerin devaminda ama bu 10m olursa koy gelecek yazmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 ya size ne olm isin finansindan, acin izleyin 10m olana kadar, sonra gene izleyin. yetmez diyosaniz bagis yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 This. Abi alt tarafı basıp izleyeceksiniz, cebinizden 3 tl verin köy kurucaz demiyorlarki. Belki yatırımcısı vardır, 10m olsun akıcaz demiştir. 1 izlenmem çok değerli ben altında ne olduğuna bakarım diyorsanız da iletişim kurup sorun nasıl oluyor aga diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Su dogru cevap olmus; barbu said: O hurriyetin salak basligi. Hedrfleri koy kurmak bu projelerin devaminda ama bu 10m olursa koy gelecek yazmiyor zaten. Bu da facebookta like atip kanser tedavi edenlerin bir ust leveli sdfs; yekeyeke said: This. Abi alt tarafı basıp izleyeceksiniz, cebinizden 3 tl verin köy kurucaz demiyorlarki. Belki yatırımcısı vardır, 10m olsun akıcaz demiştir. 1 izlenmem çok değerli ben altında ne olduğuna bakarım diyorsanız da iletişim kurup sorun nasıl oluyor aga diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2018 1 020 000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 1.439.301 İlerleme biraz yavaş gibi Birde f5 yeniliyorum sayı atmıyor. İlla ki sonuna kadar izlemek mi lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Aninda guncellenmiyor diye biliyorum video izleme sayisi Neyse sen konuyu upladikca acip izliom ben D :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 aquila said: ya size ne olm isin finansindan, acin izleyin 10m olana kadar, sonra gene izleyin. yetmez diyosaniz bagis yapin. yekeyeke said: This. Abi alt tarafı basıp izleyeceksiniz, cebinizden 3 tl verin köy kurucaz demiyorlarki. Belki yatırımcısı vardır, 10m olsun akıcaz demiştir. 1 izlenmem çok değerli ben altında ne olduğuna bakarım diyorsanız da iletişim kurup sorun nasıl oluyor aga diye. mevzu nedir öğrenmek istiyorlar. "alt tarafı basıp izleyeceksiniz" dediğiniz an, o dalga geçtiğiniz "çomar" kesminden pek bir fark kalmıyor. yarın birisi de "bu bebek fotoğrafı 10 milyon kez paylaşıldığında, bebeğin ameliyatı karşılanacak" diye gelirse ne yapalım, ona da mı inanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 niye izlenme yerine change.org da imza istememisler? en azindan amacina uygun bir siteyi kullanmis olurlar. 10 milyon izlenirse hedehodo yapicaz ne sacma bir argumandir. yeto youtuberlar yapiyo boyle 1000 like atin bi sonraki video kicimda iphone kiricam tarzi geyikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 1 milyon change.org imza kampanyalarından 5i falan gerçekleşti herhalde, baya tutarlı bir örnek oldu change.org. Alt tarafı youtube linkine basıp izleyeceksiniz, ne anlamsız tatava yaptınız ya. Acaip bir kaybınız olacak, 5 saniye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 hala alt tarafı basıp izleyeceksiniz diyor ya. engelli arkadaşların hatrı için tabi ki izledim ama izleyip imzalayıp senin kadar kolay vicdan rahatlatamayıp gelir modelini sorguladığımız için kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 İzev'i aradın mı mail attın mı? Ne yaptın? anca burada konuştun, konuşana kadar basıp izle diyorum ben de bişey kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 bastım izledim komutanım. üslubun çok yapıcı lütfen burger king basan veganlar dışında bir STKda falan çalışma (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 gold haklı gercekten dont be another brick in the wall olmadan sistemi sorgulamış ; izev gurur duyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 reyou said: niye izlenme yerine change.org da imza istememisler? en azindan amacina uygun bir siteyi kullanmis olurlar. 10 milyon izlenirse hedehodo yapicaz ne sacma bir argumandir. yeto youtuberlar yapiyo boyle 1000 like atin bi sonraki video kicimda iphone kiricam tarzi geyikler. Bu tarz kosullamalarin sebebi burdaki baslik gibi basliklarin acilmasi, videonun daha da yayilmasi, insanlarin dahil olduklari seyleri daha kolay benimsemesi vs. ergen geyikleriyle alakasi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Gold son zamanlarda cok mantikli postlar atiyorsun, supheleniyorum endiseleniyorum abi iyi misin? suphe ne lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 1.470.376 1400 k da takılmış kalmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 simdi 10m izlenme olmayinca adamlar sizden bi cacik olmaz diyip yapmicaklar mi koyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2018 3m'da cadir kuracaklarmis, 5m'da prefabrik koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar