dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 dreagloth said: dana sen neden bu kadar komiksin abi, yaşla gelen bir şey mi ya yok..kart degil manasina gelen o yazilardan sonra 10 defa yazip yazip sildim ustteki postumun versiyonlarini ,sonra daha iyi birsey bulamadigimi fark ettim..turkiyenin makus post ideolojisine istinaden -ben dusunecegime simdi onlar dusunsun- bastim gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Wishmaster said: Abi o giriş kırmızı kart. Yapmayın. olur mu, beşiktaşlı çift dalarsa uçan tekme atarsa bele tekme atarsa kaval kemiğine girerse rakibin kırmızı alması gerek. ARKADAŞLAR FUTBOLU BİLMEDEN KONUŞUYONUZ ÜZÜLÜYORUM BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 >insert ayhanakmanaölümvuruşukarate.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Bir Efendi Beşiktaş futbolcusu rakibine çift dalmaz, tekme atmaz, bilerek vurmaz, öyle bir şey varsa rakibi onun ayakları üzerine düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 taliskanın ayağına basıldı diye sarı yediği yalandan cezalı duruma düşürüldüğü pozisyonu da yazın febeliler........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 TALİŞKA ATTIĞI TEQMELERE SAYSIN AĞLA AĞLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 senin yüzünden feamer tier ırkçı olcam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Rıdvan'a tokat siparişleri alabilirim arkadaşlar. Tanesi 300 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 0.3 tl vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 O paraya baska bi seyi tokatlarsin ancak para mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 ben bilmem emrah tokatlıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 hayir bir de fb ye filan siddet yanlisi holigan, attilar cakmak, 5 dikis senolda diyen elemanlar 2 sn de tokat basi pazarliga basladi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 demirtaş tokatlarsa kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Doktorların el yazısının kötü olduğunu biliyorduk da, doktor bu nasıl cümle ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 anlayacaginiz dilde yazdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Sağdan sola okusak daha anlamlı çıkıyor abi kusura bakma. Yazarken biraz özen gösterelim. Eskiden insanlar Beyoğlu'na çıkarken kendilerine özen gösterirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 oh..istirham ederim muhterem, beni mazur gorun..kelamlarimin dimaginizda umarsiz nagmelere tevcih etmesi beni icten bedbaht eyledi..affiniza siginirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Fenerbahçe maçında olanlar derbinin önüne geçti maalesef. Biraz saha içini konuşsak artık? Galatasaray taraftarı olarak kazanmamızın epey zor olduğunu düşünüyorum. Kazanırsak yine Mariano'nunki gibi ekstra gol atarak şansa kazanırız. Hala oturmadı bizim hücum aksiyonları. İyi savunması olan takımları çözemiyoruz bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 maçın kilidi orta saha ya. medel-tolgay fernando-donk eşleşmesini kazanan maçı kazanır. gs savunması savruk, arkaya kaçabilirsek iş yaparız. yoksa kısır maç olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 aklımız fener olayına takılmazsa kazanırız gibi geliyor en kötü beraberlik ile biter maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 fabri mal gibi bi gol yer. biz de atabilirsek atarız. 1-0 veya 1-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 allahtan maça tetikçi fırat'ı atadık, içimiz rahat. burdan fenere 3 puan çıkarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 totemic said: aklımız fener olayına takılmazsa kazanırız gibi geliyor en kötü beraberlik ile biter maç. en kötü beraberlik bizim için baya kötü sonuç.. kaybetmekle beraberlik arasında fark yok bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 öyle ama başak - osmanlı maçına göre değişir o durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 gs'yi nasıl yakalyacaksın ki sonra ? bu maçı kim kazanırsa sonra 3/3 yapar zorlanmadan ha 2. olursun gs ceza alınca direkt CL yaparsın öyle bir şey elinde olur evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar