Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Göktürk - Burger King

eregorn

Öne çıkan mesajlar

Yemek sepetinden verdiğim siparişi "adres eksik" diye iptal etmiş. Beyefendiler iptal ettiği içinde puanlama yapıp adam gibi sövemedim kendilerine içimde kaldı. Bu zamana kadar sipariş verdiğim her yer adam gibi getirdi. Yav bilmeyen bile aradı "pardon adresinizi alabilir miyim?" diye. Ya geçen ofise yemek söyledim, kurye yeniymiş, konum attım. Ama "adres eksik, o yüzden iptal ettik ve sana sadece mail attık. Sen bu maili görmediğin için bir saattir haber bekliyorsun" diye toşah geçildim. Tayfayı toplayıp mekan basasım var. Burdan sövemiyorum. isteyen varsa öm'sine dayanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

cep telefonuna mesaj geliyor restoran iptal edince?

yok abi sadece mail atmışlar. keşke mesaj gelse

Fistan said:

allah başka dert vermesin

Keşke vermese... ama veriyor. Ama vermese güzel olur. Ama veriyor işte... Yapacak bişi var mı? Yok. Olsa zaten şirk koşmak olur. Yoksa veriyor yani
Sosyal ağlarda paylaş

burger king'de büyük bi beyinsizlik var. salak saçma bölmüşler istanbulu. şu şube şuraya bu şube buraya diye. benim 150 metre ötemdeki burgerking yerine 5 km ötedeki acıbademden falan gönderiyorlar bana yemeksepeti'nden söylediğimde. bir de mail geliyor "siparişiniz X şubesinden Y şubesine aktarılmıştır" diye. ilk geldiğinde afalladım, baya 5 km ötede çünkü gerçekten.

burgerking.com.tr'den söylersem yakındakinden geliyo. yemeksepetine alanları ve restoranları kim verdiyse o büyük sıçmış. ve en az 4 kere uyardım yemeksepetini bakın yanlış var diye. restoranla alakalı bizle diil diyorlar. ulan onun farkındayım restoranı uyarın diyorum, tamam not aldık diyor. bi bok olmuyor tabi.

bununla alakası olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

burger king'de büyük bi beyinsizlik var. salak saçma bölmüşler istanbulu. şu şube şuraya bu şube buraya diye. benim 150 metre ötemdeki burgerking yerine 5 km ötedeki acıbademden falan gönderiyorlar bana yemeksepeti'nden söylediğimde. bir de mail geliyor "siparişiniz X şubesinden Y şubesine aktarılmıştır" diye. ilk geldiğinde afalladım, baya 5 km ötede çünkü gerçekten.

burgerking.com.tr'den söylersem yakındakinden geliyo. yemeksepetine alanları ve restoranları kim verdiyse o büyük sıçmış. ve en az 4 kere uyardım yemeksepetini bakın yanlış var diye. restoranla alakalı bizle diil diyorlar. ulan onun farkındayım restoranı uyarın diyorum, tamam not aldık diyor. bi bok olmuyor tabi.

bahsettiğin şube yeni açılmış olabilir. benim de öyleydi. çapa'da oturuyorum hemen 5 dakikalık yere yeni şube açılmıştı ama 2 sene kadar yemeksepeti ve burger king hattından verdiğim siparişler başka bir yerdeki şubeye yönlendirildi.

sanırım adamlar kendilerini kurye açısından falan tamamen hazırlayana kadar dışarıya siparişi çok kısıtlı olarak yapıyor(belki de yapmıyor).
Sosyal ağlarda paylaş

Khiran said:

sabonis said:

bahsettiğin şube yeni açılmış olabilir.

18 senedir falan açık galiba :D ve dediğim gibi burgerking.com.tr'den verince oradan geliyo bana. yemeksepeti'nden verince 5 km öteden...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...