eregorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Yemek sepetinden verdiğim siparişi "adres eksik" diye iptal etmiş. Beyefendiler iptal ettiği içinde puanlama yapıp adam gibi sövemedim kendilerine içimde kaldı. Bu zamana kadar sipariş verdiğim her yer adam gibi getirdi. Yav bilmeyen bile aradı "pardon adresinizi alabilir miyim?" diye. Ya geçen ofise yemek söyledim, kurye yeniymiş, konum attım. Ama "adres eksik, o yüzden iptal ettik ve sana sadece mail attık. Sen bu maili görmediğin için bir saattir haber bekliyorsun" diye toşah geçildim. Tayfayı toplayıp mekan basasım var. Burdan sövemiyorum. isteyen varsa öm'sine dayanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 >bk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 burger king in 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 cep telefonuna mesaj geliyor restoran iptal edince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 allah başka dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Fake adreslere siparis ver gunlerini gorsunler .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 µh said: cep telefonuna mesaj geliyor restoran iptal edince? yok abi sadece mail atmışlar. keşke mesaj gelse Fistan said: allah başka dert vermesin Keşke vermese... ama veriyor. Ama vermese güzel olur. Ama veriyor işte... Yapacak bişi var mı? Yok. Olsa zaten şirk koşmak olur. Yoksa veriyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salih23 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 https://www.facebook.com/fikri.ozcan.106/posts/595771527455381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 bk'de teskilatlanmistik coktan. HarveyQuinn'e om atiyosun, o muduru kovduruyor hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 tayfayı topla bas abi mekanı. ama et yemek cinayettir diye bağırın içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 taze taze hayvan var diye bağırcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 rezalet puanım 8.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 burger king'de büyük bi beyinsizlik var. salak saçma bölmüşler istanbulu. şu şube şuraya bu şube buraya diye. benim 150 metre ötemdeki burgerking yerine 5 km ötedeki acıbademden falan gönderiyorlar bana yemeksepeti'nden söylediğimde. bir de mail geliyor "siparişiniz X şubesinden Y şubesine aktarılmıştır" diye. ilk geldiğinde afalladım, baya 5 km ötede çünkü gerçekten. burgerking.com.tr'den söylersem yakındakinden geliyo. yemeksepetine alanları ve restoranları kim verdiyse o büyük sıçmış. ve en az 4 kere uyardım yemeksepetini bakın yanlış var diye. restoranla alakalı bizle diil diyorlar. ulan onun farkındayım restoranı uyarın diyorum, tamam not aldık diyor. bi bok olmuyor tabi. bununla alakası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Nekro said: burger king in 2018 gerçekten yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 ben hala bunlarin eve servisi olmasini algilayamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 sabonis said: burger king'de büyük bi beyinsizlik var. salak saçma bölmüşler istanbulu. şu şube şuraya bu şube buraya diye. benim 150 metre ötemdeki burgerking yerine 5 km ötedeki acıbademden falan gönderiyorlar bana yemeksepeti'nden söylediğimde. bir de mail geliyor "siparişiniz X şubesinden Y şubesine aktarılmıştır" diye. ilk geldiğinde afalladım, baya 5 km ötede çünkü gerçekten. burgerking.com.tr'den söylersem yakındakinden geliyo. yemeksepetine alanları ve restoranları kim verdiyse o büyük sıçmış. ve en az 4 kere uyardım yemeksepetini bakın yanlış var diye. restoranla alakalı bizle diil diyorlar. ulan onun farkındayım restoranı uyarın diyorum, tamam not aldık diyor. bi bok olmuyor tabi. bununla alakası olabilir. bahsettiğin şube yeni açılmış olabilir. benim de öyleydi. çapa'da oturuyorum hemen 5 dakikalık yere yeni şube açılmıştı ama 2 sene kadar yemeksepeti ve burger king hattından verdiğim siparişler başka bir yerdeki şubeye yönlendirildi. sanırım adamlar kendilerini kurye açısından falan tamamen hazırlayana kadar dışarıya siparişi çok kısıtlı olarak yapıyor(belki de yapmıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Yarim saat once onundeki petrol ofisindeydim. Keske dalsaydik beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Burger King'in kendi müşteri veritabanı var ve Yemeksepeti'ne de sipariş veseniz oradaki adrese bakıyorlar. Bunu, Yemeksepeti'nde adresim doğru yazmasına rağmen defalarca aynı hata yüzünden evimi bulamayıp telefon ettikleri için biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 etrafınızda başka hiçbir şey mi yok abi, bk-mc son çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Khiran said: sabonis said: burger king'de büyük bi beyinsizlik var. salak saçma bölmüşler istanbulu. şu şube şuraya bu şube buraya diye. benim 150 metre ötemdeki burgerking yerine 5 km ötedeki acıbademden falan gönderiyorlar bana yemeksepeti'nden söylediğimde. bir de mail geliyor "siparişiniz X şubesinden Y şubesine aktarılmıştır" diye. ilk geldiğinde afalladım, baya 5 km ötede çünkü gerçekten. burgerking.com.tr'den söylersem yakındakinden geliyo. yemeksepetine alanları ve restoranları kim verdiyse o büyük sıçmış. ve en az 4 kere uyardım yemeksepetini bakın yanlış var diye. restoranla alakalı bizle diil diyorlar. ulan onun farkındayım restoranı uyarın diyorum, tamam not aldık diyor. bi bok olmuyor tabi. bununla alakası olabilir. bahsettiğin şube yeni açılmış olabilir. 18 senedir falan açık galiba :D ve dediğim gibi burgerking.com.tr'den verince oradan geliyo bana. yemeksepeti'nden verince 5 km öteden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: etrafınızda başka hiçbir şey mi yok abi, bk-mc son çare etrafımda bi sürü yer varda canım çekti. son çare falan değil. insan gayet whooper yada quarter gömmek isteyebilir... Bakınız zevkler ve renkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 o değil de bu ara iyi butik/şekilli hamburgerci yaptı. yarısı 6/10, öbür yarısı üstü olsa iyiyiz yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 butik hamburgerciler fiyat/performans olarak iyi çoğunlukla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 whooper yazmış, kimbilir adresi sokağı nasıl yazmıştır. ulan 10 küsür kişi akraba bir adresi yazamıyorsunuz, topunuz bir adam etmezsiniz be.!!! şimdiden vereyim canım dayak çekti, umarım hızlı ve sıcak servis edersiniz. adres: anadolu yakası M4 küçükyalı metro durağı çıkışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 eregorn said: taze taze hayvan var diye bağırcaz dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar