Findukezmesi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Bugün antrenman sonrası cardio niyetine squash oynarken çok güzel bir kız geldi ve 'oynasak olur mu?' diye sordu. Ben neticede kaslarımı beğendiğini düşündüm, kıza anlatmaya çalışırken farklı şeyler sezdim, mesela raketi 2 eliyle tutuyor ve yerlere atıyor kendini. Top dışarı çıkınca bir baktım kadının birisi topun nerede olduğunu el sallayarak gösteriyor,jeton sonradan düştü anasıyla gelmişler zengin koca avcılığına. Sonra oynayamıyor tabi konuşmadan mal gibi bakınca bozulmış bir şekilde annesiyle gittiler. Arkadaşlarıma anlattığım zaman kızla zaman geçirip kullanıp bıraksaydın dedi çoğu, evlilik arayan bir kızın duygularıyla oynamak utanmazlık gibi geldi. Kız hayallerimin kadınıydı ama yapamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 ee? bize ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Kasların simetrik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 2018 yılı icin cok vasat troll. Bi 2005 te geleydin. 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 güzel, yaratıcı hikaye 6,9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 hayallerinin kadını spor salonuna annesiyle zengin koca bulmaya gelen kadın mı? ps: 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Red in dedigi gibi pati seviyesinin cok altinda. Noyanlar ninjalar gordu bu forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 2018de bu kadar zekasiz troll nerden geliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 squash ılık oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 bende devamı da var bunun benzerinin annesi kanserim kızıma iyi bak diye üzerime yapıştırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 asdkaskd ne cins adamsın mörük gelip gay arkadaş bana yazdı diye konu açıyon, sonra geliyon kaslıyım bilader, kızın teki anasıyla geldiler koca düşürmeye çalıştılar diyon fdsf aynada kendine bakıp 31 de çekiyondur sen mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 aa aynı kişi mi onlar? ee görüntü atacaktın hani peştemallı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Seneler içinde ortamın troll kalitesi arttı. Eskiden olsa iyiymiş diye beğenip teşvik ederdim ama artık bunlar vasatın altında kalıyor. Oyununuzu güçlendirmeniz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 GONDARCENGIZ said: aynada kendine bakıp 31 de çekiyondur sen mk. oha süper fikir kaslı olsam kesin denerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 kız hayallerinin kadını seni de beğenmiş neden hikayenin sonu olumsuz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Findukezmesi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Troll değil yani yaşadığım olaylar rütbem yok diye troll mü oluyor? Kaslı olduğumu belirtince zorunuza mı gitti anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 kaslarını çekemediler. jagereis'e sor anlatsın kaslılara nasıl mobbing yabdığımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Findukezmesi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 "roket adam" said: kız hayallerinin kadını seni de beğenmiş neden hikayenin sonu olumsuz anlamadım Evlilik düşünmüyorum,Para yolunmak için sevilmek aşağılık bir düşünce, ayrıca hikaye değil roman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Gelip surada su konuyu acmak da oyle. Gay arkadasim pestamalima su atiyor demek de oyle. Yasiyorsan yasiyorsun, bize ne baskasindan, bu insanlarin ozelinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Şu kaslarının fotosunu atsana hacıt exif bilgileri ile merak ettim. Beğenirsem peştemallı fotomu atacağım özelden :) jAGIRNAT ARTIK FOTO ATMIYOR Güzel kas görmeyeli uzun zaman oldu. Belki yardımcı olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 lord_sdffd açmıştır kesin dedim ama kim bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Lord'un fake i mi acaba.. Hikayeye puanım 1.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 bahsi geçen kızımız squashta iyi olsa, top dışarı kaçmasa, sen tezgaha uyanmasan anladığımız kadarıyla şuan nikah şahidi arıyordun. kader ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 ne acayip insanlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Ne garip di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar