Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızın birisi benimle squash oynamak istedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün antrenman sonrası cardio niyetine squash oynarken çok güzel bir kız geldi ve 'oynasak olur mu?' diye sordu. Ben neticede kaslarımı beğendiğini düşündüm, kıza anlatmaya çalışırken farklı şeyler sezdim, mesela raketi 2 eliyle tutuyor ve yerlere atıyor kendini.

Top dışarı çıkınca bir baktım kadının birisi topun nerede olduğunu el sallayarak gösteriyor,jeton sonradan düştü anasıyla gelmişler zengin koca avcılığına. Sonra oynayamıyor tabi konuşmadan mal gibi bakınca bozulmış bir şekilde annesiyle gittiler.

Arkadaşlarıma anlattığım zaman kızla zaman geçirip kullanıp bıraksaydın dedi çoğu, evlilik arayan bir kızın duygularıyla oynamak utanmazlık gibi geldi. Kız hayallerimin kadınıydı ama yapamadım..
Mesaj tarihi:
asdkaskd ne cins adamsın mörük

gelip gay arkadaş bana yazdı diye konu açıyon,

sonra geliyon kaslıyım bilader, kızın teki anasıyla geldiler koca düşürmeye çalıştılar diyon fdsf

aynada kendine bakıp 31 de çekiyondur sen mk.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

kız hayallerinin kadını
seni de beğenmiş
neden hikayenin sonu olumsuz anlamadım

Evlilik düşünmüyorum,Para yolunmak için sevilmek aşağılık bir düşünce, ayrıca hikaye değil roman
Mesaj tarihi:
Gelip surada su konuyu acmak da oyle. Gay arkadasim pestamalima su atiyor demek de oyle.

Yasiyorsan yasiyorsun, bize ne baskasindan, bu insanlarin ozelinden?
Mesaj tarihi:
Şu kaslarının fotosunu atsana hacıt exif bilgileri ile merak ettim.
Beğenirsem peştemallı fotomu atacağım özelden :)

jAGIRNAT ARTIK FOTO ATMIYOR Güzel kas görmeyeli uzun zaman oldu. Belki yardımcı olursun...
  • Yeni Oluştur...