neutrino Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Hadi frekans olayi bi sekilde arada kaynadi diyelim de, bu yaratiklarin nasil geldigi, nasil yayildigi falan anlatilmamis hic. o kisimlar eksik kaldi filmde bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 abi yorum bile yapamıyorum. saygılar quixef said: Trias said: Yıl 2018, Amerikan ordusunun öldüremediği yaratıkları, 2020 de Emily abla tüfekle öldürüyor. Filmi düzgün izleyelim. Belli frekanstaki bir ses dalgasına hassas yaratıklar - kızın işe yaramayan işitme cihazının yaydığı o ses armor plakalarını kaldırıyor, araya ateş edince ölüyorlar. Amerikan ordusu bodoz ateş etmiş ise öldürememesi bu filmde anlatılanlar açısından tutarsız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Benim açımdan olay filmin kendi evreni içinde tutarlılığı. Sen anladığım kadarıyla "kesin ip var" adamısın. Dolayısıyla anlaşmamız mümkün değil zaten. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 spoiler'ları açamıyorum içim içimi yiyor. bu hafta içi gidişim de yalan oldu. daha doğrusu benim yalan olmadı da başkalarının yalan oldu. tek başıma mı gitsem napsam hem daha korkunç olur sadfhsaud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 film kendi içinde tutarlı değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Bu filmi sevmeniz için fazla sorgulamamanız lazım, bu da nasıl bi mantıksa artık. Niye tutarsız filmler yapıyorlar, neden mantık hataları yapıyorlar? Her filmde var. Milyon dolarlık filmler mantık hatalarıyla dolu. Anlamak mümkün değil. Filmi, abla ve kız çocuğu taşıyor. Çok başarılılar. Konu güzel, gerilim güzel. İzlenir. Yüksek sesle izlenmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 kız çocuğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 sabonis said: spoiler'ları açamıyorum içim içimi yiyor. bu hafta içi gidişim de yalan oldu. daha doğrusu benim yalan olmadı da başkalarının yalan oldu. tek başıma mı gitsem napsam hem daha korkunç olur sadfhsaud valla keyfini kaçırmak trollemek için söylemiyorum ama spoilerları açınca rahatladım, düşerse anca izlerim kategorisine girdi direkt sdfs. sinemada başka film izle, bunu snopy imax izle. az buçuk zevkini bildiğim için bu varsayımın riskini göze alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 yok be snopyde izliyceğine hiç izleme bence. git sinemada kapat beynini izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 benim evde sistem iyi ya. ultrawide 21:9 mega monitör + sir round kulaklıkla iyiyim ben. sinemada ışık saçan instagram telefonları başkasının mısırı pakedi reklamı falan çok daha az keyif alıyorum takıntılıyım. hadi konuyu derail edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 abi pc bşaında film mi izlenir, kulaklıkla bir de abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 macbooktan indirmedenizle takılanla aynı kefeye koyma. farkını göremiyorsan zaten sinemada izlemek de senin için çok önemli değil demektir. bir mesaj sonra derail resmileşecek hadi ittirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 abi sinemayı savunmuyorum ztaen ben, en son warcraft a mı ne gittim hatta yani chromecast+55"+ tv ve soundbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Bu filmi evde izlersen anca 4 puan verirsin soyliyim. Ev filmi degil. Sinema atmosferi,sesleri vs isteyen bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 evde 4 sinemada 5.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 arabada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 açık hava sinemasıysa değişir wink wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Signs (2002) filminin biraz daha iyisi olmuş. İzlenir. Atmosferi güzel. Geriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 izledim. senaryoda boşlukları olan vasatın bir tık üstü film. emily abla hatrına notum 5.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 pis pis kuru drama vereceğine neden daha bilimine inmemiş ya... beklentiyle açtım zaten iyice sinir bozdu. ya uzun yap derinlik kat filme sonra da de ki bu uzaylı mıdır hayvan mıdır nedir belli olmayan şeylere kurban gitmiş bilmem ne abimizin anısına, senin sayende yendik. ya da ne bileyim git başkaları nasıl savaşmış bunlarla onu göster. sinir oldum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 sinemada 2 hafta gidemedim sonra vizyonda çabuk kalktı çoğu ufak film gibi. neyse bluray ARRRRRRR yerlere düşmüş tutarsızlık var falan denmiş burada, filmin kendi içinde tutarsızlığı 1-2 yerde ufak tefek vardı öyle çok kafaya takılmayacak şeylerdi. burada söylenen şeyler inanılmaz büyük saçmalık. neymiş bunlar uzaylı mı yaratık mı ne olduğu işlenmemiş, neymiş yaratıkların nasıl geldiği nasıl yayıldığı falan anlatılmamış, neymiş aile haricinde başkaları konu alınmamış falan. ulan adam anlatır anlatmaz, oturup ona filmin 20 dakikasını gömmek istemez, kafanda sen kurarsın nasıl bu noktaya gelindiğini. herşeyi anlatmakla yükümlü değil yönetmen, bu bir eksik değildir yani. bir de neymiş shotgunla ölmüş ama ordu öldürememiş. işte şansa son saniyede keşfetmiş oluyorlar belli bir frekansın yaratıkların ağzına sıçtığını. benim tek garip bulduğum filmin başında gazete görüyoruz "IT'S SOUND!!" diye. her şey çok güzel işliyor, gazeteler devam ediyor, gazete dağıtımları devam ediyor sanki yaratıklar insanları avlarken patır patır :D ne biliim o garip geldi baya :D ama bi yandan da ses olayına en baştan vurgulamak için öyle bir işaretin filmde olması lazım belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Baştaki IT'S SOUND! niye saldırıyor (hedefleri neye göre seçiyorlar) lan bu yaratıklar sorusunun cevabı çözüm olarak bulunan frekans değil. Onu bulmuşlar ama geç kalınmış biraz gg olmuş ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Ben ondan bahsetmiyorum zaten. Öyle bir gazetenin varlığı, dağıtılmış olması falan saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2018 Bir anda her yerde yoğun olarak saldırıya başlamamış olabilirler. Mesela ilk başta bir kaç yerde sadece az sayıda ortaya çıkmışlardır. O aşamada gazete basımı ve dağıtımı gibi şeyler düzgün işleyebilir. Bana saçma gelen bu frekans olayını kimsenin akıl edemeyişi ve ordunun zırhlarını delememesi oldu; o frekans kullanılmadan önce de kafalarını açıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar