Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Adam yukarda sabonisin yazdıklarını görünce etkilendi napsın. GÖnder abi sen. Durumu da yaz, screenshot ı da ekle case e, bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2018 TR'de yaşamaktan Stockholm sendromu oluşmuş adamda, tüketici hakları falan denince segfault yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Evet konuyu açılalı 1 yıl olmuş.. O zamanlar evga 1070 vardı ve çözüm bulunamamıştı öyle kabullenmiştim. Şimdi Metro Exodus oyununda asus 2070 ile yine beni buldu bu uçuşan toz bulutları. Ne yapmak lazım? Neden olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 gamepass ile oynuyorsan onda sıkıntılar var exodus'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 anlamadım ordaki partiküller normalde yok da sende mi çıkıyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 evet. normalde olmaması gereken bir şey o partiküller. Çok önceden konuyu ilk açtığımda, bambaşka bir sistem vardı. 1070 ekran kartlı. Şimdi kullandığım sistem baştan aşağı değişti. Yine bazı oyunlarda oluşan bu uçuşan nesnelerden kurtulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 (düzenlendi) İkinci örnek. Camdan ışık yansıdığı için bu uçuşan noktalar oluşuyor. Yani oyunlarda pencereden, mağaradan, yerdeki ateşten falan bir ışık yansıması oluyor ise, bu partiküller oluşuyor hemen önünde Temmuz 20, 2019 stormeagle tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 (düzenlendi) senlik bişi değil olm o, oyunun kendisinde shader problemi var anladığım kadarıyla. ya partiküllerin bokunu çıkarmışlar ya da unlit olması gerekirken lit yapmışlar o yüzden dana gibi yansıtıyorlar ışığı. başka videolarda da var. soldaki kadının arkasında da görünüyor mesela. ya bu videoda silah inceleme kısmında basmışlar yine Temmuz 20, 2019 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 evet. xbox'da oynuyor adam. onda bile var. e kimse yazmamış mı bunu steam forumlarına falan. o kadar aradım hiç bir şey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 bi açıklaması vardır belki lore ile alakalı dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 ben grafiklerini inceleyeyim diye bakmıştım zamanında biraz da, zaten özenli bi oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 valla oyunda basbaya özellik gibi duruyor. bence ekran kartı ayarlarından bir şeyi açmışsınız gibi. ben olsam sıfırlamayı denerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 bana da öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2019 E peki şimdi farcry new dawn a bakıyordum. Benchmark modunda da var bunlardan.. Sonra yine youtuba baktım. Onlarda da var. (llk dakikalarda şömineye yaklaşırken sarı noktalar ve içinden geçtikten sonraki masanin üzerindeki beyaz tozlar) 01:00 ile 01:10 ararsını iyi izleyin. Adamlarda da rtx kartlardan var. Ortak noktamız o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 seninki rtx değil ki? şömine yanıyor söylediğin sahnede de yani, bilinçli konulmuş olması çok daha mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 (düzenlendi) o sominedeki beyaz noktalar cidden sizin dikkatinizi cekiyor mu abi? ben 10^6 kere bakmam lazim heralde gormem icin. oha aq, biz gormeyeli ne oyunlar cikarmislar demekten ben gozumu alamadim asdlkfj Temmuz 23, 2019 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2019 6 saat önce, stormeagle dedi ki: E peki şimdi farcry new dawn a bakıyordum. Benchmark modunda da var bunlardan.. Sonra yine youtuba baktım. Onlarda da var. (llk dakikalarda şömineye yaklaşırken sarı noktalar ve içinden geçtikten sonraki masanin üzerindeki beyaz tozlar) 01:00 ile 01:10 ararsını iyi izleyin. Adamlarda da rtx kartlardan var. Ortak noktamız o sen biraz kafayı bozmuşsun. bu normal, ateşin üzerinde olacak tabii. metro'dakiler abesti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 On 23.07.2019 at 08:36, razzRaziel dedi ki: sen biraz kafayı bozmuşsun. bu normal, ateşin üzerinde olacak tabii. metro'dakiler abesti sadece. Ben deli değilim !1!11 Şuna kastım mix video yaptım ya.. Çok ilginç şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 oyunların “toz” görünümü abi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 (düzenlendi) Abi bunlar gerçekten tozmuş ya, videoyu izledim de. Yani oyun tozu gerçekten sdf. Temmuz 26, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 ucusur oyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar