Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Evet konuyu açılalı 1 yıl olmuş.. O zamanlar evga 1070 vardı ve çözüm bulunamamıştı öyle kabullenmiştim.

Şimdi Metro Exodus oyununda asus 2070 ile yine beni buldu bu uçuşan toz bulutları. 

Ne yapmak lazım? Neden olur? 

Mesaj tarihi:

evet. normalde olmaması gereken bir şey o partiküller. 

Çok önceden konuyu ilk açtığımda, bambaşka bir sistem vardı. 1070 ekran kartlı. 

Şimdi kullandığım sistem baştan aşağı değişti. Yine bazı oyunlarda oluşan bu uçuşan nesnelerden kurtulamadım.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

İkinci örnek. Camdan ışık yansıdığı için bu uçuşan noktalar oluşuyor.

Yani oyunlarda pencereden, mağaradan, yerdeki ateşten falan bir ışık yansıması oluyor ise, bu partiküller oluşuyor hemen önünde

stormeagle tarafından düzenlendi

senlik bişi değil olm o, oyunun kendisinde shader problemi var anladığım kadarıyla. ya partiküllerin bokunu çıkarmışlar ya da unlit olması gerekirken lit yapmışlar o yüzden dana gibi yansıtıyorlar ışığı.

başka videolarda da var. soldaki kadının arkasında da görünüyor mesela.

ya bu videoda silah inceleme kısmında basmışlar yine

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

E peki şimdi farcry new dawn a bakıyordum. Benchmark modunda da var bunlardan.. 

Sonra yine youtuba baktım. Onlarda da var. 

(llk dakikalarda şömineye yaklaşırken sarı noktalar ve içinden geçtikten sonraki masanin üzerindeki beyaz tozlar)

01:00 ile 01:10 ararsını iyi izleyin. 

Adamlarda da rtx kartlardan var. Ortak noktamız o

o sominedeki beyaz noktalar cidden sizin dikkatinizi cekiyor mu abi?

ben 10^6 kere bakmam lazim heralde gormem icin. oha aq, biz gormeyeli ne oyunlar cikarmislar demekten ben gozumu alamadim asdlkfj

reyou tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
6 saat önce, stormeagle dedi ki:

E peki şimdi farcry new dawn a bakıyordum. Benchmark modunda da var bunlardan.. 

Sonra yine youtuba baktım. Onlarda da var. 

(llk dakikalarda şömineye yaklaşırken sarı noktalar ve içinden geçtikten sonraki masanin üzerindeki beyaz tozlar)

01:00 ile 01:10 ararsını iyi izleyin. 

Adamlarda da rtx kartlardan var. Ortak noktamız o

sen biraz kafayı bozmuşsun. bu normal, ateşin üzerinde olacak tabii. metro'dakiler abesti sadece.

Mesaj tarihi:
On 23.07.2019 at 08:36, razzRaziel dedi ki:

sen biraz kafayı bozmuşsun. bu normal, ateşin üzerinde olacak tabii. metro'dakiler abesti sadece.

Ben deli değilim !1!11

Şuna kastım mix video yaptım ya.. Çok ilginç şeyler oluyor.

• Yeni Oluştur...