Lancelion Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 oo valeq gelmis ve baslik acmis, ozlemistik 0-1 gg
Sotto Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 LAaaannnnn nereden geldi gene vale.. sezonun ilk yarisinda da ilk 8 hafta ortalarda yoktu geldiginde batirmaya basladik...
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Hosgeldin karsiim. Ben seviyorum ya uslubunu. Tatlis bi troll.
sardalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 hosgeldin lider takim taraftari kardesim
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 anketi hoş bulmasam da gs handikaplı alır diyorum
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 hosbulduk. anket gomis vs sinan bu arada
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 valeqe yakışmayan bir anket, 8 0, 9 0 gibi skorlar yok, 2 1 falan, baya törpülemiş kendini.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Bence banlanmasi icin yeterli bir sebep. Bu tarz anket sadece tahrik dogurur. Evet agir tahrik var. Trabzonsporlu arkadaslar sikayet ederse sevinirim, banlanmasi gerektigini dusunuyorum arkadasin ki soyle rahat rahat 8 hafta izleyelim..
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Darksun said: anket takımlar arası değil yanlız :p This.. Ahahahahaha. Olm banlayın şu adamı. Böyle anketler açtıkça, böle saçma şeyler yazdıkça gs tepetaklak gidiyor
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Şu topici görene kadar bu maçı alacağımızdan %100 emindim.
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 akhisar macindan sonra basaksehir'i kollayanlarin gsyi de kulaklarindan tutup atacagina inancim tazelendi. basaksehir macinda emre gomis'i sakatlayip fernando'nun belini kirar, arda fatih terim'in ustune falan atlar sari kart alir, sahaya 1453 aslanlari iner etc.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Fatih Terim 1 Nisan şakası yapmış, Fernando yok ilk 11'de. Selçuk-Donk var. İlk maçta Olcay'ın yaptıklarını unutmamak lazım bir de.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Fernando cezalı. Yoksa Terim, Selçuk evladını falan dinlemez kadroyu kurarken ilk Fernando'nun ismini yazarak başlar sakat değilse Başakşehir'in akıl almaz kollandığı birkaç saat önceki maçtan sonra benim çok umudum kalmadı, hakem güzel kıyacak bize, Trabzon'un zaten kadrosu ligdeki yerinin hakkı değil, defans hatları hariç bizden aşağı değil kadroları, hatta Fernando yokken Okay'lı orta sahaları üstün bile derim
madcow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Baskaları yazdıgı icin artık ben de yazabilirim artık. Basaksehiri dev koruyup aman yarıs bozulmasın diyen guclerin bugun bizi baltalayacagından eminiz degil mi?
Öne çıkan mesajlar