valequenta Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Yarin diil mi mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 oo valeq gelmis ve baslik acmis, ozlemistik 0-1 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 LAaaannnnn nereden geldi gene vale.. sezonun ilk yarisinda da ilk 8 hafta ortalarda yoktu geldiginde batirmaya basladik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Zaaaa valeq gelmiş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Hosgeldin karsiim. Ben seviyorum ya uslubunu. Tatlis bi troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 gitti şampiyonluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 hosgeldin lider takim taraftari kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2018 anketi hoş bulmasam da gs handikaplı alır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 gs alir ya 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 hosbulduk. anket gomis vs sinan bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 valeqe yakışmayan bir anket, 8 0, 9 0 gibi skorlar yok, 2 1 falan, baya törpülemiş kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 anket takımlar arası değil yanlız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Bence banlanmasi icin yeterli bir sebep. Bu tarz anket sadece tahrik dogurur. Evet agir tahrik var. Trabzonsporlu arkadaslar sikayet ederse sevinirim, banlanmasi gerektigini dusunuyorum arkadasin ki soyle rahat rahat 8 hafta izleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Darksun said: anket takımlar arası değil yanlız :p This.. Ahahahahaha. Olm banlayın şu adamı. Böyle anketler açtıkça, böle saçma şeyler yazdıkça gs tepetaklak gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Şu topici görene kadar bu maçı alacağımızdan %100 emindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Bi beraberlik ne temiz olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 1:1 Gomis Damdoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 akhisar macindan sonra basaksehir'i kollayanlarin gsyi de kulaklarindan tutup atacagina inancim tazelendi. basaksehir macinda emre gomis'i sakatlayip fernando'nun belini kirar, arda fatih terim'in ustune falan atlar sari kart alir, sahaya 1453 aslanlari iner etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Fatih Terim 1 Nisan şakası yapmış, Fernando yok ilk 11'de. Selçuk-Donk var. İlk maçta Olcay'ın yaptıklarını unutmamak lazım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Fernando cezalı. Yoksa Terim, Selçuk evladını falan dinlemez kadroyu kurarken ilk Fernando'nun ismini yazarak başlar sakat değilse Başakşehir'in akıl almaz kollandığı birkaç saat önceki maçtan sonra benim çok umudum kalmadı, hakem güzel kıyacak bize, Trabzon'un zaten kadrosu ligdeki yerinin hakkı değil, defans hatları hariç bizden aşağı değil kadroları, hatta Fernando yokken Okay'lı orta sahaları üstün bile derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Baskaları yazdıgı icin artık ben de yazabilirim artık. Basaksehiri dev koruyup aman yarıs bozulmasın diyen guclerin bugun bizi baltalayacagından eminiz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 GOOOOOOOLLL. Mariano ozletmis kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar