paspatur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Holy said: ...cumhurbaşkanı da olsa ... u sure? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Kanuna göre ibaresini koydum oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 devir khk devri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 genelde et beyinli oluyorlar zaten bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Asteroth Asteroth said: eregorn said: İstersen kardeşim avukat, direk olarak yönlendireyim. Sever o bu tarz gıcık adam işlerini. eregorn said: Ha bu arada, bizim evde şu an için 4 erkek kardeş ve 1 adet erkek arkadaş (+baba) yer almaktadır. Çok çabuk beş kişi oluyoruz biz. Top yekün Adanalı olmakla beraber, İstanbulda ikamet etmekteyiz. Ayrıca kuzen var ki üfff (vücut geliştirme üçüncülük derecesi almıştı son). Ayık olsun onun oğlu! Adamı pis ederiz TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ADAM. AHAHAHAHAHAHAHA pascalnouman pascalnouman said: bodyci adamları iyi kavga eder sanmayin tecrube her zaman onde gelir Kavge etsin diye değil, göz korkutsun diye var zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 1 mmaci 10 badiciyi yok eder bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Adamın tek malı sizin kirada oturduğunuz eviyse doğal bu yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 He çok normal evet. Normali bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bizim arkadaşın annesi 1 seneye yakın kiracıdan kira alamadı diye, içinde kiracıyla birlikte evi sattı. yani hukuken bi sik yapamamış kiracı kirasını ödemiyor diye. öylemi lan cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ev sahibi olarak kirayı elden değil, banka yoluyla almak daha mantıklı. Yarın bir gün kira gelmez ise, şikayet ederken banka dekontlarını gösterebilirsin. Diğer her senaryoda kiracı haklı artık. Misal, elden ödüyordur kirayı. Sonra ödememeye başlar. ev sahibi şikayet eder. Kiracı ödediğini beyan eder. Ev sahibine "dekont - makbuz" sorulur. Ev sahibi mal gibi kalır. Bizim bir ev sahibi eve girmeye çalışmıştı (kira gecikmesi yüzünden). Polis çağırırım dedim. Çağır dedi. Aradım polisi; "ev sahibim kirayı geciktirdiğim için eve girmeye çalışıyor. Evden eşya alacağını söylüyor" dedim. 5dk sürmedi gelmeleri. Ev sahibi istediği kadar iddia etsede "yok ben öyle bişi demedim" diye, polisin yapabilecek bir şeyi yoktu. Ben şikayeti çektim. Polisler ifade aldılar falan fişmekan. 3 4 ay arayıp sormadı ev sahibi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Kira ödemesinin zaten banka aracılığıyla yapılma zorunluluğu var. Aksi taktirde cezası da var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 takdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Dogru. Hizla yazinca yanlis yazmisim. Sagol duzeltme icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 kermit said: bizim arkadaşın annesi 1 seneye yakın kiracıdan kira alamadı diye, içinde kiracıyla birlikte evi sattı. yani hukuken bi sik yapamamış kiracı kirasını ödemiyor diye. öylemi lan cidden ? Ben bu evde kiracı varken satma meselesini merak ediyorum. Kiracı eve sokmayıp gezdirmezse alıcıyı nasıl alcak adam evin içini görmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Adam o evin kirasını gelir olarak görüyor ve ona göre yatırımını vs yapıyor. Örneğin kira 1000 tl ise 12,000 tl olarak hesap ediyor. Sen küvetin altı akıttı dersen ve atıyorum masraf 1500 tl olsa , bu onun cebinden para çalmaya benziyor onun kafasında. Ev 1,5 ay boş durmuşa benziyor. Böyle paraya pula takılan ev sahibi uğraştırır. Özellikle tamir işini yaptırıp kiradan düşersen adama küfür gibi gelecektir. Bence kira miktarını artır veya evi azıcık küçültüp başka yerde insan gibi bir ev sahibi bul. Köpeğinizin olması ise dezavantaj. Muhtemelen köpek var ve masraf çıkartıyor bunlar diyerek kafasında silmiş sizi. Benim ev sahibimde böyle paragöz birisiydi ve çatlamış , altına çok nadir akıtan lavaboyu değiştir dediğimde öyle mazaret sundu ki aklınız şaşar. Onun lavabosuda çatlakmış, lavaboyu değiştirmezmiş vs vs biraz direttiğimizde ise çıkın evden dedi. Toplam masraf belkide 300-500 tl falan. Gerçi o akıtan lavabo, tuvalet, banyo ve cins üst kat komşum beni ev sahibi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ben sağlam bir emlakçıdan tutmuştum evi, tüm sorunları o hallediyor.ev sahibi ile muhattap etmiyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar