sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 https://www.birdizihaber.com/wp-content/uploads/2018/03/%C5%9Fahsiyet-1.jpg Dün internette bir yerde adını görüp puhudan izledim. Öncelikle bizim şu netflix vari stream film-dizi yayıncılığı yapan platformlar baya baya kendilerini geliştirmeye başlamışlar demek doğru olacaktır. Daha önce rüştlerini Masum, 7, gibi dizilerde ispatlamışlardı benim için. Tabi eksikleri çok ama sektörün gelişimini görmek gayet iyi bir duyguydu. Yönetmen Onur Saylak Senaryo Hakan Günday Neyse Şahsiyet Alzheimer olacağını öğrenen bir adamın "madem her şeyi unutacağım seri katil olayım " tarzında diyebileceğimiz bi konuya sahip en amiyane tabirle. Çekim kalitesi, oyunculukları ( Haluk Bilginer'i geçiyorum ama Cansu Dere çok geliştirmiş kendini ) - şimdilik - senaryosu bi hayli ümit vaad ediyor. 3 bölümü yayınlanmış henüz, kaç bölüm olacak vs bilgi bulamadım. Bi bakın derim. Bir de Jeneriğe bayıldım ! https://www.youtube.com/watch?v=RRgSPaRB2oU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=EMJ6409ZjR4 https://www.youtube.com/watch?v=_5qRTtw0Bls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 ben beğenmedim ya >audienceın sempati duyması için belli bir özellik verilen zeki karizma cool suçlu >onun peşinde koşan ve kendi kişisel derinliği olan polis şu premisein sıradan ve klişe gelmemesi için son 15 yılı "akşam kanaldde starda ne varsa" izleyerek geçirmiş olmak lazım işte polis kadın olmak zorunda zaten çünkü erkek olsa bir aykırılığı bir ilgi çekiciliği olmaz hödö daha trailerı izlemeden misogynynin dibine vurmuşlardır kesin diyorsun replikler suratına suratına geliyor falan ha tabiki türk televizyonu standartlarıyla çok iyi ona bişey demiyorum çok vurmayın pls benim gibi düşünen hiç mi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 fragman gibiyse izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 @raylen bazı seyircileri memnun etmek mümkün değil. sinemacılar çoktandır bunun farkında. çünkü audience dediğin kitleye saf kötü adam koyduğunda hayatta böyle suçlu olmaz denir, suçluyla bağ kurdurduğunda sempati kurduruyolar çok klişe. ortasını tuttursan da başka dert. açıkcası yeni bir kıta keşfetmelerini beklemiyorum ama eldekini iyi sunmaları beni mest ediyor. kadın kısmı için de aynı şey geçerli bence. tatmin edemiyorsun olsa da olmasa da. sjw kaynıyor her şeyden nem kapan. o yüzden ben konunun bütünlüğü, sinematografisi, kullanılan müzikleri ve oyunculuklar gibi şeyleri görmek istiyorum. bu konularda eksiği bırak fersah fersah üstünlüğü olan bir dizi gördüm karşımda. osuruktan hikayeleri filmleştirmek büyük marifettir mesela. bknz: dunkirk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 cansu dere bence kötü baya ama haluk bilginer'in karakteri mükemmel yazılmış bence. özellikle hakimin yemek masasındaki konuşması falan süperdi. çok iyi oynamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ahmedinejad +1 Rizzoli & Isles gibi bir beklenti içine girmemek lazım, ben biraz öyle oldum cansu dere rizzoli eşleşmesi cinayet falan... bu ikisini kıyaslamaya devam edersek, polisiye olayların örgüsü, işlenişi, yaratıcılığı ve polis tarafının kurgusu, şahsiyette çok basit ve ilkel kalıyor. silahların dahil olduğu sahneler falan hepten amatör falan çok önemli değil ama artı amatör altı yapılan bir hata da, adli arşivden aşırdığı silahları masaya dizdiği sırada, silahların birinin üstünde "zoraki" yazısının net okunması zira adamlar kuru sıkı ve havalı silah yapan bir firma, hadi diyelim kurusıkı bozması bir silah olsun o, olmayan bir iş değil ama bir sahnede luger p08 kullanmışlar -hakimli olan- aynanın karşısında kurmaya çalışıp kuramadığı sahnede yine bariz olarak kullandıkları havalı silahın marka modeli açıkça gözüküyor şu görselde okunanların hepsi rahat okunuyor https://cdn3.volusion.com/9team.5a6rm/v/vspfiles/photos/KWCKCB41DHN-3.jpg?1469414866 buna ek olarak 9mm parabellum u marka yapan silahın, otopside 7,65 çıkması yine garibime gitti. ne gerek var yanı, tamam 7,65 de atıyor ama ne gerek var, niye yani? dediğim gibi bu gibi alanlarda böyle basit hatalar yapmışlar, çok mu önemli değil, bunların dışında işlenen konu zaten değişik ve iyi gidiyor, biraz ağır ve anlaması zor, çok boş alanlı gidiyor ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 oo synthwave alırım bi dal. polis hanıma bi testarossa versinler de estetiğe doyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 dacia duster vermişler onun yerine, o sırıtmıyor da parabellum yerine 7.65 olması sırıtıyor hehehehe koskoca narcos'ta da tüm silahlar EKOL ama dert edip wot çekmedik bunun üstüne feamer karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 İlk bölümü yeni izledim gayet güzel şimdilik izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2018 https://youtu.be/0S5PIlIuNLQ?t=11m11s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=U4inyGay92s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 3 bölüm daha çıktı dün akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=lU0FnMoCME4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 dizi baya başarılıymış ya. merakla bekliyorum sonraki 3 bölümü. gayet iyi oynuyor herkes. hikaye, kurgu vs iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 son iki bölüme kadar gayet keyifle izledim, küçük aksaklıkları göz ardı ederek. ama beşinci bölümde baya bi gıcık oldum neden emin değilim. öte yandan hikayenin açığa çıkmasıyla aslında çok da bizden uzak olmayan bir hikaye olması biraz hayal kırıklığı oldu. başta bu kadar saklamasalarmış iyi olurmuş. illa ki başka bir şey bekleniyordu. kesin nevra'nın babası ile agah tanışıyor, agah nevra'yı o zaman tanımış. örtbasa zamanında agah da yardım etmiş. şimdi vicdan azabı çekiyor. en azından teorim bir noktada tutacak. neden hakimi öldürdü vs. bunu cevaplamıyor ama neyse bakalım bence izlenebilir seviyede bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2018 iyi gidiyor bakalım, takipteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 yeni 3 bölümünü bu akşam 21'de ateşliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Gerçekten final çok güzeldi, güzel iş çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 mükemmel bir finaldi ya öyle vurdu ki ülke gerçeklerini yüzümüze bir tokat gibi... dizinin bir takım can sıkan kısımları, klişeleri vb. vardı gözümde ama hepsini unutturdu bana, önemli olan mesajdı dedi siktiret gerisini bunları unutma dedi. bir tek agah alzheimer değil dedi. göstermedi ama umarım nevra o orospu cocugu sunguru da temizlemiştir. tüm olanlardan sonra hala başka bir ufak kızı tutsak ettiğini görünce ekrana vurasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2018 şimdi izledim bitti, final mesajı dizinin eksikliklerini, göze batan kısımlarını unutturdu. nevra'yla ateş'in, deva'yla manyak kızın ilişkileri beni kahrediyordu acayip yapmacıktı onlar da bitti ya ne güzel oldu. acaba agah'ın televizyonu dışarı atması dizinin online yayınlanmasına falan da mı bir gönderme? fan club biraz daha güzel işlenseydi daha sonra nevra'nın köpek öldürenliği falan da çizgi roman tarzı dahi olsa iki dakikalığına sunulsaydı, ne bileyim polis ne demiş, halk napmış falan gösterselerdi daha da güzel olurdu. sonuç olarak izlediğime pişman değilim, daha daha güzel tabii ki olabilirdi ama en azından çıta çok aşağıda değil. böyle yapımların artması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2018 Şu dizide gördüklerimiz gerçek hayatta hiç sırıtmaz. böyl de boktan bir hal aldı hayat. Güzel diziydi. Çok güzel mesajlar da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 bugun izledim finali. guzeldi baya. yer yer de baymadi degil yalniz. kambura cok farkli sekillerde oldurebilirdi ahgan, ne biliyim zehirle, camdan asagi at. sen yine notlari birak ama, en azindan araba tamircisini pert etseydin arabanin altinda ezip. bazi senaryo eksiklikleri de vardi tabi, bombayi nasi yaptigi muamma, toto$u oldurdukten sonra polislerin hic oraki olaylardan bahsetmemesi fln filan. kirmizi sacli yasli kadinin (adini unuttum lan su anda asdf) kilit bir rolu varmis havasi verildi, cacaca yaparken kut dedi gitti, bisi de anlayamadik. cansu dere surekli mannequin challenge yaptigindan, donuk olmasi gereken yerlerde oldukca basarili asdf mimik yapmasi gereken yerlerde yine eysan, hep ey$an. haluk bilginer'e diyecek bisey yok, ustad akmis yine. ama kediyi nasi ac birakirsin be, diziye oyle giris mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 4-5 gündür izliyorum bitti. baya baya güzel. türk dizisi izlemeyen bana çatır çatır izlettirdi. - genel olarak müzik seçimlerini beğenmedim. sahnelerin temposuna uymayan müzikler falan kullanıldı birkaç defa, hiç anlamadım yani niye yapmışlar. - zuhal ve deva'nın oyunculukları beğenmedim. diğer yan roller gayet güzel olmuş bence. haluk bilginer zaten yaşıyor oynarken, muhteşem. deva'nın böle ortada hiçbişi yokken köpek öldüren kulübü kurması falan çok saçma geldi. kız arkadaşına orospu diyen, dövdüğü elemanla da kanka falan oldu bir de. sonunu da beğendim. ortada bıraksaydı da beğenirdim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2019 direk finali izleyip bölümlere geri mi dönsem çok yavaş ilerliyor sıkıntı verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar