Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dune

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yönetmende yüzüklerin efendisi gibi 2 filmi bir çekeyim demişde Warner Bros kabul etmemiş. Yine Part 1 yazmışlarda, eğer hype olmayıp para kazanmasaydı film çekmeyeceklerdi Part 2 işte.

Mesaj tarihi:

güzel film de motion picture of the decade falan ne yav biraz overrated oldu bu film, böyle yarıda pat diye biten bir şey zaten ne kadar iyi olursa olsun eN iYİ fiLiM falan olmaz imho

Mesaj tarihi:

Çakallar...

Spoiler

Yüksek ücret alacak neredeyse herkesi elediler ikinci filmden önce

Oscar Isaac, Jason Momoa, Josh Brolin hep mefta...

Ver bol bol Fremen figüranı ikinci film olsun

Mesaj tarihi:
On 27.10.2021 at 18:02, Silphatos dedi ki:

güzel film de motion picture of the decade falan ne yav biraz overrated oldu bu film, böyle yarıda pat diye biten bir şey zaten ne kadar iyi olursa olsun eN iYİ fiLiM falan olmaz imho

infiniti warı ayakta alkışlıyodunuz ama room was half

Mesaj tarihi:
11 saat önce, quixef dedi ki:

Çakallar...

İçeriği gizle

Yüksek ücret alacak neredeyse herkesi elediler ikinci filmden önce

Oscar Isaac, Jason Momoa, Josh Brolin hep mefta...

......

MI ACABA?????.....?????...

Mesaj tarihi:

Baya guzeldi. Atmosferi cok iyi vermis, kostumler, renkler muzik vs cok iyi. Kisitli zamanda, sadik kalarak anlatilmasi gereken  bir kurgu oldugunu goz onune alarak, elestirecek pek birsey bulamadim.

Kynes karakterinin bazi replikleri cok kasinti geldi sadece. Eline erkek repligi verilmis bir kadin hissi uyandirdi.

Kendimi iyi adamlari tutarken buluyorsam filmdeki kotu adamlarin, catismanin, guc dengesizliginin betimlemesi guzel yapilmis demektir. Yoksa iyilerin iyiligi, guclunun gucu yavan oldugu icin kotuleri tutarim genelde (bkz Star Wars).

Mesaj tarihi:

Az önce izledim. Kaliteli olur diye Amsterdam’a geldim imax, su lanet 3D teknolojisi bok etti resmen. Yine hunharca karanlıktı film. 

onun dışında güzel işlenmiş film söylemem lazım beğendim. Tek canımı sıkan; çok slow-mo annecim.

Mesaj tarihi:

Beni etkileyen mistisizmin iyi verilmis olmasi oldu acikcasi.

Onun haricinde zaten gemi tasarilarindan kostumlere kadar sahaneydi her sey. Uzun zamandir ilk kez daha sinemadan eve donerken filmi hemen bir kez daha izlemeliyim dedim. 

Mesaj tarihi:
17 dakika önce, eldar dedi ki:

Kitabını aldım okuyorum da, ben bunların eski gezegenlerini verip Dune'a temelli taşındığını anlamamıştım filmde, benim kıtlığım mı bu?

hayir ,  sanki 2.  1 gezegen veriyorlarmış gibi anlatmışlar filmde ya da gezegen vermek değil de  Spice harvest'ini  Atreides'lere geçtiğini onun için  dune'a gelmişler gibi göstermişler filmde. 

Mesaj tarihi:

Ben tüm hanedanın oraya taşınmasını yadırgamıştım bu yüzden. Hadi Dük gelse anlarım da, oğlu karısı falan niye geliyor. Zaten geride gezegen kalmamış meğersem.

Mesaj tarihi:

Film hakkımda yorumum  katılmayan katılmıyorum desin. 

Spoiler

Benim sevmediğim şey  aynı flash forward'ı 100 kere göstermesi. Yeterrrrrrrr dedim. Bu kadar yavaş alıcağına  5 saatten kıstık dediğiniz filmden  yani Arrakeen'den  daha çok şey gösterirdin. Dune şehrini gösteren bir bok yok. 

Bir de müzikler çok   Hanz Zimmer ben burdayım demiş  ya asdafg. 

• Yeni Oluştur...