progamer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Yönetmende yüzüklerin efendisi gibi 2 filmi bir çekeyim demişde Warner Bros kabul etmemiş. Yine Part 1 yazmışlarda, eğer hype olmayıp para kazanmasaydı film çekmeyeceklerdi Part 2 işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2021 sevindim nihayet dune un popülerite kazanmasına. Fazla underrated gidiyordu. Belki şimdi adam gibi oyunları animasyonlar vs de gelir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 3d imax mi , düz 2d mi ? 2d imax konmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 ses sistemi en kaliteli neyi buluyorsan o bence. imax 3d gözlükleri karartıyor ekranı 2d halinde bile çok karanlık olan sahneler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 güzel film de motion picture of the decade falan ne yav biraz overrated oldu bu film, böyle yarıda pat diye biten bir şey zaten ne kadar iyi olursa olsun eN iYİ fiLiM falan olmaz imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Çakallar... Spoiler Yüksek ücret alacak neredeyse herkesi elediler ikinci filmden önce Oscar Isaac, Jason Momoa, Josh Brolin hep mefta... Ver bol bol Fremen figüranı ikinci film olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 On 27.10.2021 at 18:02, Silphatos dedi ki: güzel film de motion picture of the decade falan ne yav biraz overrated oldu bu film, böyle yarıda pat diye biten bir şey zaten ne kadar iyi olursa olsun eN iYİ fiLiM falan olmaz imho infiniti warı ayakta alkışlıyodunuz ama room was half Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2021 şu marvel'ı bi sal la gold, baydın yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Ulan ben senden daha fazla marvel haterim densiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 11 saat önce, quixef dedi ki: Çakallar... İçeriği gizle Yüksek ücret alacak neredeyse herkesi elediler ikinci filmden önce Oscar Isaac, Jason Momoa, Josh Brolin hep mefta... ...... MI ACABA?????.....?????... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 2 doğru 1 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Dune Messiah okuyorum şimdi de, 1 doğru 2 yanlış aslında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 bu ne lan haham duası gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2021 9 saat önce, axedice dedi ki: ...... MI ACABA?????.....?????... kitaptan spo var ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Dun izledik, baygi baygi olmus. Baslari biraz tirt bilimkurgu dizisi gibiydi ama 5 10dk icinde her sey yerine oturdu. Uzun zamandir en keyifle izledigim filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Baya guzeldi. Atmosferi cok iyi vermis, kostumler, renkler muzik vs cok iyi. Kisitli zamanda, sadik kalarak anlatilmasi gereken bir kurgu oldugunu goz onune alarak, elestirecek pek birsey bulamadim. Kynes karakterinin bazi replikleri cok kasinti geldi sadece. Eline erkek repligi verilmis bir kadin hissi uyandirdi. Kendimi iyi adamlari tutarken buluyorsam filmdeki kotu adamlarin, catismanin, guc dengesizliginin betimlemesi guzel yapilmis demektir. Yoksa iyilerin iyiligi, guclunun gucu yavan oldugu icin kotuleri tutarim genelde (bkz Star Wars). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Az önce izledim. Kaliteli olur diye Amsterdam’a geldim imax, su lanet 3D teknolojisi bok etti resmen. Yine hunharca karanlıktı film. onun dışında güzel işlenmiş film söylemem lazım beğendim. Tek canımı sıkan; çok slow-mo annecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2021 Beni etkileyen mistisizmin iyi verilmis olmasi oldu acikcasi. Onun haricinde zaten gemi tasarilarindan kostumlere kadar sahaneydi her sey. Uzun zamandir ilk kez daha sinemadan eve donerken filmi hemen bir kez daha izlemeliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Kitabını aldım okuyorum da, ben bunların eski gezegenlerini verip Dune'a temelli taşındığını anlamamıştım filmde, benim kıtlığım mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Yok abi ben de anlamamıştım valla Kötü bir izleyici olduğumdan da olabilir. Eski şato duruyor yerinde diyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 17 dakika önce, eldar dedi ki: Kitabını aldım okuyorum da, ben bunların eski gezegenlerini verip Dune'a temelli taşındığını anlamamıştım filmde, benim kıtlığım mı bu? hayir , sanki 2. 1 gezegen veriyorlarmış gibi anlatmışlar filmde ya da gezegen vermek değil de Spice harvest'ini Atreides'lere geçtiğini onun için dune'a gelmişler gibi göstermişler filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Ben tüm hanedanın oraya taşınmasını yadırgamıştım bu yüzden. Hadi Dük gelse anlarım da, oğlu karısı falan niye geliyor. Zaten geride gezegen kalmamış meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Film hakkımda yorumum katılmayan katılmıyorum desin. Spoiler Benim sevmediğim şey aynı flash forward'ı 100 kere göstermesi. Yeterrrrrrrr dedim. Bu kadar yavaş alıcağına 5 saatten kıstık dediğiniz filmden yani Arrakeen'den daha çok şey gösterirdin. Dune şehrini gösteren bir bok yok. Bir de müzikler çok Hanz Zimmer ben burdayım demiş ya asdafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Dune şehri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar