zipzip Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Kamera iyi ya, açısı falan güzel. 1 tık zoom yapsan yeter de mikrofon harikaymış harbiden glaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 patates surat yerine 2d anime kafası koyun siz de https://twitter.com/karakasa893/status/960055133022257152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 -Deno- said: Deno ≥ Xeno yaparsan anlayabilirim. simdi baktim ikinize de [video]https://www.youtube.com/watch?v=MHm9kPXZ4pk&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459"> Xeno kazandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 -Deno- said: Abi Şükrü bize laf koyuyor orda niye katılıyorsun. abi dur adama ters psikoloji yapıyorum ne bozuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Gulmeme challange gelcek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Lyv said: -Deno- said: Deno ≥ Xeno yaparsan anlayabilirim. simdi baktim ikinize de [video]https://www.youtube.com/watch?v=MHm9kPXZ4pk&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459"> Xeno kazandi. Demek bir video'ya tav oldun Sinem....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Lyv sinem değildi sanırım. Lyvanna'ydı o. Ya da undercover takılıyor da olabilir za. Yine de teşekkür ederim cnms. Doğru seçim *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Lyvanna hesabi kapanali cok oldu yav. bayadir bu hesaptayim. ama bu fake hesaplarimin olmadigi anlamina gelmez. eheheh nbr tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Oha paticik de hala kadın varmış, ben shoq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Vay be. Slm snm heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 stream izlemeke kadar gereksiz bişi yok heralde ya izlemek yerine oynarım daha iyi he ama bişi league falan olur yada çok pro bi adam oturur izlerim ama playing curveü semi-conductive metal ligindeki adamları izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Film falan izlemek yerine de film mi çekiyorsunuz şunu çok merak ediyorum walla :) Hazır aklımdayken takip ediyim ben ya unutuyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 "Oyun oynayan adamı izleyeceğime kendim oynarım" cılar bitmedi mi yauuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 top tier adami izlersin de average gamer'i izlemeye ben de anlam veremiyorum. mesela overwatch icin wraxu, pubg icin shroud/mithrain falan izleniyor. o da oyunda degilsem ikinci monitorde acik duruyo yani, baska bisi yaparken duruyo kenarda. saatlerce takip edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 abi eğlencesine zaten, adam/kadın komikse eğlenceli bir tipse muhabbeti iyiyse vs. yemek yerken, en bileyim kahve içerken vs. açıp izliyorum şahsen. Oturup 5 saat sapık gibi izlemekten bahsetmiyorum tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Katılıyorum bu düşünceye. Bu sebeple zaten Twitch bile izlemiyordum ben, en iyi oyuncuların da illa highlight montage'ları oluyor çünkü Youtube'da. Napıcam ortalama oyuncuları diyordum. Ama bu ortalama adamları da desteklemek gerekiyor bir yerde, çünkü potansiyeli olanlar var, gerçekten eğlendirenleri var. Sadece iyi oynayan adamlar için Twitch izlemek doğru değil bence. Tercih meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Tercih meselesi evet. Ben iki sebepten izliyorum. Birincisi sahip olmadigim oyunlari gorup alip almamaya karar vermek, digeri de oynadigim bi oyunda daha iyi olabilmek icin pro'lardan ilham almak. Eglenceli muhabbet falan icin twitch takip etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Ben olsam beni izlemem mesela das ama siz izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 wow oynarsan izlerim abi seni. takip te ederim ama abone olmuyom prensip gereği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 wow malesef yok ya. izlemesen de takip edersen şukela olur hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 tipini beğenmedim tam bir satanist kılıklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ama takip edicem söz satanistlerin de desteğe ihtiyacı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Gecen bakiiym dedim. Oturmus bira iciyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ben rocket league de prolari izleyip, lan bu bebe mi superstar, aynisini ben de yaparim diyip, ranked e girip 8 yedikten sonra, twitch'e ara verdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar