Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben de başlık aççam twitch.tv/xynocidetv

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Deno ≥ Xeno yaparsan anlayabilirim.

simdi baktim ikinize de
[video]https://www.youtube.com/watch?v=MHm9kPXZ4pk&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459">

Xeno kazandi.
Mesaj tarihi:
Lyv said:

-Deno- said:

Deno ≥ Xeno yaparsan anlayabilirim.

simdi baktim ikinize de
[video]https://www.youtube.com/watch?v=MHm9kPXZ4pk&feature=youtu.be?feature=oembed" width="459">

Xeno kazandi.

Demek bir video'ya tav oldun Sinem.......
Mesaj tarihi:
stream izlemeke kadar gereksiz bişi yok heralde ya
izlemek yerine oynarım daha iyi he ama bişi league falan olur yada çok pro bi adam oturur izlerim ama playing curveü semi-conductive metal ligindeki adamları izleyemiyorum.
Mesaj tarihi:
top tier adami izlersin de average gamer'i izlemeye ben de anlam veremiyorum. mesela overwatch icin wraxu, pubg icin shroud/mithrain falan izleniyor. o da oyunda degilsem ikinci monitorde acik duruyo yani, baska bisi yaparken duruyo kenarda. saatlerce takip edemiyorum.
Mesaj tarihi:
abi eğlencesine zaten, adam/kadın komikse eğlenceli bir tipse muhabbeti iyiyse vs. yemek yerken, en bileyim kahve içerken vs. açıp izliyorum şahsen.

Oturup 5 saat sapık gibi izlemekten bahsetmiyorum tabi..
Mesaj tarihi:
Katılıyorum bu düşünceye. Bu sebeple zaten Twitch bile izlemiyordum ben, en iyi oyuncuların da illa highlight montage'ları oluyor çünkü Youtube'da. Napıcam ortalama oyuncuları diyordum. Ama bu ortalama adamları da desteklemek gerekiyor bir yerde, çünkü potansiyeli olanlar var, gerçekten eğlendirenleri var. Sadece iyi oynayan adamlar için Twitch izlemek doğru değil bence.

Tercih meselesi tabi.
Mesaj tarihi:
Tercih meselesi evet. Ben iki sebepten izliyorum. Birincisi sahip olmadigim oyunlari gorup alip almamaya karar vermek, digeri de oynadigim bi oyunda daha iyi olabilmek icin pro'lardan ilham almak.

Eglenceli muhabbet falan icin twitch takip etmem.
  • Yeni Oluştur...