sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Hayır yani, uzatsan nolcak birader ??!?!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Şaka şaka, tabii ki hiçbirimiz bu kadar etik değiliz. Abartacak bir durum yok, ama sen de gelip koymadan sorsam daha iyiydi ya desen konu kapanacaktı, sayfalarca uzamasının sebebi açıkçası senin inatlaşman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 -Deno- said: 'I'm completely fine with someone using my work to learn and practice with. Just give me a credit for the original works!' Adam kısaca kendi çalışmalarının başka bir yerde aynen kullanılması ile ilgili genel bir açıklama yapmış. bold olan kısım ile senin kısaca dediğin kısım arasında alaka yok. öğrenmek ve pratik yapmak için kullanabilrisiniz demiş adam. sonradan verdiği izin dışında en başta yaptığın şey yanlıştı. kabul etmemek için ne kadar çok dil döküyorsun. aldım kullandım size ne desen bu kadar uzamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Noluyo ya yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 akşama yayını var herhalde promote ediyor sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ahahahahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 yayında pati dramalarını seslendir bence haftada bir. izlenir valla. kim kiminle nerede kapaklanmış ŞOK ŞOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 mokoko said: -Deno- said: 'I'm completely fine with someone using my work to learn and practice with. Just give me a credit for the original works!' Adam kısaca kendi çalışmalarının başka bir yerde aynen kullanılması ile ilgili genel bir açıklama yapmış. bold olan kısım ile senin kısaca dediğin kısım arasında alaka yok. öğrenmek ve pratik yapmak için kullanabilrisiniz demiş adam. sonradan verdiği izin dışında en başta yaptığın şey yanlıştı. kabul etmemek için ne kadar çok dil döküyorsun. aldım kullandım size ne desen bu kadar uzamaz. Abi bold yazmana gerek yok, ilgili kısma yukarıda açıklama yapmışım zaten. Hala aynı noktadayız. Kabul etmemek için dil dökmüyorum, baştan yanlış olduğunu kabul ettiğim basit bir olayın zıvanadan çıkarılmasına ve 'vur ha vur' mantığına dil döküyorum. Ya da siktirin edin ona da dil dökmüyorum ya amaan. Gene Wot yazacam şimdi biliyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Ya sen bir kere yazdığın mesajı 97 kere güncellemişsin, bu kadar kararsız fikirleri oturmamış bir adamdan ne beklenir ki??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 açıklaman yanlış abi. adam isteyen credit verdiği sürece çalışmalarımı kullanabilir yazmamış adam. eğitim ve pratik için kullanabilirsiniz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Tamam abi peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ben adamın tarafını tutcam hepniz birlik olmuşsunuz karşim hiç takma direk çak grafiği logoyu nolcak ya sanki dr disrispektsin allahansen kim bulcak görcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 gercek disrespect bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Esh lütfen stahp abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Sürekli "şaka" yapmak zorunda değilsin. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 afddsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 yayını izleyemedim. spidey oynarken görüntü dondu sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Dün olduysa refresh yapınca çözülüyordu o. Birkaç kişi daha söyledi, refresh yaptılar düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Abi yanlış anlama ama, birkaç kişi derken? https://i.imgyukle.com/2018/09/25/SZ6cb.png Ben 3 kişi izlemiş gibi görüyorum dünkü yayını, e biri burada. "Birkaç kişi daha söyeledi" deki birkaç kişi, diğer 2 kişiyi mi kastediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 o donma olayı bazı kanallarda oluyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 luzumsuz kanallari kisiyolardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Birinin nicki Omery biri de Vongola söyleyenlerin. Ömer chat'ten yazdı, Vongola'da Steam'den söyledi. Geçenlerde de söylemişlerdi, kota ay ortası gibi bitiyor Joker AKK alıyorum onu da takip edemiyorsun ne kadar kaldı diye, ama normal şartlarda bitmiyor. Belki benim kotadan dolayıdır diyordum, ama refrest edince düzeldi işte. Hazır Deno çabuk parlıyorken iyice üstüne gidelim taktiği mi bu abi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Abi ben ibneliğine trollüyorum açıkçası, yoksa seviyorum seni yani. Ama birkaç kişi dediğin gerçekten diğer 2 kişiymiş lan. :D:D:DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Abi 2 kişi büyük rakam benim için lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Ne duygusal yapıyon olm? Şahsına mı küfrettik. Parlamanla alakası yok. boldla yazılan kısımda açıkca yazmış. context olarak karıştırdığımız bi durum yok. Adam materyali öğrenme ve pratik amaçlı kullanabilirsin yazmış. SOnra ok demiş sana onda sıkıntı yok. Ama orda yazdığı cümle öğren çizimini geliştir bizi de unutma diyor. Niyetin kötü olmasa da uygulanışı yanlış. Önce "eser"i kullanıp bişey olursa diye devam etmemelisin diyoz. Edemezsin demiyoz. Allah allah, yapıcı eleştiri yapanla trol yapanı niye ayırd edemiyon sen onu anlamadım? Herkesi aynı kefeye koyma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git