senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Adam sonra gidip baskasina cizdirdi villayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 ben tanımadığıma da bedava yaparım yeri geldiğinde. problem o değil. yapmıyorum diyeni kötü göstermek sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 senko said: Adam sonra gidip baskasina cizdirdi villayi. aynen oyle. belese olmayacagini anladi parasini verdi yaptirdi. bildigin uo dan 2 story villa projesini vermis adama arkadasi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Xesqe escordlarda boyle dusunse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 goldbären said: ilk defa ben gelsem ve benden de para almasan ne güzel olur ha saroes nickimi doğru yazsaydın belki....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 yayincilikla ugrasiyorsan bu tarz isleri bedavaya yapacak insanlarla karsilasirsin. grafik isleriyle ugrasanlar "abi 2 saatini ayirsan", "logo ya basit bir sey" gibi isteklerden 25 yasina kadar otuz defa illallah demis oluyor. hepsinin uygun gordugunde bedavaya calismisligi vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 bana da kod yazdirmaya calisiyo bazi haysiyetsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 deftonez de atananmış rave havası var biraz, rahmetlinin de çok seri çıkışları olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 rahmetli oldu mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 bu arada deno bana sormadın hiç, arkadaş değilmişiz demek ki piç, yerken kaburgaları önümde, ayran değil rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 pic diye bitmesi lazimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 -Deno- said: Silphatos said: seni izleyrcegim gider gercek kesit sari biyik chronicles izlerim Abi ben hile yapmıyorum oyunlarda o yüzden sana hitap etmiyor. VAC ban yiyenleri izlemeni tavsiye ediyorum. lan ben uoda treehack bile kullanmamış adamım hile ne yeteneksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Deftonez boş yapmış mesai öldürüyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Yazık sevdiğim bir grubun da ismini koymuş halbuki. He beleşçi he tamam ondan he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Hafta sonu panelleri güncelledik, izleyici çocuklardan biri büyük destek oldu. 3 saatte falan bitti. Tatlı oldu bence, uzun süre götürür bu beni. Belki değiştirmem bile ilerde. Görselleri internette buldum, çizen sanatçıya mail attım benim kanalın linkini de paylaşıp sıkıntı olur mu diye. Henüz görmedi sanırım mail'i, adam kullanma derse kaldırıcam tabi. Bir iki widget vs. eklemek lazım şimdi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 izin gelmeden kullanmaya baslamak yanlis bir sey olmasinin disinda telif sahibi fark ederse twitch nezdinde "sikinti"ya yol acabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 gtünden kan alırlar GEEENÇÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ayrıca summon gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Abi adama mesaj attım işte samimi bir dilde, senin ismini ve websiteni referans olarak gösterebilir miyim dedim. Her halükarda Gerge'ye danışayım ben ama, iyi söyledin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 danisma ucreti olarak bir winrar alir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 milletin emeğini beleşe getirmeye çalışmış gene. yetiş ya deftonez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Of gömecek şimdi beni kendimi ifşa ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Daha 2 gün önce yedim copyright strike. Emoteları çizdirdiğim kişi başkasından birebir çizip renkleri değiştirmiş sadece. Aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 nası ya hani sadece benziyolardı. çalmış demek ha sadfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
-Deno- tarafından paylaşıldı:
İşte görüyorsunuz böyle bir arkadaş kendisi
ZaugnaKhaldun tarafından önerildi
0 reactions
Bu mesaj içeriğine git