dana22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 yine de istatistiki olarak normal populasyona gore anlamli bir ihtimal var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 belki finduk ezmesi sevmayidur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 pascalnouman said: Jaegerjaquez said: Frostbite said: Abaww konu nerden nereye gelmis.jaegere satasmaya gelmistim bende abi sana saunada hamamda vb yerlerde asılan varmı diye :) saunaya girerken alkışlıyolar abi sdfsdfsdfs alkislarken pestameller dusmuyorsa sikinti yok bence jahsdgvaöd yok, tam tersine yukseliyor, cadir kuruyorlarmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 klimali olan cadir kazanir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 kılimalı olan cadır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 abi böyle basketçiler sahaya falan girerken uzatılan ellerie çak yapıyo ya bizde saunaya girerken dalgaları kaldırıp çak yapıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Konu kilitlenmeden bi yorum yazayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Ibret olsun diye acik tutuluyor herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Gayliğin evrimdeki yeri ne ? mutasyon falan mı? Çelik yeleğimi giydim , atış serbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 µh said: Sen istediğine çomar ve öküz diyebiliyorsun da o niye kız kurusu diyemiyor? Ooo critical hit. Alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 mutasyon yok..insan soz konusu ise genetigimizde hem disi hem de erkek kodlu geliyoruz..dolleyen sperm bunun disi yonunde mi erkek yonunde mi geliseceginin belirleyicisi oluyor..arada basamaklarda takilma genetik anormali bazi maddeler vs sebebi ile her iki cinsiyet organlari da gelisebiliyor..segonder cinsiyet karakterleri gelisirken duraksamalar takilmalar vs olabiliyor..olayin psikolojisi tabi su anda muamma..yani psikolojik cinsiyet tercihi diye birsey var mi..bu genetigimizde kodlu mu bilemiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 zaman içinde dış etkenler ile değişebileceğini iddia edenlerde var, psikolojik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 bknz sekil 1a https://i.imgur.com/EO4Gra6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 burada kartal kardeslerimize karsi mesnetsiz iddialarda bulunuluyor saniyorum, kapaktan anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 belki dogu bey oraya yuzuk tasiyicisi kimligi ile gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Yüzüğü Mordor'a kartallarla götürselerdi ne olurduyu da sorgulamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 usenmesem saurona yuzuk veren perincheck resmi yapardim sunun ustune :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Findukezmesi said: Bana erkekmiş gibi davranıyordu, geçen gün itiraf etti ancak kendisiyle görüştüğüm zaman benden hoşlandığını vs. Söylerse diye ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sppr salonuna gitmiştik oranın hamamındayken sürekli peştamalimin altına testiyle su atıyordu, huylanmadım değil hani. Kendisine dertlerimi anlatırken ne yapmam gerektiğini vs. Çok iyi öğütler veriyor, evine gitmedikten sonra bişey yapmaz umarım Kendi içimdeki acaba homofobik miyim şüphelerimi yokettin şu lafınla teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Foto geldi sandim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Tim %95 i erkek olan forumda meriçlik mi kasmış bana mı öyle geldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Tim aquila cabalamis yine voice of reason. Dediginden bir adim geri atmamak icin sekilden sekile girmek cok daha yorucu degil mi abi cok kasiyonuz bazen ya ahshs. Okurken uzuluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 uy....u falan emin abi çok agresifsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 sdeceokuyangenç said: Tim %95 i erkek olan forumda meriçlik mi kasmış bana mı öyle geldi ? Kadina kadin demeyi, saygi duymayi laf olsun diye yapilan, yalakalik yapilirken soylenen bisey zannediyorsan, normal boyle dusunmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 kadına kadın gibi davranmaktan önce bir, kadına insan gibi davranmayı öğrenin abi, gerisi gelir zaten. nasıl erkeğin çomarı varsa kadının da çomarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar