Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gay bir arkadaşım var

Findukezmesi

Öne çıkan mesajlar

pascalnouman said:

Jaegerjaquez said:

Frostbite said:

Abaww konu nerden nereye gelmis.jaegere satasmaya gelmistim bende abi sana saunada hamamda vb yerlerde asılan varmı diye :)

saunaya girerken alkışlıyolar abi sdfsdfsdfs

alkislarken pestameller dusmuyorsa sikinti yok bence jahsdgvaöd

yok, tam tersine yukseliyor, cadir kuruyorlarmis..
Sosyal ağlarda paylaş

mutasyon yok..insan soz konusu ise genetigimizde hem disi hem de erkek kodlu geliyoruz..dolleyen sperm bunun disi yonunde mi erkek yonunde mi geliseceginin belirleyicisi oluyor..arada basamaklarda takilma genetik anormali bazi maddeler vs sebebi ile her iki cinsiyet organlari da gelisebiliyor..segonder cinsiyet karakterleri gelisirken duraksamalar takilmalar vs olabiliyor..olayin psikolojisi tabi su anda muamma..yani psikolojik cinsiyet tercihi diye birsey var mi..bu genetigimizde kodlu mu bilemiyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Findukezmesi said:

Bana erkekmiş gibi davranıyordu, geçen gün itiraf etti ancak kendisiyle görüştüğüm zaman benden hoşlandığını vs. Söylerse diye ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sppr salonuna gitmiştik oranın hamamındayken sürekli peştamalimin altına testiyle su atıyordu, huylanmadım değil hani. Kendisine dertlerimi anlatırken ne yapmam gerektiğini vs. Çok iyi öğütler veriyor, evine gitmedikten sonra bişey yapmaz umarım

Kendi içimdeki acaba homofobik miyim şüphelerimi yokettin şu lafınla teşekkür ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...