Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Seat ibiza ecotsi 1.0 Style plus

Liebe

Öne çıkan mesajlar

birebir aynı aracın linkini koyuyorum aşağıya, linkteki araç 10k hasar kayıtlı tek farkı. ek olarak güzel filipis kısa ve uzun ampuller var bir de bosch aero silecek aldım 2 hafta önce. onun dışında herhangi bir dokunuş yok araçta.

2016 kasım çıkışlı 21250 km'de. beyaz renk, style plus paket işte tertemiz aşağıdakiler dışında hiç bir sorunu yok. araç adeta bir şaka 8-9 saniye arası 100'e çıkıyor. istanbul içi yoğun trafik yakıt ortalaması 8.5 oluyor. şehirler arası 100'e sabitlersen 4.5 litre yakıyor. şirket aracı aldığımdan dolayı satacağım üzülerekten.

pati fiyatı 65k sahibinden fiyatı 67.5 .

-ön tampon sol tarafı feritlerin sokaktaki internet kutusuna taktım, yerinden çıktı 50 liralık işi var sanayide.
-direksiyondaki ses açma kapama tuşunu bozdum geçen gün o değiştirelecek doğuşta garantiden.
-arka sağ camda bir tuhaflık vardı en son, tamamen kapatınca kendi kendine en sona kadar açılıyor hiç bir şekilde müdahale edemiyorsun. dolayısıyla tam yerine oturmadan milimetrik pay bırakıyorsun normal duruyor öyle ellemiyorum 2 aydır düzelmiş de olabilir sdsfds aynı sorun olmuş birilerinde, garantiden yaptırılıyor.

Dokunmatik Ekran Multimedya, USB ve SD Kart Girişi

Led Gündüz Sürüş Farları ve Led Stop Lambaları

Yorgunluk Tespit Sistemi

Dönüşe Duyarlı Ön Sis Farları ve Arka Sis Farları

Yol Bilgisayarı

Start&Stop

Cruise Control

Fonksiyonel Deri Direksiyon ve Deri Kaplama El Freni

6 Hoparlörlü Ses Sistemi

Bluetooth Telefon Bağlantı Paketi

Sesli Komut Arama Sistemi

Lastik Basınç ve Her Türlü Arıza İçin Uyarı Sistemi

İkincil Çarpışma Freni

Yokuş Kalkış Desteği

15" Çelik Jantlar

Isıtmalı Farlar ve Yan Aynalar

Dijital Klima

Krom Kaplı Ön Izgara

Coming Home aydınlatma (eve kadar izleme)

EXTRA PLUS PAKET ÖZELLİKLERİ

Yağmur sensörü,

Far sensörü,

Katlanır ısımatlı aynalar,

Kararan dikiz aynası,

6.5 inç dokunmatik ekran,

Park sensörü ve Görüntülü park pilot yardımı

4+2 ses sistemi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-yakit-cimrisi-otomatik-seat-ibiza-469076485/detay
Sosyal ağlarda paylaş

hacı güzel de feritlerin ktuuya niye taktın. fifada yendi mi seni adamın interneti kesmek istedin sdfs.

valla fena değil ama şimdiden seat laneti vurmuş sanırım. bir de ilk alırken niye beyaz almıştın (trivia soru ama idare et)
hani şirket arabalarının büyük kısmı beyaz, istanbul trafiğinin de yarısı beyaz polo clio fiesta ibiza iken.
Sosyal ağlarda paylaş

samaella said:

düşük motorun pek bi getirisi yok aynı yakıyor neredeyse şehir içinde büyük arabayla

Türk otomobil piyasası bir türlü anlamıyor işte bunu. küçük motorun az yakması hız yapmamasına bağlı. yavaş seyredebilmesi de şehir içi kurgusunun bir Györ/Macaristan, efendime söyliyim bi Brno/Çekya tarzımda olmasına bağlı.
istanbul'daki araç mahmutbeyi 3 km/h dur kalk ile geçip ardından 120 ile temde seyrediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

valla fena değil ama şimdiden seat laneti vurmuş sanırım. bir de ilk alırken niye beyaz almıştın (trivia soru ama idare et)
hani şirket arabalarının büyük kısmı beyaz, istanbul trafiğinin de yarısı beyaz polo clio fiesta ibiza iken.

ötv barajına takılmasın diye şirketler opak renkleri daha çok getiriyor, 800 TL metalik renk farkı var, eğer ötv dilimini geçirecek kontada ise maliyeti daha çok. o yüzden dediğin gibi her yer çirkin çirkin beyaz araç dolu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...