paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ginaly said: oo benim suyum 1. sıradaymış, buzdağı <3 oo zehir içiyormuşsun abi https://eksisozluk.com/29-ocak-2017-buzdagi-su-rezaleti--5292579 ben de bir bakayım dedim de fabrikada böcek ilacı ile karıştırmışlar bir partiyi galiba dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 buzdaginin gorunmeyen kısmı o ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 lan 5 dakikada öldü hype, akşam sipariş vereceğidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 biz javsu alıyoruz herhangi bir problem koku vs görmedim hiç listede de yukarıda gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 javsu köpekbalığı çarıştırdı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 gavs su? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 gerçekten çok güzel pic related + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Grego said: lan 5 dakikada öldü hype, akşam sipariş vereceğidim. haha ekşideki başlığı açanın nicki de tam uymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 sdfa hiç dikkat etmemiştim paralel nick-entry uyumu olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Yillardir Abant iciyoruz ama kitap mi cikarmis bunlar? Yenilemisler mi bari listeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 abantın tadı çok kötü değil mi ya, erikliye üzüldüm baya lan bunu kullanıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Fistan said: in kalabak we trust kalabakta eski kalabak değil ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 getir'in markasi var "KUZEYDEN SU" dusuncelerinizi merak ediyorum? 11tl makul geldi ilk sefere mahsus hediye su da veriyor 12x500ml edit: ilk 5 siparisin hepsinde 12x500ml hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Dragonfire said: abantın tadı çok kötü değil mi ya, erikliye üzüldüm baya lan bunu kullanıyorduk. abanti iciyorum iciyorum susuzlugum gecmiyor. tepelerdeymis. obur aldigim su, ki daha cok onu iciyoruz, listede sonuncu. hani sondan birinci, 160. falan olsa kendimi avutacagim. sonuncu be. mk maltepesi suyunda bile is yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Peki filtre kullansak olmuyor mu? Osmos filtreleri falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ginaly said: oo benim suyum 1. sıradaymış, buzdağı <3 bu a101 de satılan ucuz su değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 dasaaa said: Peki filtre kullansak olmuyor mu? Osmos filtreleri falan var. oluyor da filtre değişimi ve temizliğini es geçersen daha kötü olabilir biraz da bulunduğun yere bağlı. bu arada tadı da epey kötü benim denediğim arıtmadan çıkan sular şimdiye kadar tad olarak. fusaka ve buzdağı deneyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 bende gidip fuska ile 5. taskesti aldim sansima ikisini de ayni yer dagitiyormus..hala hamidiye kullaniyoruz..tad olarak bunlar daha sert hamidiyenin o az klorlu tadi ve tatliligi yok..ama diger markalara gore kandiriyor .. bayagi bir zamandir gunduz filtre su kullaniyorum..3 aya kalmadan teknik servis bakimini yapiyor..super ..hepsinden iyi cikiyor..ama rev osmos olanindan degil osmosa girmeden 7 filtreden ciktiktan sonra alip cayimi kahvemi onunla yapiyorum..hatta endustri tipi midi diyelim 2 makine var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Goering said: getir'in markasi var "KUZEYDEN SU" dusuncelerinizi merak ediyorum? 11tl makul geldi ilk sefere mahsus hediye su da veriyor 12x500ml edit: ilk 5 siparisin hepsinde 12x500ml hediye. bende bunu içiyorum. ilk 3 19lt su bedava kampanyası ile başladım. şimdi 12x 330 bedava ile devam ediyorum. Bana güzel geliyor baya ya bilmiyorum. Damacanaları falanda güzel. İçi cam dışı plastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 dana22 said: bayagi bir zamandir gunduz filtre su kullaniyorum..3 aya kalmadan teknik servis bakimini yapiyor..super ..hepsinden iyi cikiyor..ama rev osmos olanindan degil osmosa girmeden 7 filtreden ciktiktan sonra alip cayimi kahvemi onunla yapiyorum..hatta endustri tipi midi diyelim 2 makine var.. 2farkli makine? biraz daha anlatir misin? ben de ona gecireyim bizimkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 yok birbiri ile baglantili iki makine degil..midi boy 7 li arti reverse li depolu 2 ayri kasadan bahsediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Selam, İçerikleri anlarım da puanlama skalası neye göre kime göre??? Orası saçma. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 bir yılı aşkındır fuska içiyorum. mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 http://www.gidahareketi.org/VideoList.aspx http://www.gidahareketi.org/Cocuklara-Zorla-Asi-Yapilmasi-Yasal-Mi--69-sayfasi.aspx Biraz dinci ve aşı karşıtı arkadaşlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar