GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 350 çok, alternatif bulursanız link plez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 1 saat önce, ahmedinejad dedi ki: Karbon celikmis falan filan bir suru şey yazmışlar. 350 TL fiyatı sanırım. Çok geldi bana. abi fırın taşı 200-250 tl idi. daha güvenli materyal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 2 saat önce, Goering dedi ki: firin tasindan nesi iyi? 3 saat önce, Bone dedi ki: pizza çelikleri, pizza taşından daha iyi ısı ilettiği için, onu öneriyorlar. pizza taşından farkı bu. daha iyi ısı iletiyor. ama her türlü pizzanın altını önceden pişirip öyle koymak gerekiyor bizim ev tipi klasik fırınlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Selam, Ben lazerde 6mm yüksek karbonlu çelikten(ST52) kestirdim 1 tane. 1 yıldan fazladır onu kullanıyorum, oldukça memnunum. Yüzeyi zımpara ve scotch ile temizleyip sonra da seasoning yaptım; yapışma falan olmuyor. Tek kötü yanı ağır ama taş gibi kırılma ve emme derdi yok. Benim fırının raflarından 3 tanesi raylıydı, tam raya otuıracak şekilde kestirdim; oynama ve kayma da yapmıyor. Fırın temizleme modunda bunu da içerde bırakıyorum, tertemiz oluyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Selam, Ölçü ve adet belirlerseniz toplu olarak lazerde kesitirilebilir herkese; daha uygun fiyat alırsınız. Size azcık zımpara işi falan kalır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 5mm olursa az pişer 7mm olursa yanar öyle hassas bi dengedir arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 dunya gunese 7 mm daha yakin olsa hepimiz yanardik, oyle bir denge mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 bazi insanlar firinin self cleaning mandalini modifiye ediyor, normalde self cleaning yaparken kapagi acip kapayamazsin. yuksek isi derecelerine cikiyor cunku neyse, o mekanizmayi oynayip, cleaning moda alip oyle pizza pisiriyorlar, ciddiyim. onermem, o kadar nerdlige de gerek yok, ama iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 3 saat önce, goldbären dedi ki: 5mm olursa az pişer 7mm olursa yanar öyle hassas bi dengedir arkadaşlar... Mühendis adam herhalde dengeyi senden iyi bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Ben taş fırın erkeğiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Selam, 7mm yerine 8mm bulabilirdim ki daha ağır olacaktır. 6mm malzemenin depoladığı enerji de kâfi geliyor hamuru koyunca çıtır yapmaya. Hazırda da yüksek karbonlu bulunca şahane oldu. Kesim ve malzeme 50TL vermiştim; hammadde fiyatlarının böyle saçmalamadığı dönemdi :\ Ben fırında alttan 2. rafa koyuyorum sacı, sıcaklık olarak da 275-280°C kullanıyorum. Fan açmıyorum, fanın tarafı çok daha çabuk kızarıyor dengeyi bozuyor ve çevirmek gerekiyor. Onun yerine nemli pişirme yapıyorum; 3,5-4 dakika içinde hazır oluyor. Pizzada hafif kahverengi kızarmış taban istiyor ev halkı. @goldbären sana da yaptıralım bir sac :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Selam, 54 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: bazi insanlar firinin self cleaning mandalini modifiye ediyor, normalde self cleaning yaparken kapagi acip kapayamazsin. yuksek isi derecelerine cikiyor cunku neyse, o mekanizmayi oynayip, cleaning moda alip oyle pizza pisiriyorlar, ciddiyim. onermem, o kadar nerdlige de gerek yok, ama iste. Abi fırın 300°C'e kadar çıkıyor, üstü abartı olacaktır diye düşünüyorum çünkü temizleme modunda 500°C sıcaklığa çıkıyor alet. Fırının içini nemli tutmak da ısıyı arttırıyor, ben onu yapıyorum. Ufak bir tepside su da koyuyorum, elimde su da sıçratıyorum içine. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 480 de napoliten yaparsın işte fena mı 1 dk da hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 1 saat önce, paramecium dedi ki: @goldbären sana da yaptıralım bir sac yav kim uğraşacak, senin iş yolunun üstündeyim, sabahları geçerken iki tepsi de bana getirsen parası neyse veririz... sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 dostlar nasipse yarına pizza yapacağız evde, burada işin ehli patiler var kanaatindeyim. öneri, link vs elinizin altında varsa, çok sevinirim pls tek kısıtlamam evde klasik siemens marka elektrikli fırın olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 plakası kaç mm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2021 60*60 dır muhtemelen. klasik ev tipi fırın tepsisi boyutları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar