Yabgu Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 hard meh arkadaşla çekilir gibi ama ne bileyim arada bir yani, bu arada video uzun farkındayım, ama sonunu kesin izleyin heliyi gümlettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 apexten sonra o kadar ağır ve yavaş ve bayık geldi ki anlatamam sonu tatsızmış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2019 ilk solo win'imi aldım, güzeldi, buradan izleyebilirsiniz direkt son dakikalara da atlayabilirsiniz ama biraz kısın sesi zira gazla bağırıyorum asaf kesinlikle haklısın, apex öyle bir içerik ile geldi ki Nokia 6600 gibi tüm güzel dinamikleri bir anda bize sundular, bu saatten sonra ölünce direkt oyunun bittiği, yeniden oyuna dahil olmadığın ve hızlı-bol eğlenceyi çok kısa süre içerisinde sunamayan oyunlar ne kadar tutar, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Ağır meh çektim, yayınları izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Hala pubg gibisini yapamadılar yahu. Apex mapex fortnite çok kötü. Bu yine civik olmadığı için oynanir olmuş. Arada girmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 facepalm emoji bi an önce gelmeli, lazım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 13 yas american boyların oynadığı dıkşın dıkşın rengarenk çizgi film grafikli oyunlari sevenler için bence de şart facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Fortnitela apexi bir tutanlara da lazim bi triple facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 arttırıyorum 41 kere facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2019 (düzenlendi) 5 saat önce, Red dedi ki: Hala pubg gibisini yapamadılar yahu. Bu konuda şu yönden haklı; Ok apex vs iyi, güzel seri ve kısa oyun eyvallah. Hatta akıyor oyun ona da eyvallah ama paylaşım noktasında diğerlerinden daha zayıf. Oyunu oynadıktan sonra akılda yaşadığın bir şey kalıyorsa ve bunu arkadaşlarınla yaşıyorsan o daha bir başka oluyor. Arabayla takla atıp patlasan, kafana motor da düşse bir paylaşım sonuçta. Apexte aim averaj altıysa, gir öl çık gir öl çık diye geçiyor. Tam bir Br değil deathmatch gibi aslında. Pubg olamayan optimizasyonuyla kendini silkti resmen. BF streamlerine baktım da etraf çok güzel ama evlerin içi ve yerdeki droplar neden minecraft bozması onu çözemedim. Mart 26, 2019 samaella tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 (düzenlendi) mafia: firestorm Mart 27, 2019 Yabgu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Aksine Apex averaj altı aime sahip olanlar için çok daha rahat çünkü skill var tekrar dirilme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 hype ı bitti mi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 RSP is now rebranded as Private Games It’s coming after this Summer It will be available for all Battlefield V players We plan to offer the base level of Private Games tools for FREE https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/186817/community-broadcast-the-evolution-of-rsp/p1?new=1&utm_campaign=bf5_hd_ww_ic_socs_twt_bfv-community-broadcast-rsp&utm_source=twitter&utm_medium=social&cid=58134&ts=1557402380274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
openyoureyes Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 ne kalbi abi. release'de sunmalari lazimdi. uninstall edeli 2 ay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2019 valla ben de unistall ettim 2 ay önce, geri kurdum yakınlarda, ama oynamıyorum, o da yer var diye kurdum arkadaşlar falan yalvarırsa girerim diye, kimse bırak yalvarmayı gel girek bile demiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Nordic Game Awards Best Audio - Battlefield V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 NEW MAP Gameplay - Battlefield V https://www.youtube.com/watch?v=_wHGi1zjN38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Lol no thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 beceremiyorsan normal ;))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Kanka yanlış adama sarıyorsun seni hoplatırım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 ben senle bir kere oynadım, onda da rokette 5-0 yapmıştık kimdi hatırlamıyorum samaella ve holy galiba sinirden dişlerinin çatırtısı geliyordu mikrofona hiç unutmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 6 YENİ HARİTA VEEEEEEE .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2019 cod modern warfare geliyor. dice'da Bf6 modern combat yada BC3 ile gelmeli 2020'ye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 https://www.youtube.com/watch?time_continue=75&v=4rIE7faMwlU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar