Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 VI. mastery leri yapabilen var mi sdfg bi tek kar98le falan oluyo sanirim 1) 10 headshot kills in objective area in 1 life. 2) 20 headshot kills in objective area in 1 round. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 biz hala 1i oynuyoruz valla. hiç bi anlamı yok V'e geçmenin sanki. streamlerden gördüğüm kadarıyla haritalara bile aşırı benziyor. origin access'te var mı bfV bi ara denemeye alırım belki 1 aylığına bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Access aldim ben zaten. Fifa falan da var, bu artyom mu anthrax mi ne ea nin destiny si o da gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 anthem agksdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 oo anthem fahri konsolosu yüce zipzip hoşgeldiniz noldu yeni haberler mi var bu araların en antipatik oyunu anthem ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 alphada 0 içerik ama şu anki haliyle beyendim ben. 1 görev var sadece. Uçma animasyonları inanılmaz tatmin ediyor. Efektler, animasyonlar bayıltıyor cidden zevkten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 neyse access alır deneriz bi ay max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 1 saat sonra anthem betasına giricem ama nda var, bir şey yazamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 mokoko said: biz hala 1i oynuyoruz valla. hiç bi anlamı yok V'e geçmenin sanki. streamlerden gördüğüm kadarıyla haritalara bile aşırı benziyor. origin access'te var mı bfV bi ara denemeye alırım belki 1 aylığına bunu. alakasi yok iki oyunun. dinamikleri cok farkli... cod / bfv oynuyoruz biz de 3-4 kisi genelde. 3 kisi de origin premier RUS var. 330TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 arcane said: Esh said: Shroud un bf5 playi var 100 kill conquest devastation. Izlemez olaydim. max kill im 50-55 mi ne sdfg. Herif rambo gibi oynuyo mk abi X tane medic oluyor adamin pesinde dasfg. ama adam tanri parcacigi ona itirazim yok. Bf serisi leş ehere diyordu. Denk geldi bi videosunu izledim. Bir vurduysa iki vuruluyordu. Herhalde ilk kez oynuyordu. Fabianchills on basar shrouda bfde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 pek bir vurup iki vurulacak insan degil. bilmiyorum kimler en iyi oynar. zaten mesele o degildi. CS'de de hep uzerinden oyuncu sayarlar fakat kabul edilmesi lazim ki adam bir esigin cok uzerinde oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 yalniz oynadigi videoyu bi daha izledim. olm salaklarla oynuyo olmasi lazim yani. ates ettigin zaman basina 40 kisi ususuyo yani reelde, bunda oyle bisi yok. sika sika gidiyo "MONTAJ BU !" diyesim geliyo ama degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 yani surekli yer degistiriyo da bi kisi bile mi arkadan vurmaz adami sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 adamda map awareness ve refleksler asiri iyi. ben 3840x1080 oynuyorum, 2 kati ekranda arkadan vuruluyorum paso. o kilise'de iceride 3-4 kisi gorup olmeden 2 kisiyi net aliyor. geri kacip, beklemedikleri anda tekrar basip temizliyor. ben birine 60 digerine 40 dmg fln verebiliyorum herhalde ve oluyorum. COD falan da oynadi, o oyundan mesela cok cabuk baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 abi allah gibi oynadim bi iki gun once 55-7 mi neydi sadece infantry oynadim bi de. headshotlar falan havada ucustu ona ragmen 100 kill imkansiza gibi bisi abi. o kadar adam goremezsin yani. bu direk 5 kisi falan aliyo bi anda, oyle bisi yok abi bu oyuunda, birine sikarken digeri donup sana sikar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 keybindlarina bakmak lazim AWSD ile duz kosarken, geri strafe etmek imkansiz mesela. en iyi quakerlar/UT'ciler falan AWSD yerine ASDF fln kullaniyorlar :D // benim de max 60 kill'di sanirim orda ve camper temizledim assault m1907s ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Celtics said: 1 saat sonra anthem betasına giricem ama nda var, bir şey yazamam. pati nda dışı değil mi ya? endüstri'den cücereis var sanırım bi tek. o da bannerlord'u steam review'lerimizle gömecek güce sahip olduğumuz için ispiyonlayamaz. biz bizeyiz, yardır bence fghsjdk (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 10 dk sonra yine açılacak, girip 1 saat daha takılıp yazıcam abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 arcane said: pek bir vurup iki vurulacak insan degil. bilmiyorum kimler en iyi oynar. zaten mesele o degildi. CS'de de hep uzerinden oyuncu sayarlar fakat kabul edilmesi lazim ki adam bir esigin cok uzerinde oynuyor. Eleman çok iyi oyuncu. Muhtemelen ilk oyunuydu, başka açıklaması yoktur herhalde o kadar kötü oynamanın. Yarın video link atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 adamın buildi yaptım silaha gayet başarılı + buna üste denildiği gibi map awareness ve aim eklenince normal geldi beyler balı da var zira 0-7 başladığım oyunlar var, doğar doğmaz ölüyorsun falan, nereden tarıyorlar, nereden bomba sallıyorlar bir habersin, zira pası arkadan yiyorsun mermiyi bombayı. bu adama olmamış :D hem de conq modunda, BFV conq modu dm gibi bir şey, operasyon oynasa bu şahıs çok daha başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=JmlpHDeHjDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 pc'de BF1 oynamaya devam eden köylüler ekleyin beni kubariye adım savaşalım düşmanlarımızla beraber ateş edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Esh said: VI. mastery leri yapabilen var mi sdfg bi tek kar98le falan oluyo sanirim 1) 10 headshot kills in objective area in 1 life. 2) 20 headshot kills in objective area in 1 round. Bunu yapmak icin grand operations gerekiyomus ya, dun nasil olduysa tamamladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 https://forum.paticik.com/templates/paticik/images/medal_10k.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 herkes almış 5'i oynuyor herhal benden başka 1'De direten İLKEL pati kalmadı sonra ülkede niye kriz var, abi ekran kartı promosyu olacak oyunu full para verip alan hainler olduğu sürece pek tabi kriz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar